Nekoliko dana IE9,Opera,Firefox,Chrome desava se nesto cudno na kompjuteru.Kad surfam od bilo kojeg browsera cesto puta zna da zakoci kod ucitavanja ili kad sam na neku strana i pojavi se na vrhu NotResponding i se zakoci na nekoliko trenutaka.Skenirao sam sa Nortona,BitDefendera,MBAM,SAS i nema nikakav virusa.Koristim windows7.x86.Svi browseri su update.Ranije ovo nije bilo.Pocelo da me nervira kad se zakoci Not Responding,pa zato sam i instalirao i probao i drugih browsera ali isto je i sa njih.Neko resenje??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj reinstalirati flash player!
Jel imaš kakvih toolbara instaliranih?
Počisti sa CCleanerom,obrisi sve toolbare koje imas instalirane..
uninstalirao Ask toolbar i Bing toolbar,adobe flash activex i playera i pocistio san sa revo uninstaller i za sad je sve normalno i radi.
ej bog..ja imam isti problem.kako da izbrisem taj flash i sve to ostalo jer me stvarno zivcira .....imam firefox stalno mi pise stop working kako da sve to izbrisem
Reinstaliraj Firefox. Prije nego započneš reinstalaciju spremi si sve svoje bookmarke i passworde.
napravio sam to sve sto si mi rekao ali i dalje isto
Ja sam zbog toga (a i drugih problema)presao na Chrome.....i sad tu i tam upalim Firefox i velim nikad vise