Povremeno nađem uistinu sjajne postove i užasna je šteta što ne mogu to "šerati" bez copy/paste. Dakle, zanima me da li je tehnički izvedivo da na svaki topic i svaki post postavite onu F ikonu za šeranje. To bi sigurno dovuklo dosta ljudi na forum, a vama to ne odmaže sigurno...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Povremeno nađem uistinu sjajne postove i užasna je šteta što ne mogu to "šerati" bez copy/paste. Dakle, zanima me da li je tehnički izvedivo da na svaki topic i svaki post postavite onu F ikonu za šeranje. To bi sigurno dovuklo dosta ljudi na forum, a vama to ne odmaže sigurno...
''.. bilo bi zgodno, ali je nepotrebno''.
-već imaš tu mogućnost, tj 'trajni link' je link na topic-post (desni klik, URL..) i njeg možeš linkati kao i sve ostale sadržaje koji se linkaju...
.. i btw, kranje nepotrebno za fb, pogotovo ikona koja bi to sugerirala.
''.. bilo bi zgodno, ali je nepotrebno''.
-već imaš tu mogućnost, tj 'trajni link' je link na topic-post (desni klik, URL..) i njeg možeš linkati kao i sve ostale sadržaje koji se linkaju...
.. i btw, kranje nepotrebno za fb, pogotovo ikona koja bi to sugerirala.
"trajni link" se vjerojatno koristio 3 puta u povijesti foruma.
A što se tiče fb ikone - pa to već stoji ispod članaka. Tamo nije nepotrebno?
"trajni link" se vjerojatno koristio 3 puta u povijesti foruma.
A što se tiče fb ikone - pa to već stoji ispod članaka. Tamo nije nepotrebno?
- trajni liknk (ja) koristim na 'milijardu' mjesta, upravo zato da ne moram npr dokazivati 2+2=... npr, evo jedan post s tri linka. Recimo u 'svađajućim' postovima je često upotrebljen umjesto (nepotrebnog u slučaju plahti texta) C/P. Zapravo, tražiš nešto što već postoji, zato jer ne koristiš upravo tu mogućnost? .. LOL (moram te malo.. jer je razlog fb).
- da, nepotrebno je.