mijenjam WoW Cataclysm acc, Cod 4 i steam sa CS: GO i Dotom 2 za Far Cry 3 ili Max Payne 3.
Imam Uplay account sa Far Cry 3. Mijenjam za neki noviji CoD, MW3 ili Black ops 2. Najradije bih steam key, ali može i account ako ne ide drugačije.
Nudim Origin acc sa
Battlefield 3(Standard)
Fifa 2010
Fifa 12
Battlefield 1942
za Medal of Honor:Warfighter
IPAK KUPIO
Ti si lud majke mi..Ti bi dao BF3 za MOHW...:O
mijenjam warz pioneer account ,za neiskoristen za wow bon
mijenjam diablo 3 account za DMC i Metro LL steam key...
Mijenjam battlenet account na kojem se nalazi WoW (Cataclysm je zadnja aktivirana Exp., na njemu je lvl 85 hunter - horda, zaboravio koji server, neaktivan account) , StarCraft 2: Wings of Liberty i Diablo 3
za neke igre/cdkeyeve koji se mogu aktivirat na Steamu ili Originu (ili samo jedna igra u rangu vrijednosti mojeg battlenet accounta)
Zainteresirani ponude u PM.
Mijenjam origin account za slican Origin ili Steam acc.
Igre na accountu su:
- Battlefield 3
- MoH : Warfighter
- MoH
- BulletStorm
- Crysis
- Battlefield 2142 Deluxe Edition
- Battlefield Bad Company 2
Eto, pa se javite vi koji ste zainteresovani :)
Imam bon za kupovinu MOH Warfighter,dobije se 20% popusta. Dajte ponude na pp ako ima zainteresiranih. Ako nema,just keep moving.
imam oko 20 dota 2 keyed pa ko oce nek se javi il da meni da neki key od igre HVALA !!
Imam uplay acc sa FarCry 3 prodajem ga za 40kn na paypal ili dajte vi ponudu za razmijenu :)
Mijenjam steam acc sa
http://img211.imageshack.us/img211/8089/80p.jpg
za Battlefield 3 key ili acc
ili Black Ops 2 key ili acc
Ima koja dobra duša da pokloni CS:GO ? U zamjenu bih dao http://store.steampowered.com/app/11370/
Mjenjam Bioshock Infinite key za Arma 3 key (steam key je u pitanju,ne mislim na onaj arma 3 lite već full key...)
I mjenjam Far Cry 3 Blood Dragon (uplay key) za nešto što nudite...
Mjenjam steam account ili lol account lvl 30 west, za lol account od 26 do 29 lvla iskljucivo eu west!! pozz, u inbox za vise!
FarCry3:Blood Dragon
Splinter Cell Conviction
za Battlefield 3 ili Black Ops 2
imam uplay acc sa far cry 3 i far cry 3 blood dragon..ponude u pm
Mijenjam infestation ( ex WARZ ) pionner , za L4D2 !
Trebam BF3,ako neko ima iz Humble Bundle ovog sad,plz nek se javi na PM.
Dajem dva Steam acc-a za neku igru,key, ili drugi Steam account.
#1 račun:
CS:GO
Metro 2033
Dota 2
#2 račun:
CS
CS:S
CS:CZ
Left4Dead
Ako tko želi steam account sa America's Army: PG beta i forum accom koji ima pristup beta testers podforumu neka mi se javi na PM.
Dajem Serious Sam TFE HD za novi Humble Bundle (onaj za 1$, BF3 imam pa mi nije potreban kao ni Sims 3).
imam uplay acc sa ac3 deluxe edition, primam ponude na pm...
Medal of Honor Steam Key
9MATX-HFNZX-8E3P8
Burnout Paradise: The Ultimate Box Steam Key
WE224-MFF8L-AJF8C
Dead Space Steam Key
NPD67-0PNLT-TTIJY
Crysis 2 Maximum Edition Steam Key
4AIWG-PHLKP-6LNEG
Mirror's Edge Steam Key
PVKC0-K7Y3L-59FYN
Imam BF3, Cryis 2 origin keyeve i Dead Space,Mirror's Edge, Burnout Paradise steam keyeve. Tražim samo sims 3 + starter pack key ^^
Iako nije mjesto i vrijeme mogu ipak pitati. Uz taj aktualni humble bundle, Mirros Edge, Medal of Honor i što sve već, ako damo više od te neke cijene automatski dobivamo BF3 i The Sims 3 ili ih se dobije kao potencijalne za kupiti po nižoj cijeni?
Iako nije mjesto i vrijeme mogu ipak pitati. Uz taj aktualni humble bundle, Mirros Edge, Medal of Honor i što sve već, ako damo više od te neke cijene automatski dobivamo BF3 i The Sims 3 ili ih se dobije kao potencijalne za kupiti po nižoj cijeni?
Automatski dobiš.