Sa ADSL2+ na ADSL

poruka: 7
|
čitano: 1.322
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Sa ADSL2+ na ADSL

Cuo sam da Amis koristi ADSL2+ standard time se dobiva veci upload itd.Tu sam na forumu odnekoga cuo da,kada je presao na ADSL standard,mu je ping bio manji i jos nesto.E sada to bi i ja htio uciniti.

1.kako aktivirati ADSL?

2.da li kada predem na ADSL nesto gubim(download,upload,cijena...)?

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Sa ADSL2+ na ADSL

itko??dajte ljudi molim vas pomozite vazno mi je!

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran
RE: Sa ADSL2+ na ADSL

With ADSL1 at speeds of up to 1.5Mbit, you will not have been provided with a connection unless your line was capable of running at that speed. This means that your line will be very reliable as you are not by any means pushing it to its limits.

With ADSL1 at uncapped speed, or uncapped ADSL2/2+, you are utilizing much more if not all of the bandwidth available on the line between your house and the exchange. This being the case, it's much more prone to problems as the line is being pushed to its limit. An analgoy would be driving a car up a hill at 60k's per hour vs driving that car up the same hill with your foot on the floor and the rev's at maximum - what situation is likely to cause more problems?

As a result of this, ADSL2/2+ can be less stable, but not necessarily. I can't speak for other ISP's, but Internode provides a facility where you can choose to operate your ADSL2+ connection at various different speeds including 3Mbit (which in most if not all instances would be flawlessly stable), ADSL1 mode at max possible speed (which is 8Mbit, I'd imagine this would be stable on almost all lines), and then some others including 12Mbit, and 24 Mbit (which can give varied results depending on the condition of the line). It is up to the customer to choose the mode best suited to them, based on the capabilities of their line and their own specific needs.

Z
16 godina
Sa ADSL2+ na ADSL

ne kuzim bas engleski savrseno da bi si ovo znao prevesti.Sramim se

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sa ADSL2+ na ADSL

Lets use Google Translate  ....Inače ne prevodi savršeno no sve češ razumjeti Namigiva

EDIT:Napravi copy/paste teksta u okvir i izaberi English>Croatian

Ako ti je moj post pomogao ili bilo čiji drugi pritisni HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2009 21:14 (_Dangerous_Lickz_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Sa ADSL2+ na ADSL
_Dangerous_Lickz_ kaže...

Lets use Google Translate  ....Inače ne prevodi savršeno no sve češ razumjeti Namigiva

EDIT:Napravi copy/paste teksta u okvir i izaberi English>Croatian

pa sta mislis da nisam tako vec probao?Osmijehnista ne razumijem.taj google translate "prica" kvazi hrvatski.kao gastajbajter u njemackojCool

vratimo se na topic.pitanje je jasno.zna netko ili nezna?ako nezna neka suti ako zna slobodno nek nesto postaNamigiva

Batman je zakon!
16 godina
Sa ADSL2+ na ADSL

itko??

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice