Nintendo Switch izdvojena tema

poruka: 1.488
|
čitano: 695.257
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Nintendo Switch
antimadridista kaže...
Gledam malo komentare po internetu i nemogu vjerovati što su ljudi očekivali pa da su toliko razočarani prikazanim? Čitam komentare tipa "Cyberpunk na Switchu ali to je bezveze kad će raditi na low poatavkama grafike bez raytracea"

Znači koja su bila očekivanja od pojedinaca? Da će igre raditi na grafici kao sa PC ili PS5 i da će u isto vrijeme biti prijenosna konzola i koštati 400 eura? O čemu pričamo?

Konzola će koštati skoro 500€, znači isto ko PS5. Igra će koštati barem 80€. Nadam se da će konzola i igre jako flopati.

14 godina

Ali ne možeš očekivati da prijenosna konzola bude iste snage kao PS5 samo zato što košta približno isto.

Originalni Switch je koštao isto koliko i PS4 a bio je puno slabiji hardver. Pa je bio mega uspješna konzola. Puno ljudi cijeni to što je prijenosna konzola i može se igrati bilo gdje i ako je cijena toga da je hardver slabiji nego PS5 ili Xbox, svejedno će prihvatiti.
Te konzole su namijenjene skroz drugačijoj publici. Kužim kritiziranje cijena igara. Ali hardverski neznam što su ljudi očekivali, nije mi jasno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2025 19:14 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...
Gledam malo komentare po internetu i nemogu vjerovati što su ljudi očekivali pa da su toliko razočarani prikazanim? Čitam komentare tipa "Cyberpunk na Switchu ali to je bezveze kad će raditi na low poatavkama grafike bez raytracea"

Znači koja su bila očekivanja od pojedinaca? Da će igre raditi na grafici kao sa PC ili PS5 i da će u isto vrijeme biti prijenosna konzola i koštati 400 eura? O čemu pričamo?

PC-PS5 grafika je već moguća na handheld uređajima. Pogledaj igranje na Intel 258V, AMD HX 370, 395. Iznenađujuće dobro.

14 godina
zuper kaže...
antimadridista kaže...

PC-PS5 grafika je već moguća na handheld uređajima. Pogledaj igranje na Intel 258V, AMD HX 370, 395. Iznenađujuće dobro.

Koliko to košta? Kakvo je hlađenje? Koliko traje baterija? 

Imam Steam Deck koji je trenutno nešto najbliže ovim konzolama za masu što se tiče PC handhelda pa znam o čemu pričam. Ljudi hoće da je jedtino, da je prijenosno i da igre rade kao na PS5 i da po mogućnosti baterija traje 15 sati. Možda za 15 godina...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2025 19:24 (antimadridista).
10 godina
Switch 2 u Japanu ce kostati 334$ i ta verzija podrzava samo Japanski jezik.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...
zuper kaže...
antimadridista kaže...

Koliko to košta? Kakvo je hlađenje? Koliko traje baterija? 

Imam Steam Deck koji je trenutno nešto najbliže ovim konzolama za masu što se tiče PC handhelda pa znam o čemu pričam. Ljudi hoće da je jedtino, da je prijenosno i da igre rade kao na PS5 i da po mogućnosti baterija traje 15 sati. Možda za 15 godina...

Vidjet ćemo što su Nintendo i Nvidia skuhali po pitanju SoC.

Ali već činjenica da je ekran 1080p 120Hz znači da bi čip morao biti potentan 

3 godine
Nintendo Switch

Ja zadovoljan directom, čekam 9.4. za preorder. taman za ljeto da klinci imaju sta novo odigrati...

1080p 120hz i 4k60 je ono čemu sam se nadao i to je top, ali da je cijena malo veca je jbg.

Za nintendo igre mi nije zao dat novaca jer barem za razliku od ostalih vrijede tih novaca i znas da ce biti vrhunske.

3 0 hvala 0
14 godina
U Smythsu u Irskoj već dostupan preorder. Ja upravo napravio. 510€ Switch 2 Mario Kart bundle.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Nintendo Switch

Narucit cu svakako, mislim da ce biti odlicna, Nintendo Konsole su uvijek posebne cak me cijene same konzole nije iznenadila ali igre bome 90€ je stvarno dosta skupo .

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Kao netko tko ima i Xbox i PS5 i jako sam razočaran stanjem tih konzola, odnosno igara, Nintendo Direct mi je došao kao bura svježeg zraka, igre koje zapravo djeluju zabavno za igrati i nisu dijalog simulatori, objava igre koja je praktički Bloodborne 2, veliki plus od mene...nisam imao Nintendo još od djetinjstva, ali mislim da ovo uzimam day one.
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

3 0 hvala 0
10 godina
Nema to veze s Bloodborne. To ti je neka multiplayer igra kao Nightreign. Samo sto je Nightreign 40€ a ovo ce naplatiti 80€
13 godina
Nintendo Switch

sve top, jako zadovoljan, sve u granicama očekivanja...

igre koštaju kolko koštaju. 90$ sprzimo u restoranu za jednu večeru za troje ljudi.

mario kart mozes godinama igrat 

atmosphere se isto možda dogodi jel 

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Nintendo Switch

Narucio sa Mario Kartom 489€ na Mediamarktu DE

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 0
3 godine
Nintendo Switch

Steta da tako ne mozemo niti mi iz HRV nego moramo cekat 9.4....

0 0 hvala 0
16 godina
BioZZG kaže...

Steta da tako ne mozemo niti mi iz HRV nego moramo cekat 9.4....

Ma kaj se brines, bit ce ih ko pljeve, nece to ljudi kupovat kao ps5

5 mjeseci
Nintendo Switch

Day-one za mene. Igre su nešto skuplje, ali je zabava uz njih zajamčena 👍. Neki se između ostalog bune da ekran nije OLED, ali nije isključen mini LED. Odgledah tehničku analizu Switcha 2 na Digital Foundry-u gdje su spomenuli mogućnost mini LED-a zbog kvalitetnijeg prikaza HDR-a u handheldu. Uglavnom živi bili pa vidjeli.

p.s. btw zašto komentiramo u ovoj temi, ako je otvorena https://forum.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/nintendo-switch-2/290452.aspx?page=1

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:03 (herc_vtc).

1 0 hvala 0
14 godina
To što se tiče ekrana, samo zato što nije OLED ne mora značiti da je automatski sranje. Recimo imam PlayStation Portal koji nema OLED ekran, ali je kvaliteta vrhunska. Žive boje, odličan kontrast itd. Puno bolje nego prvi Switch LCD ili Steam Deck LCD koji imam.

A ovaj ekran na Switch 2 podržava HDR i 120hz tako da čisto sumnjam da je ekran loš.
Moj PC  
3 0 hvala 1
5 godina
Nintendo Switch

Ne plačiiii maaajkooo..

Očekujem da će s vremenom padati cijene digitalnih izdanja igara za SW1 pa ćemo još više uživati u naslovima koje si možda nismo priuštili dok je konzola bila na vrhuncu.

Sve u svemu, nije loše! 👌

1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice