Nisam tri dana gledao postu da bi se pojavila poruka kako bi trebao unjet tel. br u slucaju da se zagubi lozinka. To sam ignorirao da bi sad pisalo Google server error...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam tri dana gledao postu da bi se pojavila poruka kako bi trebao unjet tel. br u slucaju da se zagubi lozinka. To sam ignorirao da bi sad pisalo Google server error...
Potrefio si kad se gmail skršio. Do sada sam to samo jednom vidio. Baš me zanima koliko dugo će biti dolje. Iako je free, nije nimalo ugodno.
Ne samo gmail, čitav google se srušio. I kod mene je 502 error, moguće da je napad hakera u pitanju :S
Ne samo gmail, čitav google se srušio. I kod mene je 502 error, moguće da je napad hakera u pitanju :S
Meni radi www.google.com i /ig.
Meni radi www.google.com i /ig.
Evo radi i meni sad, no bio je par minuta server down.
Meni ne radi ni sada (22:14), no funkcionira preko Windows Maila (IMAP), tj. ne znam ide li i slanje, ali skida poštu.
Meni ne radi ni sada (22:14), no funkcionira preko Windows Maila (IMAP), tj. ne znam ide li i slanje, ali skida poštu.
Ni meni gmail ne radi, ili timeout ili 502.
Već dobrih pola sata ne radi.
Zamjetio sam i neke neobicne poruke. Imam nekoliko mailova a prosli tjedan stalno mi dolazila poruka kako sam zatrazio promjenu lozinke. Na kraju je to bila njihova greska...
Potvrđujem i ja. Cijelo popodne mi se Google čudno ponašao. Očito da ga malo "hakaju". Neka... Nek i oni vide kako je to. ...premda ni ja ne mogu pristupiti svom mailu!
Google radi, ali gmail ne... smrc
Pa to je beskrajno simpatično, roštiljanje na krovu poslovne zgrade, kako se toga nitko kod nas još nije sjetio? Eto, potvrđuju se glasine da su uvjeti rada u Googleu divni i krasni, kad su radnici tako druželjubivi i dokoličare za radnog vremena. Roštilj ne može biti zao, krivo je drvo
Upravo je proradio. Nadam se da će tako i ostati.
Napokon. Kad se takvo što desi uplašim se da će mi svih(trenutno) ~60000 mailova nestat. Samo me oblije znoj.
I mene oblio znoj, imam nekoliko gmail accountova, vecinu poslovnih i 2 privatna. Mogao bih se kilnut da izgubim poruke. Bit ce red sredit neko prosljedjivanje pristiglih mailova ne neki mail koji nije gmail, ili odmah sibati u neku arhivu.
Postoji li opcija ili alat da se spremi posta na PC?
@ BlackDwarf
Postoji opcija "Izvanmrežno", koja ti preuzima poštu na kompjuter. Nalazi se skroz na vrhu prozora, nisam siguran trebaš li prvo omogućiti Labs da bi dobio tu opciju.
Kako cijela stvar funkcionira ne znam, jer ju nisam isprobao.
Pokusat cu i nadam se da ujedno nece maknut mailove sa servera. Ima dragocjenih od 2005.
POP 3 pristup je čitavo vrijeme uredno radio. Koristite li bilo koji mail klijent na kompu za Gmail (Outlook express, Thunderbird...), nećete primijetiti problem. Isto vrijedi i za prijašnje probleme sa Gmailom, i tada je POP 3 uredno šljakao.
Google GMail problem: http://bit.ly/hXfNM
Kako cijela stvar funkcionira ne znam, jer ju nisam isprobao.
Ja sam isprobao i koristim, pa da kažem:
Treba prvo aktivirati Labs, zatim u postavkama Labsa aktivirati Izvanmrežno. Također treba imati Google Gears add-on (za Firefox). Onda se svi mailovi spremaju na komp i može se pristupiti Gmailu i dok si offline.
Ako imate Chrome, još je bolje to napravit u njemu.
@andy0101
Da li se skidanjem brisu mailovi sa servera ili ostaju?
@andy0101
Da li se skidanjem brisu mailovi sa servera ili ostaju?
Naravno da ostaju.