Amazon.co.uk dostave

poruka: 24
|
čitano: 28.225
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Amazon.co.uk dostave

Mene zanima da li Amazon.uk dostavlja u Hrvatsku?

Live for nothing or die for something///I fuck your mama vote for Obama
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Amazon.co.uk dostave

Kako koju stvar. Knjige, CD-ove, DVD-ove da.

OVDJE provjeri da li ti stvar koju želiš mogu isporučiti u RH.

PS.Igračke ne isporučuju u RH. Za igračku za malu morao sam gnjaviti frenda koji radi u Italiji i ima tamo prijavljenu adresu! Može i tako.

Adio, živeli! Boh Vam doj zdrovlja i trdo spreda!
16 godina
protjeran
Amazon.co.uk dostave

Ma kako glupo.

E da li je moguce da oni to nekako posalju u Sloveniju (tamo je najblize gdje salju) pa da ja tamo odem to podignuti na postu ili tako nesto slicno.

Piratizam je način života i ja ga živim!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Amazon.co.uk dostave

Od frenda sam cuo da francuski amazon dostavlja u Hrvatsku.Jeli to istina?

Piratizam je način života i ja ga živim!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Amazon.co.uk dostave

ma dostavljaju oni moju stvar da se tako izrazim! baš sam ljut, već sat vremena pokušavam naručiti dvd kolekciju i nejde. svaki seller koji je iz UK-a ne želi mi dostavit u Hrv, veli "item can't be delivered to specified address", ali zato kad uzmem dvd preko amazon uk koji šalju iz USA, onda sve štima. ko je tu lud?! Viče

EDIT: da se nadovežem na sebe, pitao sam sellera zašto ne mogu kupiti proizvod od njega i veli on da dostavlja worldwide, ali mu amazon uk ne dozvoljava da isti dostavi u hrv, toliko o tome..... Iznenađen

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 14:23 (Nobles).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Amazon.co.uk dostave

Kaj onda jel se može naručiti knjiga sa amazon.co.uk ili ne? Ako može koliko dođe dostava?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igor kaže...

Kaj onda jel se može naručiti knjiga sa amazon.co.uk ili ne? Ako može koliko dođe dostava?

Knjige uglavnom možeš, a dostava je ovisna koliko oni propišu, obično oko 2 funte.Ja sam a amazona uspio naručiti jedan film, jedan držać za tiskane vodove i simpsone 7. sezonu XD

Dont bug me! ---Kladite se i dobijete nagrade: You can also give them directly your referral link: http://beterz.com/?Referer=130317 :D
17 godina
neaktivan
pbandov kaže...
Igor kaže...

Knjige uglavnom možeš, a dostava je ovisna koliko oni propišu, obično oko 2 funte.Ja sam a amazona uspio naručiti jedan film, jedan držać za tiskane vodove i simpsone 7. sezonu XD

Upravo sam pokušao naručiti jednu knjigu koja košta 7 funti. Na to su mi zaračunali dostavu i pakiranje još 8 funti. Kaj nije to malo previše? Da nisam nekaj moža krivo odabral?

PS: Dostava s američkog amazona je 8 dolara. Iz Amerike je jeftinije nego iz UK? U čemu je caka?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 16:48 (Igor).
15 godina
neaktivan
Igor kaže...

Upravo sam pokušao naručiti jednu knjigu koja košta 7 funti. Na to su mi zaračunali dostavu i pakiranje još 8 funti. Kaj nije to malo previše? Da nisam nekaj moža krivo odabral?

PS: Dostava s američkog amazona je 8 dolara. Iz Amerike je jeftinije nego iz UK? U čemu je caka?

caka je u tome da osim što se valute razlikuju u vrijednosti, stvar je i prodavača.UK i USA, svatko ima svoju politiku i cijene, naravno, u većini slučajeva ti je jeftinije sa com-a, no nemora uvijek biti, sve u svemu, oba su jeftinija nego kupiti kod nas.Ja se trenutno mučim oko kupovine jednog soundtracka iz 94., nikako da mogu poslat  -.-

Dont bug me!
15 godina
Amazon.co.uk dostave

mogu si narucit ovu rubikovu kocku http://www.amazon.co.uk/Rubiks-Cube-5-x/dp/1891056220/ref=sr_1_3?s=gateway&ie=UTF8&qid=1285935741&sr=8-3 ? i kolko ce me to na kraju s svim davanjima i svim hurcima kostat?

0 0 hvala 0
15 godina
Amazon.co.uk dostave

a da neko da neki odgovor?

0 0 hvala 0
15 godina
Amazon.co.uk dostave

hoće li netko odgovorit? vec vas dugo čekam!

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Amazon.co.uk dostave

A da sam probaš? Ne moraš ić do kraja s checkoutom...

Od dva netočna mišljenja uvijek pobjeđuje najbučnije!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Amazon.co.uk dostave
ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Amazon.co.uk dostave

na amazonu sam trazio patike,nadjem,velicina pase,cijena sica,samo sto ne salju u hr

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Amazon.co.uk dostave

Saljeli amazon do Bosne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Amazon.co.uk dostave

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Amazon.co.uk dostave

Meni amazon.co.uk šalje sve što sami prodaju dok ostalo ovisi o pojedinom prodavaču, ali većinom je rijetko da šalje..

10 godina
neaktivan

A sto je sa kompjutorskim komponentama?

10 godina
neaktivan

Ako ti se da ici skroz do Slovenije po jedan paket samo izvoli

Nemoj se uvrijediti ili nesto ovo je samo moje misljenje

10 godina
neaktivan

Znaci mozes kupiti npr. komponente za kompjuter s Amazona iz US-a?

17 godina
Lukador kaže...

Ako ti se da ici skroz do Slovenije po jedan paket samo izvoli

Nemoj se uvrijediti ili nesto ovo je samo moje misljenje

Vidim novi si. Obrati pozornost na datum od kad je ta poruka (stara je 5 godina)

14 godina
neaktivan
Amazon.co.uk dostave

Mene bi zanimalo generalno da li je moguće da Amazon isporuči na Poštanski ured na ime, dakle ime+prezime i adresa poštanski ured...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice