Demonoid.com pozivnica zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.899
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Demonoid.com pozivniva

Vidio sam ja da ima puno tema na ovu temu Cool. No sve su zastarjele. Pa ako bi neko mogao poslati Invitatio code samo naprjed Osmijeh...Hvala unaprjed...

P.S

Znam da sam pogrjesio u naslovu umjesto pozivnica ja sam napisao pozivniva... molio bih administratora ako moze da ispravi ovu pogresku...

Molio bih da mi neko posalje no samo preko privatne poruke

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 17:57 (h_rca777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Demonoid.com pozivniva
Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
protjeran
RE: Demonoid.com pozivniva
APazinjan kaže...

De mi reci gdje ja krsim to pravilo(ako si na to mislio)

*-*...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis :D
16 godina
neaktivan
Demonoid.com pozivniva

Ne krsis ti pravila, mada opet ni za to nisam siguran, ali uglavnom, covjek je htio ukazati na sljedece:

Na tom linku je tema gdje se razmjenjuju pozivnice tako da je ova tema u neku ruku dupla. Dobro, ova je samo za Demonoid a ona za sve torrent stranice, tako da sam misljenja da ne treba posebna tema za Demonoid.

Kome treba pozivnica, tema do koje ces doci preko linka iznad je kao stvorena za to.

Necemo sada za Demonoid posebno praviti temu, samo tamo napises i ok.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Demonoid.com pozivniva

nabavio sam... hvala svima

*-*...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice