Gmail problem

poruka: 34
|
čitano: 14.878
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Gmail problem

Prilikom odjavljivanja sa gmail-a događa mi se sljedeći priblem. učitavanje jako dugo traje i uopće se ne izvrši do kraja i dobijem sljedeću poruku -da obavijestim davatelj ISP da proxy ne uuspijeva prihvatiti kolačiće na HTTP preusmjeravanjimai pokaže još Connection interupted. Koristim mozila preglednik i IE. KOod  IE je još i gore nemogu se ni povezat sa gmailom. Pokušavao sam sa reinstalcijom mozile ,isključivanjem firevala i antivirusa ali ne pomaže. Pokušao sam preko Wen n;valk se spojiti i odjaviti i sve ide bez problema.

Jel netko zna šta mi je činit-

Hvala

vv

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gmail problem

Kad se odjavim od Gmaila dobijem slijedeću poruku.

''I have seen the promised land, but I may not get there with you.'' - Martin Luther King Jr.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 6:33 (Razer_Copperhead).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gmail problem

Očistite cookije i cache.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gmail problem

prvi put to vidim,daj kad otvoriš gmail,scrolaj to kraja stranice,pa klkni na detalji
odjavite sve druge sesije, ako nudi uopće...pa vidi onda..
ti si jedini koji  na tom kompu koristi gmail ili..?

i da ..to što kaže dncrmit,cache treba bit u opcijama browsera da se čisti kod zatvaranja,a cookies bar povremeno počistit...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 15:03 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Gmail problem
seneka kaže...

prvi put to vidim,daj kad otvoriš gmail,scrolaj to kraja stranice,pa klkni na detalji
odjavite sve druge sesije, ako nudi uopće...pa vidi onda..
ti si jedini koji  na tom kompu koristi gmail ili..?

i da ..to što kaže dncrmit,cache treba bit u opcijama browsera da se čisti kod zatvaranja,a cookies bar povremeno počistit...

Odjavio sam sve sesije, a što se tiče cachea to i ostalo redovito čistim. ;)

''I have seen the promised land, but I may not get there with you.'' - Martin Luther King Jr.
16 godina
neaktivan
Gmail problem

ma i mislio sam da to radiš,a jel neko koristi mail osim tebe na tvom kompu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
seneka kaže...

ma i mislio sam da to radiš,a jel neko koristi mail osim tebe na tvom kompu?

Ne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 6:34 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan
Gmail problem

možda jedino da promijeniš password,ono dodaš dva-tri broja na postojeći pass.,to nije loše općenito..
bitno je da se možeš prijavit..ništa drugo mi ne pada na pamet..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gmail problem

Već sam ga promijenio. Namigiva

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koji browser? Pokušaj u nekom drugom.

Press any key to continue or any other key to quit.
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Kad se odjavim od Gmaila dobijem slijedeću poruku (vidi sliku). Zanima me o čemu se radi?

Vjerovatno klikas na odjavu dok se jos nije ni ucitala stranica.Ono-odjes u mail vidis nema nista i isti sekund na odjavu,onda to upozorenje iskoci.Koji sekund sacekaj pa odjavi se. :)

Ne moze to bez kabla
17 godina
neaktivan
Gmail problem

Firefox koristim. Sad mi se više ne javlja od kad sam napravio što mi je seneka rekao. niko_vazan tako i napravi prijavim se i odmah se odjavim ako nema novog maila. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 16:21 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Firefox koristim. Sad mi se više ne javlja od kad sam napravio što mi je seneka rekao. niko_vazan tako i napravi prijavim se i odmah se odjavim ako nema novog maila. :)

Sto ne ubacis addon u firefox poput gmail notifier ili webMail notifier pa neka on provjerava :)

Ne moze to bez kabla
17 godina
neaktivan
niko_vazan kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Sto ne ubacis addon u firefox poput gmail notifier ili webMail notifier pa neka on provjerava :)

Nisam se ni sjetio toga. Kasnije ću to i napravit.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 16:34 (Razer_Copperhead).
16 godina
Gmail problem

Kao što je netko prije rekao ta poruka se javlja kada se ne ucita stranica u cijelosti, uglavnom se radi o tome da se učitava popis online korisnika na chatu, obrati pozornost na to jer to učitavanje obično traje malo duže

snajpanje nije kempanje!!! | google is my frend too!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Gmail problem

Ja za obavještavanje o mailu imam Google Talk, ali ako ne koristiš chat sa Gmailom postoji i Gmail Notifier. Prednost u odnosu na Firefoxove add-one je da te podsjećaju i kada nemaš otvoren Firefox, a spojen si na net.

Press any key to continue or any other key to quit.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Ja za obavještavanje o mailu imam Google Talk, ali ako ne koristiš chat sa Gmailom postoji i Gmail Notifier. Prednost u odnosu na Firefoxove add-one je da te podsjećaju i kada nemaš otvoren Firefox, a spojen si na net.

Upravo to sad instaliram. :)))

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 16:45 (Razer_Copperhead).
17 godina
neaktivan
Gmail problem

Kada kliknem na PDF ne vidim što piše na njemu.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 6:35 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
15 godina

Jesi probao s nekim drugim browserom?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
neaktivan
deadman kaže...

Jesi probao s nekim drugim browserom?

Da, isto ne prikaže.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 6:35 (Razer_Copperhead).
15 godina

To ti se počelo nedavno događati ili ti je oduvijek tako? Samo kod tog maila ili kod svih? Samo od tog pošiljatelja ili od svih? Imaš neki AV, firewall ili toolbar instaliran; ako da, koji? Obriši cache i cookies pa javi da li ima promjena.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 8:40 (deadman).
17 godina
neaktivan
deadman kaže...

To ti se počelo nedavno događati ili oduvijek? Samo kod tog maila ili kod svih? Samo kod tog pošiljatelja ili od svih?  Imaš neki AV, firewall ili toolbar instaliran? Obriši cache i cookies pa javi da li ima promjena.

Samo od ovog pošiljatelja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 6:36 (Razer_Copperhead).
15 godina

Probaj se ulogirati u GMail preko ove adrese: https://mail.google.com.

17 godina
neaktivan
deadman kaže...

Probaj se ulogirati u GMail preko ove adrese: https://mail.google.com.

Ništa. Sve isto je prikazao PDF.

15 godina
17 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu.. Danas kad sam otvorio gmail, pokazalo mi je da je na moj accountat netko 21.6 i 22.6 usao iz Pakistana, wtf? odmah sam promijenio lozinku.. ali ne kuzim, jel to možda se pobrkalo ili mi je hackan?

Odsada smo Real i ja jedno!
16 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...

Da ne otvaram novu temu.. Danas kad sam otvorio gmail, pokazalo mi je da je na moj accountat netko 21.6 i 22.6 usao iz Pakistana, wtf? odmah sam promijenio lozinku.. ali ne kuzim, jel to možda se pobrkalo ili mi je hackan?

meni je isto bilo prije par tjedana,samo je u pitanju bila Kina..promijenio pass i dalje sve u redu...

breakORdie
17 godina
neaktivan
swampcore kaže...
Kruno_21 kaže...

meni je isto bilo prije par tjedana,samo je u pitanju bila Kina..promijenio pass i dalje sve u redu...

Aha, aha.. uplasio sam se odmah jer imam paypal na tom racunu..

Odsada smo Real i ja jedno!
17 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu. Imam FF 3.6.12 i Gmail Notifier 0.6.4.3. Zadnjih par dana mi notifier ne radi. Tj. kada se probam logirat javi mi "Faild to log in". Ako odem na gmail preko neta sve radi i svi mailovi mi stižu na mobitel uredno. Pa ako neko zna u čemu je problem. Sve je updateano na zadnju verziju...

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
17 godina
Gmail problem
Na dnu piše "Posljednja aktivnost na računu: prije 1,5 sati na IP adresi 123.45.678.900. Detalji". Klikni na detalji pa provjeravaj tko se sve spaja na tvoj gmail acc. Možeš i screenshot staviti ovdje.
Posjetite http://www.MojPortal.com.hr i naš forum http://www.MojPortal.com.hr/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice