Ekipa sto je ovo ps5 disk verzija s igricama se moze ns njuskalu nac za 3200 :O otkad je to toliko pojeftinio?
Pozz! Njuškalo prevara

Ekipa sto je ovo ps5 disk verzija s igricama se moze ns njuskalu nac za 3200 :O otkad je to toliko pojeftinio?
Pozz! Njuškalo prevara
klasika, uvijek ce se neko oparit. nego da pitam. dali netko od vas ima ps5 na starijoj televiziji da nije 4k. cisto da pitam jer gledam uzet ps5 a cisto sumnjam da cu imat za neku 4k 2.1hdmi televiziju
meni brat igra na 1080p 240hz monitoru. i uopce se ne buni na sliku niti ima neke primjedbe
ali on igra vecinom samo fifu
ne kužim, gdje dalje? Izvan RH?
Prijatelju mi je netko ukrao karticu. Došla mu je obavjest od banke da je netko kupio nešto na storu za svoj acc vjv. Zanima me jel se može saznat acc info od to lika preko ps supporta
tak je bilo i za crni petak jel? U biti to i je najveći popusti koji bude kod nas, zar ne?
Gdje ima PS+ za 50%? Moze li link? Imam US i HR account.
Hvala
Sancta je krenula s božićnim PS akcijama, ponovno je The Last of Us 2 - 79 kuna.
I u HR je 50%, za nove.
Imas link? Na webu i dalje stoji puna cijena?
I u HR je 50%, za nove.
Imas link? Na webu i dalje stoji puna cijena?
Na fejsu sam naletio na to, na Playstation Hrvatska profilu.
I tamo su se ljudi žalili da vide staru cijenu.
Možda ide tek od srijede?
A meni tek ističe na ljeto, tak da ni ne mogu.
A i da mogu ne bih im dao pare unaprijed, tko zna kaj bude na ljeto :-)
Prijatelju mi je netko ukrao karticu. Došla mu je obavjest od banke da je netko kupio nešto na storu za svoj acc vjv. Zanima me jel se može saznat acc info od to lika preko ps supporta
Najbolje odmah njih kontaktirati
Kako 130??
nisam o tome razmišljao uzimat dosad, ali ako je 50% moglo bi se, koliko bi onda bio taj premium?
Znači sad ja kao netko tko 3 godine nema PS+ ne mogu iskoristiti tih 50% off jer nisam novi korisnik? Jer kad odaberem na webu, nudi mi samo 25% off.
I u HR je 50%, za nove.
Kao da mi je nesto govorilo da ne uzmem za black friday, odlicna procjena, hvala.
Zanimljivo. To bi se čak isplatilo pričekati. Baš je ružna disc verzija kad ih gledaš ovako side by side.