Firefox 4.0 beta

poruka: 2.401
|
čitano: 600.707
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Firefox 3.7 alpha
marinn95 kaže...
icecold kaže...
marinn95 kaže...

hvala care ! Smijeh

javim ako bude bio jos koji problem Namigiva

EDIT : opet mi to provaljuje, svi plugini su " up to date ".

Koje add-one imaš?

evo slika u prilogu. ovi svi su zeleni do onog najdoljneg ( neki su pokriveni )

Add-one kao AdblockPlus a ne plug-inove.Namigiva

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
16 godina
icecold kaže...
marinn95 kaže...
icecold kaže...
marinn95 kaže...

hvala care ! Smijeh

javim ako bude bio jos koji problem Namigiva

EDIT : opet mi to provaljuje, svi plugini su " up to date ".

Koje add-one imaš?

evo slika u prilogu. ovi svi su zeleni do onog najdoljneg ( neki su pokriveni )

Add-one kao AdblockPlus a ne plug-inove.Namigiva

omg.

SRY !

cura me jebe :/

ugl.AdblockPlus , FIFA online web launcher , java quick starter , Microsoft NET Framework Assistant , Multi Links , SkipScreen , Winamp toolbar i facebookchatbar .

jebote kolko nas ima :D
16 godina
neaktivan
Firefox 3.7 alpha

Pokreni Minefield u Safe Modu ( u startu se nalazi) zabeleži sve sem brisanja bookmarka.

Pa vidi da li ti se tako dešava problem.

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Firefox 3.7 alpha

Evo i danas stigo update nema neke razlike....svaki dan dolazi update velicine cca 2,5MB na kraju ce FF bit tezak 100MBSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
soundstream kaže...

Evo i danas stigo update nema neke razlike....svaki dan dolazi update velicine cca 2,5MB na kraju ce FF bit tezak 100MBSmijeh

Ima kada se desi i da nema ništa novo da se popravi ili doda. Ali zato se broj promeni :D

Imaš svaki dan šta dolazi novo, ali danas nije ništa posebno bilo.

Kako se 24ti bliži trebali bi videti uskoro novih stvari.

Trenutno 22 review-a stoji za Retained Layerse. Jadan taj koji treba to da proveri.Smijeh

Pogledajte ovde novosti od tima za UI. http://limi.net/articles/firefox-ux-team-update-13?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+on-firefox+%28Alexander+Limi+on+Firefox%29

Dakle radi se na raznim stvarima ali treba se strpeti.

16 godina
icecold kaže...

Pokreni Minefield u Safe Modu ( u startu se nalazi) zabeleži sve sem brisanja bookmarka.

Pa vidi da li ti se tako dešava problem.

nisam morao Izlanuo se

samo od sebe prestalo! Smijeh

15 godina
protjeran
Firefox 3.7 alpha

Evo i sad stigo jos jedan update,svaka im cast vidi se da ekipa radi 100 na satSmijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox 3.7 alpha

ja sam i dalje ostao na 3.6.3, jer uvijek čekam da izađe normalna verzija, a ne alpha ili beta.

možda kada dođe beta ću prijeći na nju (a kada će ono doći? vidio sam negdje datum ali mi se neda sad tražiti).

e a kada će doći baš 3.7(da nije alpha ili beta)? jel se to uopće zna? oprostite ako su već bila ta pitanja, nisam čitao sve postove....

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 21:44 (Smata123).

0 0 hvala 0
16 godina
Smata123 kaže...

ja sam i dalje ostao na 3.6.3, jer uvijek čekam da izađe normalna verzija, a ne alpha ili beta.

možda kada dođe beta ću prijeći na nju (a kada će ono doći? vidio sam negdje datum ali mi se neda sad tražiti).

e a kada će doći baš 3.7(da nije alpha ili beta)? jel se to uopće zna? oprostite ako su već bila ta pitanja, nisam čitao sve postove....

Beta verzija Firefoxa 4 bi trebala stići 24.6., ali sumnjam da će. Vjerovatno će biti odgođena.

3.7 neće doći, doći će 3.6.4 koji će zamijeniti 3.7.

15 godina
protjeran
Firefox 3.7 alpha

Hahahahaha koja sprdnja sa tom 3.6.4 pa prije ce izac beta 4.0 i bolje odma na nju prec jer je bolja i brza nego sto ce bit 3.6.4....ako uopce izade

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
escobar_ kaže...

Beta verzija Firefoxa 4 bi trebala stići 24.6., ali sumnjam da će. Vjerovatno će biti odgođena.

3.7 neće doći, doći će 3.6.4 koji će zamijeniti 3.7.

ok, hvala

16 godina
neaktivan
Firefox 3.7 alpha

Izašao 617 build. Meni leti.

Prerano je izašao build, ima ispravki i u D2D. Verovatno zato leti :D

Edit: pa trebalo bi da je build 618, nešto su pomešali.Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.6.2010 1:06 (icecold).

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Firefox 3.7 alpha

Evo sad salju dva updatea na dan izgleda da im se malo žuri Smijeh

Ali od tih updatea jucer i danas nisam primjetio nikakvu razliku

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Firefox 3.7 alpha

Evo mogu i ja potvrditi da je nešto sitno brži. Od sad se vidi izbornik (onaj na desni klik) u Downloadima (do sad sam dobivao samo "obrub" prozora). Al još uvijek tooltipovi ne rade i ne vide se nikakvi pop-upovi Viče. Nvidia, nvidia... Šta je toliki problem taj D2D...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Evo mogu i ja potvrditi da je nešto sitno brži. Od sad se vidi izbornik (onaj na desni klik) u Downloadima (do sad sam dobivao samo "obrub" prozora). Al još uvijek tooltipovi ne rade i ne vide se nikakvi pop-upovi Viče. Nvidia, nvidia... Šta je toliki problem taj D2D...

Postuj screen shoot za sve navedeno ako nije problem.Smijeh

Ja idalje imam problem sa desnim klikom na meni i kod notifikacija za download.

A tooltipovi su izgleda Minefield-ov problem.

Dok ovi prvi navedeni problemi su od Nvidie.

Beta će biti odgođena. A i drago mi je, jer će srediti par stvari a i važne stvari kao retained layers-e i draw in tittle bar on Windows.

http://groups.google.com/group/mozilla.dev.planning/browse_thread/thread/e86fab44c1b651af?pli=1

Za sada napravljena probna stranica za Firefox 4.0 Betu. Pogledajte pod "Technology" .

http://www-trunk.stage.mozilla.com/en-US/firefox/beta/

I za opcije koće imati.

https://wiki.mozilla.org/images/a/ad/Features_.jpg

I first run.

https://wiki.mozilla.org/images/c/c9/Firstrun_.jpg

Naravno to je za sada urađeno. Dodaće/izmeniće se to još.Osmijeh

Edit: zaboravih screenshotove.

I da, zašto kada postavim link i upišem naziv linka, pojavi se link umesto naziva koji sadrži link?

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.6.2010 2:15 (icecold).
15 godina
neaktivan
Firefox 3.7 alpha

Decki pozdrav, koristim 3.7 od alpha 3, i nije mi jasno zasto vi svi imate takav izgled kad je meni drukciji? Mozda sam nesto krivo u postavkama stavio?

Tako to kod mene izgleda :O Tako to kod mene izgleda :O
Neki su glupi i bez Facebooka.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

vidim imas bookmarka.

stisnes na prazno izmedu njih i stavis " tabs on top " .

16 godina
neaktivan
Zuja kaže...

Decki pozdrav, koristim 3.7 od alpha 3, i nije mi jasno zasto vi svi imate takav izgled kad je meni drukciji? Mozda sam nesto krivo u postavkama stavio?

Ako hoćeš isti izgled kao moj. Desni klik na menu bar i ukloni ga i pojaviće se app menu.

Staviš i tabs on top.

Imaš i na predhodnim stranicama kod za stavljanje app menu buttona pored tabova.

Novi update doneo nove ikonice u Add-ons manageru i sada mi je mnogo lepši.Osmijeh

Detaljnije o današnjem updejtu: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=23&t=1926359

16 godina
odjavljen
icecold kaže...

Postuj screen shoot za sve navedeno ako nije problem.Smijeh

Ja idalje imam problem sa desnim klikom na meni i kod notifikacija za download.

A tooltipovi su izgleda Minefield-ov problem.

Dok ovi prvi navedeni problemi su od Nvidie.

Evo kako to kod mene radi. Niti ja nemam one pop-upove za download, dobijem isto kao i ti. I ponegdje su meniji prozirni.

Download prozor radi ok Download prozor radi ok
Neki meniji su neupotrebljivi Neki meniji su neupotrebljivi
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina

kod mene sve normalno radi osim download prozora ( vjerovatno zato sto imam windows xp tj. bez Aero-a ) no vrlo me zivcira to sto na Minefieldu nista sto skinem nema ikonu Viče a na mozilli i IE normalno prikazuje.

a to mi je problem jer vecina " corrupted " fileova nema ikonu i poneki virusici tipa server.exe itd..

EDIT : ispricavam se sto su slike take " šugave " , tako ih je forum " sažeo " , na default rezi su 1280 x 1024.

Just do it :]
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.6.2010 17:38 (marinn95).
16 godina
neaktivan
Firefox 3.7 alpha

ja se i dalje držim 3.6.3 sve dok ne dođe službeni update. inače, dosta dobro. samo dosta toga ne kompatibilno. a ikonica mi je najjača, nema lisice haha

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
djdomi kaže...

ja se i dalje držim 3.6.3 sve dok ne dođe službeni update. inače, dosta dobro. samo dosta toga ne kompatibilno. a ikonica mi je najjača, nema lisice haha

isprobaj 3.6.4 =D
osjeca se da je malo brza, ugl. probaj pa ces vidit.

Just do it :]
16 godina
neaktivan
marinn95 kaže...
djdomi kaže...

isprobaj 3.6.4 =D
osjeca se da je malo brza, ugl. probaj pa ces vidit.

je, osjeti se malo brzine.

ot: ste vidili da google wave nije u beti, sad može bilo tko imat. a ja imo još 24 invitea.

16 godina
neaktivan
Firefox 3.7 alpha

evo instalirao i ja malo da ubijem dosadu,pa me sad interesuje kada otvorim novi tab,dole u taskbaru na 7ci se pojavi jos jedan onaj prozorcic(koji sadrzi sve kao i prvi,samo sto je otvoren drugi tab),pa imali mogucnost da se ta opcija ugasi

I got my weed from the west,my pills form the east....Young Money
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nyxem kaže...

evo instalirao i ja malo da ubijem dosadu,pa me sad interesuje kada otvorim novi tab,dole u taskbaru na 7ci se pojavi jos jedan onaj prozorcic(koji sadrzi sve kao i prvi,samo sto je otvoren drugi tab),pa imali mogucnost da se ta opcija ugasi

Da li misliš na ovo?

Ako je to, onda ovako:

U address bar ukucaš about:config i u filter ukucaš browser.taskbar.previews.enable i staviš na false.

Inače u SunSpideru 3.6.3 ima oko 1350 dok 4.0 a6pre ima 800. Dakle pobošljanja definitivno ima.

Naravno, JaegerMonkey se čeka :D

Ostalo još oko 40 bugova da se srede do bete. Pre dva dana bilo oko 90.Smijeh

Taskbar thumbnail preview Taskbar thumbnail preview
15 godina
protjeran
Firefox 3.7 alpha

evo i sad stigo update osjeti se malo ubrzanje :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
icecold kaže...
Nyxem kaže...

Da li misliš na ovo?

Ako je to, onda ovako:

U address bar ukucaš about:config i u filter ukucaš browser.taskbar.previews.enable i staviš na false.

Inače u SunSpideru 3.6.3 ima oko 1350 dok 4.0 a6pre ima 800. Dakle pobošljanja definitivno ima.

Naravno, JaegerMonkey se čeka :D

Ostalo još oko 40 bugova da se srede do bete. Pre dva dana bilo oko 90.Smijeh

Kako dobiti izgled firefoxa kao na tvom screenshotu tj kako dugme "Minefield" dovesti da bude u redu sa otvorenim tabovima? Sta god da uradim, kod mene uvijek ostane iznad, kao na slici.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.6.2010 21:46 (mirza).
16 godina
mirza kaže...

Kako dobiti izgled firefoxa kao na tvom screenshotu tj kako dugme "Minefield" dovesti da bude u redu sa otvorenim tabovima? Sta god da uradim, kod mene uvijek ostane iznad, kao na slici.

link

I was here. | http://www.bug.hr/forum/topic/44412.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.6.2010 21:54 (Zayc_17).
16 godina
neaktivan
Firefox 3.7 alpha

e otkud vama ovo minefield. ova alpha što sam ju skinuo to nema (alpha 5).

jel iko koristi addon test pilot? ja koristim na 3.6.4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zayc_17 kaže...
mirza kaže...

link

Hvala!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice