Gmail error

poruka: 24
|
čitano: 3.370
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Gmail error

Nisam tri dana gledao postu da bi se pojavila poruka kako bi trebao unjet tel. br u slucaju da se zagubi lozinka. To sam ignorirao da bi sad pisalo Google server error...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Gmail error
BlackDwarf kaže...

Nisam tri dana gledao postu da bi se pojavila poruka kako bi trebao unjet tel. br u slucaju da se zagubi lozinka. To sam ignorirao da bi sad pisalo Google server error...

Potrefio si kad se gmail skršio. Do sada sam to samo jednom vidio. Baš me zanima koliko dugo će biti dolje. Iako je free, nije nimalo ugodno.

17 godina
neaktivan
BlackDwarf kaže...

Ne samo gmail, čitav google se srušio. I kod mene je 502 error, moguće da je napad hakera u pitanju :S

Music is my life :)
17 godina
protjeran
makaweli kaže...
BlackDwarf kaže...

Ne samo gmail, čitav google se srušio. I kod mene je 502 error, moguće da je napad hakera u pitanju :S

Meni radi www.google.com i /ig.

17 godina
neaktivan
Pero1234 kaže...
makaweli kaže...
BlackDwarf kaže...

Meni radi www.google.com i /ig.

Evo radi i meni sad, no bio je par minuta server down.

Music is my life :)
17 godina
Gmail error

Meni ne radi ni sada (22:14), no funkcionira preko Windows Maila (IMAP), tj. ne znam ide li i slanje, ali skida poštu.

Ustaj OS-e, CD-ROM te zove!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Leprechaun kaže...

Meni ne radi ni sada (22:14), no funkcionira preko Windows Maila (IMAP), tj. ne znam ide li i slanje, ali skida poštu.

Ni meni gmail ne radi, ili timeout ili 502.

17 godina
protjeran
Gmail error

Već dobrih pola sata ne radi.

0 0 hvala 0
17 godina
Gmail error

Zamjetio sam i neke neobicne poruke. Imam nekoliko mailova a prosli tjedan stalno mi dolazila poruka kako sam zatrazio promjenu lozinke. Na kraju je to bila njihova greska...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gmail error

Potvrđujem i ja. Cijelo popodne mi se Google čudno ponašao. Očito da ga malo "hakaju". Neka... Nek i oni vide kako je to. ...premda ni ja ne mogu pristupiti svom mailu!  Namigiva

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gmail error

Google radi, ali gmail ne... smrc

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gmail error

Hehe... Kradem iz druge teme...  Belji se

Možda je OVO razlog zašto ne radi Gmail!  Smijeh

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa to je beskrajno simpatično, roštiljanje na krovu poslovne zgrade, kako se toga nitko kod nas još nije sjetio? Eto, potvrđuju se glasine da su uvjeti rada u Googleu divni i krasni, kad su radnici tako druželjubivi i dokoličare za radnog vremena. Roštilj ne može biti zao, krivo je drvo Nevinašce

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2009 22:49 (Leprechaun).
17 godina
Gmail error

Upravo je proradio. Nadam se da će tako i ostati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gmail error

Napokon. Kad se takvo što desi uplašim se da će mi svih(trenutno) ~60000 mailova nestat. Samo me oblije znoj.

Kamo loš Linuxaš ide nakon smrti? /dev/null
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gmail error

I mene oblio znoj, imam nekoliko gmail accountova, vecinu poslovnih i 2 privatna. Mogao bih se kilnut da izgubim poruke. Bit ce red sredit neko prosljedjivanje pristiglih mailova ne neki mail koji nije gmail, ili odmah sibati u neku arhivu.

0 0 hvala 0
17 godina
Gmail error

Postoji li opcija ili alat da se spremi posta na PC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

@ BlackDwarf

Postoji opcija "Izvanmrežno", koja ti preuzima poštu na kompjuter. Nalazi se skroz na vrhu prozora, nisam siguran trebaš li prvo omogućiti Labs da bi dobio tu opciju.

Kako cijela stvar funkcionira ne znam, jer ju nisam isprobao.

17 godina
Gmail error

Pokusat cu i nadam se da ujedno nece maknut mailove sa servera. Ima dragocjenih od 2005.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gmail error

POP 3 pristup je čitavo vrijeme uredno radio. Koristite li bilo koji mail klijent na kompu za Gmail (Outlook express, Thunderbird...), nećete primijetiti problem. Isto vrijedi i za prijašnje probleme sa Gmailom, i tada je POP 3 uredno šljakao.

0 0 hvala 0
17 godina
Gmail error

Google GMail problem: http://bit.ly/hXfNM

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Leprechaun kaže...
Postoji opcija "Izvanmrežno", koja ti preuzima poštu na kompjuter. Nalazi se skroz na vrhu prozora, nisam siguran trebaš li prvo omogućiti Labs da bi dobio tu opciju.

Kako cijela stvar funkcionira ne znam, jer ju nisam isprobao.

Ja sam isprobao i koristim, pa da kažem:

Treba prvo aktivirati Labs, zatim u postavkama Labsa aktivirati Izvanmrežno. Također treba imati Google Gears add-on (za Firefox). Onda se svi mailovi spremaju na komp i može se pristupiti Gmailu i dok si offline.

Ako imate Chrome, još je bolje to napravit u njemu.

Ikona Gmaila na desktopu Ikona Gmaila na desktopu
Press any key to continue or any other key to quit.
17 godina
Gmail error

@andy0101

Da li se skidanjem brisu mailovi sa servera ili ostaju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BlackDwarf kaže...

@andy0101

Da li se skidanjem brisu mailovi sa servera ili ostaju?

Naravno da ostaju.

Press any key to continue or any other key to quit.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice