Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.613
|
čitano: 6.026.661
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
MEGATAMA kaže...

Otkljucana je vec ekspanzija za Horizon 🥂

Edit

Izgleda apsolutno fantasticno,jos bolje nego main igra.

Oblaci su sad volumetricni i izgledaju uistinu ljepo.

Muzika mi je fenomenalna,eto par kratkih dojmova za sad 🥂

To pričaš za svaku igru.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Za dva tjedna će pričati da oblaci ipak nisu bili toliki game changer kao što je na prvu izgledalo.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Za tri tjedna već da nisu oblaci u 4k i da im je izvedba malo nazadna.

7 0 hvala 0
14 godina
Vive24 kaže...

vidi se koliko smo im nebitni kad jedino naših titlova nema u forbiden westu a izdavač je Sony Interactive Entertainment Europe 

Subtitles: English, French, Italian, German, Spanish, Polish, Portuguese, Russian, Arabic, Japanese, Latin-American Spanish, Brazilian Portuguese, Dutch, Danish, Norwegian, Finnish, Swedish, Hungarian, Czech, Turkish, Greek, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Thai and Korean.

Realno jesmo nebitni, al za lokalizaciju im ne možeš prigovarati. Tko je još potpuno lokalizirao igre na hrvatski kao što je Sony još od PS3 dana?

Na listi nema ni slovenskog, pa recimo ni slovačkog recimo iako su oni brojnija nacija nego mi. Prilično standardno.

14 godina
Sony PlayStation 5

Ne znam kako vi, ali ja niti jednu igru dosad nisam igrao sa hrvatskom lokalizacijom. Probao sam malo God of War, ali nekako mi nije prijevod baš sjeo. Uglavnom se uopće niti ne sjetim provjeriti jer je to nešto što inače nikad u postavkama ne mijenjam. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...

Ne znam kako vi, ali ja niti jednu igru dosad nisam igrao sa hrvatskom lokalizacijom. Probao sam malo God of War, ali nekako mi nije prijevod baš sjeo. Uglavnom se uopće niti ne sjetim provjeriti jer je to nešto što inače nikad u postavkama ne mijenjam. 

Lokalizacija je nešto najgore što se dogodilo IT industriji.

Igru na HR bih mogao igrati jedino neku tipa Detroit, Life is Strange i sl. Bilo kakav RPG ne dolazi u obzir, smračilo mi se kad sam kod klinaca vidio kako se u God of Waru zovu "moći" i itemi.

Čak vjerujem da bi mi i GT7 izgledao glupo na hrvatskom.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
Vive24 kaže...

vidi se koliko smo im nebitni kad jedino naših titlova nema u forbiden westu a izdavač je Sony Interactive Entertainment Europe 

Subtitles: English, French, Italian, German, Spanish, Polish, Portuguese, Russian, Arabic, Japanese, Latin-American Spanish, Brazilian Portuguese, Dutch, Danish, Norwegian, Finnish, Swedish, Hungarian, Czech, Turkish, Greek, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Thai and Korean.

prije bi od nule učio engleski nego čitao prijevode na hrvatski.

plus, i za prevedene/sinkro igre na druge jezike (osim eng), ekipa se zna požaliti da su najčešće prijevodi blaga katastrofa ili da audio ne odgovara titlovima.

stoga, naučit engleski, bit će ti lakše u životu.
ili ako si starija generacija, stavi prijevod na ruski

I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you.
10 godina
Ne samo oblaci, ima tu i duge 🏳️‍🌈
Necu objaviti sliku da vam ne spoilam kraj dlca. Stvarno mi se ne sviđa kud vode igre, zar ne možemo imati žensku heroinu bez da voli isti spol.
Sigurno ce i lara croft u rebootu zavoljeti cure.
14 godina
Gogy7 kaže...
Necu objaviti sliku da vam ne spoilam kraj dlca. Stvarno mi se ne sviđa kud vode igre, zar ne možemo imati žensku heroinu bez da voli isti spol.

Baš mi je svejedno, ali koliko pamtim iz prvog nastavka, Alloy je bila poprilično hladna prema svim muškim likovima. Ne pamtim da je neki NPC bio potencijalni love interest. Tak da nije baš da je ovo došlo odnikud.

16 godina
Hexfire kaže...
Gogy7 kaže...

Baš mi je svejedno, ali koliko pamtim iz prvog nastavka, Alloy je bila poprilično hladna prema svim muškim likovima. Ne pamtim da je neki NPC bio potencijalni love interest. Tak da nije baš da je ovo došlo odnikud.

Dobro je ako sad ima vremena za nježnosti, prije je stalno bila utrka s vremenom, nije stigla ništ.

Znači da je DLC dosadan?

12 godina
Gogy7 kaže...

Ti si vec prosao...koliko otprilike traje dlc?

10 godina
Oko 4h
8 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

samo pitanje vezano za burning shores. dali se isplati dizati level oruzja i outfita ili ce se to moci u dlc-u? ili pak dobijes neka nova oruzja koja opet upgradeas?

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.4.2023 13:31 (Zec04).

0 0 hvala 0
12 godina
Zec04 kaže...

samo pitanje vezano za burning shores. dali se isplati dizati level oruzja i outfita ili ce se to moci u dlc-u? ili pak dobijes neka nova oruzja koja opet upgradeas?

Prosiri ti se mogucnost leveliranja

8 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Prosiri ti se mogucnost leveliranja

onda cu mozda za jedan level dignut i to je to. ako pu tamo upgradeat ako mi se bude dalo. jer glupo mi se sad oko toga zezat ako ces dobit neka jaca oruzja

10 godina
Jedi Survivor ima skoro 150 GB 😳
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gogy7 kaže...

To mi je malo suludo,osim u slucaju da igra traje 100+ sati i konstantno idemo kroz nova raznolika podrucja.

14 godina
Sony PlayStation 5

Prodao bih navedene igre, pa me zanima koliko bi mogao dobiti za njih (cijene po trgovinama nisam gledao). Sve su u stanju 10/10 i bilo bi mi drago kada bi otišle sve tri zajedno

ali može i pojedinačno. Hvala na sugestijama.

Demons Souls

Spider-Man Miles Morales

Fifa 22

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

kako ste vi kupili burning shores? ja ne mogu preko revoluta, ne mogu preko kartice

0 0 hvala 0
9 godina
Gale92 kaže...

Prodao bih navedene igre, pa me zanima koliko bi mogao dobiti za njih (cijene po trgovinama nisam gledao). Sve su u stanju 10/10 i bilo bi mi drago kada bi otišle sve tri zajedno

ali može i pojedinačno. Hvala na sugestijama.

Demons Souls

Spider-Man Miles Morales

Fifa 22

10-15€/komadu

3 godine
neaktivan
Pošto je igra od niskozemskog developera,ništa čudno.Kod njih je to sasvim normalno imat dvije mame.
13 godina
Zec04 kaže...

kako ste vi kupili burning shores? ja ne mogu preko revoluta, ne mogu preko kartice

Vidim zimski san si spavao četiri i pol mjeseca, otkako smo prešli na euro. 

Ne možeš još uvijek kupiti nikakvim karticama jer Playstation Store još uvijek nije prebačen na euro, a Sonyju se ne žuri i očito će takvo stanje potrajati. Jedini način je da kupiš bon i upišeš ga u wallet na konzoli.

Bon se sad može kupiti posvuda, ja sam osobno uzeo preko Keks aplikacije. Kod se odmah ispiše na ekranu nakon kupovine. Imaš i preko Aircasha, Sancta Domenice (kod stiže na mail) itd. Pregledaj malo prethodne stranice.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
13 godina
Zec04 kaže...

Kupis bonove, utipkas u PSN i kupis.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

HFW Burning Shores...

Pozdrav, imam jedno tehničko pitanje. Htio bi uzeti DLC, ali ne znam mogu li ga uzeti preko US store-a ako imam HFW

DISC verziju igre za našu regiju ili moram uzeti preko našeg store-a? Nije da je neka velika razlika u cijeni, ali sve digitalno

kupujem preko US store-a pa bih volio i ovo, a strah me da neće raditi radi različitih regija...

0 0 hvala 0
16 godina
dragutin985 kaže...

HFW Burning Shores...

Pozdrav, imam jedno tehničko pitanje. Htio bi uzeti DLC, ali ne znam mogu li ga uzeti preko US store-a ako imam HFW

DISC verziju igre za našu regiju ili moram uzeti preko našeg store-a? Nije da je neka velika razlika u cijeni, ali sve digitalno

kupujem preko US store-a pa bih volio i ovo, a strah me da neće raditi radi različitih regija...

Pa kupi disc verziju DLCa. Ah, ne možeš, šteta.

Šalu na stranu, DLCovi su region locked, tako da bolje nemoj isprobavati. Moraš kupiti DLC za istu regiju gdje je i disc verzija igre.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.4.2023 9:40 (Bitanga).
8 godina
neaktivan
Q-Tip kaže...

Vidim zimski san si spavao četiri i pol mjeseca, otkako smo prešli na euro. 

Ne možeš još uvijek kupiti nikakvim karticama jer Playstation Store još uvijek nije prebačen na euro, a Sonyju se ne žuri i očito će takvo stanje potrajati. Jedini način je da kupiš bon i upišeš ga u wallet na konzoli.

Bon se sad može kupiti posvuda, ja sam osobno uzeo preko Keks aplikacije. Kod se odmah ispiše na ekranu nakon kupovine. Imaš i preko Aircasha, Sancta Domenice (kod stiže na mail) itd. Pregledaj malo prethodne stranice.

ma skoro :D hvala puno, danas onda rijesim, stvarno nisam znao jer nemam bas iskustva sa online kupnjom igrica

13 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
dragutin985 kaže...

HFW Burning Shores...

Pa kupi disc verziju DLCa. Ah, ne možeš, šteta.

Šalu na stranu, DLCovi su region locked, tako da bolje nemoj isprobavati. Moraš kupiti DLC za istu regiju gdje je i disc verzija igre.

Hvala ti na odgovoru...To sam i ja mislio, znam da discovi region locked i da je vjerojatno da US DLC neće prepoznati naš DISC, ali rekoh, ima tu i pametnijih od mene 

ili je već netko probao pa zna...Sva sreća pa nije velika razlika u cijeni...kako sve online kupujem preko US store-a nisam obraćao pažnju na postove te tematike, ali 

ako sam dobro shvatio, još uvijek se na našem store-u ne može plaćati karticama već moram raditi nadopunu walleta s bonovima?

10 godina
E vidiš tu ja vidim prednost digitalne kupnje. S forumasem djelim usa account, uzeli smo horizon i dlc na tom Accountu. Odigrao sam dlc na zajedničkom accountu a danas upalim igru i vidim da mi je dostupan dlc i na hr accountu. Uvijek sam mislio da je dlc vezan uz igru i Account, no eto izgleda da nije.
12 godina
Gogy7 kaže...
E vidiš tu ja vidim prednost digitalne kupnje. S forumasem djelim usa account, uzeli smo horizon i dlc na tom Accountu. Odigrao sam dlc na zajedničkom accountu a danas upalim igru i vidim da mi je dostupan dlc i na hr accountu. Uvijek sam mislio da je dlc vezan uz igru i Account, no eto izgleda da nije.

Pa ja kupjem digitalni sadrzaj na svom De acountu a igram na svom starom Hr acountu jer ga imam jos od doba Ps3 ako se dobro sjecam.

Jedino ne radi sadrzaj od Codmastersa na sto sam ja osobno naisao,mozda ima jos slucajeva.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice