Facebook- Objava slike bez dopuštenja zaključana tema

poruka: 249
|
čitano: 74.925
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Facebook- Objava slike bez dopuštenja
microman kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
Cerina15 kaže...

pa boli me briga za njega i za njegov život, šta se mene tiće nemora izać vani 10g

samo mu kažem za njegovo dobro, jer će mu bit ža posli

al njegov izbor

pa kaj onda komentiras 

to me isto smeta kad ljudi pricaju da ih nije briga ,a stalno pricaju o tome ,da te nije briga nebi ni prismrdio ovoj temi

Uzrok-Posljedica. Dakle sa jedne strane autor teme sam obrazlozi kako je nedrustven i kako profesorima voli citirati ustavna prava, o A opet sa druge strane ocekuje da to nece pobuditi buru negativnih reakcija na njegov racun. Ja kad ne zelim pozornost, ne privlacim pozornost. Vrlo jednostavno pravilo. I

da i to isto 

krivo je skroz pisao o ovome 

nije trebao pisati nista o privatnom zivotu....

zapravo mozda i nebi pisao da nije bilo nax-a i slicnih 

14 godina
neaktivan
Facebook- Objava slike bez dopuštenja

Cilj ovog čovjeka je dizanje prašine, a to mu neće pomoći puno.On ide sistemom ; " sam protiv svih" , međutim to neće baš ići.

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...

On ide sistemom ; " sam protiv svih" , međutim to neće baš ići.

Fura se na Brendona {#}

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
15 godina
microman kaže...

Uzrok-Posljedica. Dakle sa jedne strane autor teme sam obrazlozi kako je nedrustven i kako profesorima voli citirati ustavna prava, o A opet sa druge strane ocekuje da to nece pobuditi buru negativnih reakcija na njegov racun. Ja kad ne zelim pozornost, ne privlacim pozornost. Vrlo jednostavno pravilo. I

Buru negativnih rekacija sam nažalost izazvao čim sam otvorio temu. To mi nije bio cilj već sam tražio pomoć. Nakon 7 stranica trolanja malo sam odlučio opisati sebe nadajući da će ljudi shvatiti moju reakciju na slike. Nažalost sve se opet pretvorilo manje-više u osuđivanje mene i moje osobnosti.

Molio bih vas sve da lijepo poslušate savjet EP-a i prestanete mi davati pažnju(koju usto ne želim). Ako me smatrate trollerom držite se one stare: Don't feed the troll. 

Open Source!
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2011 13:16 (captain_soap_McTawish).
15 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...
..........

Da li sam trebao ustrajati na brisanju slika?

Nek mi daju ban, al tebe treba.... -.-

U pm...

Pa daj brate, opusti se u životu...

Jesi ti mozda novi mentalist ili šta?...

Btw. kak se mjenja odgvoor na anketi?

WP
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2011 22:39 (naxeem).
16 godina
odjavljen
netko,netkovic kaže...

Nek mi daju ban, al tebe treba.... -.-

U pm...

Pa daj brate, opusti se u životu...

Jesi ti mozda novi mentalist ili šta?...

Btw. kak se mjenja odgvoor na anketi?

Samo odi drugi odgovor i u slijedećem refreshu će se brojat novi odgovor.

...
16 godina
neaktivan

Moja dva centa...

@McTawish

nista lose ne postoji u samoci, dokle god razumijes zasto si samo i BIRAS biti sam, a ne zato jer zelis biti drugaciji. Odluciti se biti sam neko vrijeme je RAZLICITO od asocijalnosti.

Sad, nemoj odmah skociti, ali sa svojih 15 godina ja cisto sumnjam da ti biras samocu iz istih razloga iz kojih je npr. ja biram s vremena na vrijeme, jer ja imam 29 godina i podosta zivotnog iskustva. Tako da, tvoja asocijalnost moze poluciti dobre rezultate u buducnosti jer ja smatram da se covjek ne treba siliti ni na sto, no svejedno - preispitaj to malo.

Ako nista drugo, onda da ne bi napunio trideset godina, pa odjednom skuzio kako ti se opija svaki petak i subotu, i skace po disko klubovima i hvataju curicke.

@Father Dougal, Naxeem

chapeau, majstorski postovi o temi. Apsolutno se slazem, i kao sto sam napisao u PM-u, potpuno mi je jasno da su mi neke stvari van kontrole, i ne reagiram po tom pitanju, jednostavno mi se ne svidja. To je po meni nekulturno jer ne postuje moje zelje, ali ljudi su nekulturni pa... da se razumijemo, ne radi se o grupnim slikama, niti o slikama gdje uletis u fokus, nego slikama gdje ti jesi fokus.

@Danny

Samo zato jer je tebi OK kad netko objavljuje tvoje slike na faceu, ne znaci da svi moraju prihvatiti tvoj svjetonazor. Ljudi su gubili poslove zbog toga jer su do njihovih shefova dospijele slike koje cine dio privatnosti, a neki shefovi ne zele zaposlenike koji imaju razuzdano privatno vrijeme.

Ako smatras da je sasvim OK objavljivati tudje slike na takav nacin, to znaci da ti je sasvim OK da ti shef napuca otkaz jer je netko od tvojih prijatelja/poznanika/slucajnih prolaznika na faceu objavio tvoju nepocudnu sliku.

@EnlightenedPhoenix

nevoljkost da diskutiras sa mnom se takodjer moze protumaciti kao _nedostatak_ postovanja. Kao, nisam dovoljno dobar za diskusiju?

Nemoj se nista plasiti, samo iznesi svoje argumente :-)

I know I can't hold the hate inside Jack's mind, 'cause what consumes his thoughts controls my life...
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2011 18:18 (Deus ex machina).

6 0 hvala 0
17 godina

Hm, koliko god pokretač teme bio "čudan", toliko je i zanimljiv. Ne vjerujem da bi inače ova tema imala 9 stranica.

A nekako mi je i najmanje agresivan na čitavoj temi. Ako se dečku sviđa biti sam, mislim da bi ga trebalo pustiti neka bude. Hoće li sa 30 ili 40 požaliti što je bio takav s 15? Vrijeme će pokazati. Ja mislim da hoće, ali nisam tu da mu pametujem, za to ipak služe roditelji. {#}

If it's not broken, don't fix it.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zanimljivo je to sto mu se smijemo...

Sve u svemu mislim da smo dokrajčili sve u temi...

I ne Deus, nije pokazatelj manjka u ovom slucaju nego mojeg postovanja prema tebi a i određene mini indolencije u kojoj se trenutno nalazim...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice