Ebay i paypal problem zaključana tema

poruka: 15
|
čitano: 10.633
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ebay i paypal problem

Iman problema kod stavljanja paypal racuna dode mi poruka ko da mi je banka nije prihvatila karticu tako nestoo aaa nisan namistio karticu ono platio 1.95$ bi li mi neko pomogao i objasnio sta triba aa neman internet bankarstvo triba li se to uzimat u banci??? NEKO KO ZNA DA MI DETALJNO OBJASNI STA TREBA {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ebay i paypal problem

okvirno bi znao ali daj molim te procitaj sta si napiso jel se to nis ne razumije i ponovno smireno napisi sta oces

Marilyn Manson
14 godina
neaktivan

na paypal-u iman problem dode mi da mi nije banka prihvatila karticu alii ja nisan platio onu naknadu od 1.95 dolara ee i mane zanima treba li imati internet bankarstvo za paypal ili netreba jer bi meni samo ta devizna kartica sluzila za ebay nista drugo ( treba li imat internet bankarstvo )

16 godina

ako ti je paypal vec prihvatio karticu i placao si njome i preso onaj limit od 50 dolara trazi te da vertificiras karticu a to se radi tako da platis svotu koju si napiso odes do banke trazis popis transakcija i tamo moras vidjet broj kraj toga izonsa koje poslje uneses u paypal a internet bankarsto ti netreba za to makar je zgodna stvar

Marilyn Manson
14 godina
neaktivan

nisan nista ni placa ni nista aaa i nemn internet bankarstvo pa me to sve zanim triba li internet bankarstvo??

17 godina
krsmed kaže...

nisan nista ni placa ni nista aaa i nemn internet bankarstvo pa me to sve zanim triba li internet bankarstvo??

Oprosti, ali nauci fino pisati. Ljudi ne razumiju sta hoces pitati.

Kakve veze ima internet bankarstvo? Ne kuzim.

Imas li karticu? Koju? Jesi li ju prijavio na paypal? Je li ju paypal primio?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 14:39 (goodye).
14 godina
neaktivan

iman vizinu karticu, deviznu, i pitam trba li mi internet bankarstvo pa kupnju preko ebaya ili ne???

14 godina
neaktivan
Ebay i paypal problem
Naravno da nemoras imati internet bankarstvo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nije ti potrebno internet bankarstvo, no bilo bi zgodno da ga imaš.

Naime prilikom verifikacije Visa kartice paypal automatski terenti karticu/račun sa 1.95$. U opisu transakcije je naveden verifikacijski kod.

Taj kod moraš upisat u PayPal da bi tvoj PayPal račun bio aktivan.

Ukoliko imaš internet bankarstvo, verifikacijski kod možeš odmah vidjet, ukoliko ne, odi u banku i zatraži popis transakcija na papiru.

15 godina
Ebay i paypal problem

Znači stavio si VISA karticu u PayPal i sad su ti oduzeli onih 1.95$ sa računa. Ako je prošlo nekih 5-6 dana otkako su ti oduzeli onih 1.95$, trebaš otić do banke i pitat na šalteru da oćeš ispis transakcija sa svog računa.  Na tom papiru koji dobiješ (ispis transakcija) treba biti ta transakcija od PayPal-a i pisat će neka 4 broja....to je potvrdni kôd koji trebaš upisati na svom PayPal korisničkom računu da ti bude kartica potvrđena i da mogu ti oni vratit tih 1.95$ natrag na račun tj. na karticu.

I onda kad to obaviš ti si potvrđeni PayPal korisnik i možeš kupovat preko online trgovina bez limita

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ebay i paypal problem

Ili pričekaš ako nemaš vremena ić do banke da ti banka pošalje ispis transakcija. I molim te, sljedeči put gledaj di stavljaš temu, ebay i paypal nemaju nikakve veze sa hardverskim problemima.

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1225775843.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

aaaa znan da nije za hardverske probleme ali eto ja stavio jer mi je bilo prvo a nisan cest po forumima pa san metnio tuu :PP  negoo jos me zanima ako zna kako cu stavljat pare na pay pal ili oni to automacki

14 godina
neaktivan

paypal ti automatski pri svakoj kupnji tereti karticu

15 godina
neaktivan
Ebay i paypal problem

Hej ljudi trebam malu pomoć vezano za paypal. Naime, na Paypal računu trenutno imam 16.27$. Trebam nekom Kinezu vratiti lovu na njegov mail (example@gmail.com). Odem na Paypal i stavim njegov mail, upišem iznos 13.99$ i izbacii mi sljedeće "Your card issuer denied this payment. If you have another debit or credit card linked to your PayPal account, please use that. Or take a moment to link a new debit or credit card. Contact your card issuer if you don't know why you were declined." Na svom žiro računu koji je povezan za Paypalom trenutno nemam ništa love, ne znam da li je u tome problem ili gdje? Iskreno, ne želim uplatiti na žiro pa da mi skine sa žiro računa i onda mi ovih 16.27$ na Paypalu ode u vjetar jer i ne mogu vratiti na svoj žiro račun. Ima netko slična iskustva??

Hvala unaprijed!

LP

Mrav radi i tegli i od njega nije poastalo ništa a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovjek!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne možeš platiti s balansa, a ako želiš vratiti lovu pošalji mu refund jednostavnim klikom na "refund" u opisu transakcije u kojoj je on tebi platio.

BTW postoji tema za PayPal pitanja i odgovore pa se preseli tamo.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 10:40 (Danny_HR).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice