Daljnji status TU / TD zaključana tema

poruka: 223
|
čitano: 28.952
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Daljnji status TU / TD

Uglavnom čitajući komentare forumaša dolazi se do jasnog zaključka da treba ostavit palac gore/dole i vratit prikaz nicka osobe koja ih daje.

I sam se slažem s tim, ako ništa vjerujem da će olakšat svima s psihičke strane.

uBlowMeBro?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Daljnji status TU / TD
Endymon kaže...

Mene jedino nerviraju osobe,koje bez razloga ljudima lupaju TD.

Zamisli kako je tek moderatorima, kad ih neka debilčina slijedi iz teme u temu i na svaki post im lupa TD i to s više različitih korisničkih računa! Taj neki anonimni debil je već dogurao do barem 4 aktivna usporedna korisnička računa i recimo meni sa svakim bezrazložno lupa TD-ove na poruke, lupa TD-ove i drugom moderatoru koji u nekoliko tema raspravljao sa mnom, a lupa TD-ove i ljudima koji su se složili sa mnom. Gdje god je moguće pokušavam ljudima dati korisne savjete i onda vidiš moje korisne savjete s 2, 3, 4 TD-a! I što da si onda misli čovjek koji je tražio za savjet - dam mu dobar savjet, ali ima tolko TD-ova... Tako da se toplo nadam ukidanju anonimnosti za palčevanje pa da forum počistimo od TD trolova.

13 godina
u2Noobish4Me kaže...

Uglavnom čitajući komentare forumaša dolazi se do jasnog zaključka da treba ostavit palac gore/dole i vratit prikaz nicka osobe koja ih daje.

Ma TD po meni treba ukloniti skroz.

Npr. moderator vidi tko mu je dao TD, a trolla to ne spriječava da ga lupa i dalje, tako da...

Trollu je cilje zaje... ljude, on bude i dalje derao po svome dok god bude imao šta lupati,

bez obzira vidjelo se to ili ne, jedino bude izgubio kredibilitet kad se bude vidio nick.

Ne obaziri se na TD, to su samo TD Trollovi, nemaju pojma o ničemu, pa moraju zaje... one koji nešto znaju. ;-))))))) (i3 4130 pojede ovaj tvoj i3 3240 za doručak) :D OMG.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 12:06 (Valentin17).
14 godina
neaktivan
Daljnji status TU / TD

Ja bih da se postavi lista korisnika, a i da se na profilu pojavi "Prijavi autora" tako da ne moram moderatorima pisati svako malo privatne poruke.

Isto tako sam i za to da se ukine TD, a TU ostavi. Svi razlozi su razbacani po ovoj temi pa ako nekoga zanima zašto neka potraži.

@mbaksa Meni je rekao da ima jedan aktivan račun i da kada dobi crni odmah napravi novi.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 12:15 (Marko :D).

0 1 hvala 0
15 godina
Stjepanj kaže...
Ma nisam mislio na glupa baljezganja, naravno da s "hvala" dobivas zvijezdice no trebala bi biti neka bolja vizualna prezentacija i razlika toga onih koji pomazu i nesto znaju ocigledno, ne da s stazom od 5g s 3posta imas 4 pune zvijezdice kao i onaj koji je dobio 300 hvala na pomoci a tu je takoder 5godina ima jednu vise...i znam da s kartonima rejiting pada;) pa nisam od jucer!

Ja sam na forumu 5 godina imam preko 1000 postova. Ukupno možda oko 100 hvala pa imam dvije i pol zvjezdice. Forumulu po kojoj se dodjeljuju zvjetdice još nitko nezna.

16 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
Ma TD po meni treba ukloniti skroz.

Npr. moderator vidi tko mu je dao TD, a trolla to ne spriječava da ga lupa i dalje, tako da...

Trollu je cilje zaje... ljude, on bude i dalje derao po svome dok god bude imao šta lupati,

bez obzira vidjelo se to ili ne, jedino bude izgubio kredibilitet kad se bude vidio nick.

jesi siguran?ne vide ni moderatori td/tu

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
14 godina
neaktivan
jura kaže...

Šuska se na forumu da moderatori to mogu vidjeti. Pitaj Miru.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 12:13 (Marko :D).
15 godina
mbaksa kaže...
Endymon kaže...

Zamisli kako je tek moderatorima, kad ih neka debilčina slijedi iz teme u temu i na svaki post im lupa TD i to s više različitih korisničkih računa! Taj neki anonimni debil je već dogurao do barem 4 aktivna usporedna korisnička računa i recimo meni sa svakim bezrazložno lupa TD-ove na poruke, lupa TD-ove i drugom moderatoru koji u nekoliko tema raspravljao sa mnom, a lupa TD-ove i ljudima koji su se složili sa mnom. Gdje god je moguće pokušavam ljudima dati korisne savjete i onda vidiš moje korisne savjete s 2, 3, 4 TD-a! I što da si onda misli čovjek koji je tražio za savjet - dam mu dobar savjet, ali ima tolko TD-ova... Tako da se toplo nadam ukidanju anonimnosti za palčevanje pa da forum počistimo od TD trolova.

Sta je za vas pravda za nekog je nepravda i tako ce uvijek bit.... Vama bi dobro doslo da vam je acc anoniman nez samo nick moderator i izbjegli bi da vas naganjaju....al ni to se nemoze... jednom sam zuti popusio i tek sam onda vidio da kartoni dolaze s objasnjejnem na pm... mozda bi bilo bolje da dode anonimno da se nezna koji moderator je dodjelio...al ugl sta god izmisljali svje je komplicirano....

VenAtoR#2231
14 godina
Stjepanj kaže...
Ma nisam mislio na glupa baljezganja, !

Ali to vec radis zadnje dvije godine nista posebno se od tebe nije ni culo od mozda par nekih tema sto si sastavio.Osim ako i tu nisi radio copy/paste sa drugih foruma.Ti si onaj lik koji zna sve a nista nezna to se vidi po tvojim stalnim komentarima i odgovorima. Uglavnom se drzis onog svog "Hvali svoje,pljuj po tudem", jos ljudi kazu da te poznaju od prije posto si imao drugi acc pa si dobio ban.Za svaku tvoju poruku ili komentar dobjes 1 TU a 10TD ako tako nastavis kao dosad mozda izgubis i te dvije sto imas.Vidi se da patis od toga da imas zvjezdice i reputaciju ali takvim nacinom neces daleko doci.Jos sto je zanimljivo ponasas se kao balavac od 15 godina a imas 32.

10 godina
protjeran
Marko :D kaže...
jura kaže...

Ne mogu.

Radi sve dok ti se idoli ne pretvore u konkurenciju.
14 godina
neaktivan
Daljnji status TU / TD

@KerFlorijan Kako ti to znaš pa ti si ovdje tek 5 tjedana? No pričekaj da Miro odgovori. 

Ja sam čuo tračeve po forumu, a sada jel to istina ili nije vidjeti ćemo.

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

@KerFlorijan Kako ti to znaš pa ti si ovdje tek 5 tjedana? No pričekaj da Miro odgovori. 

Pratim forum 3 godine,ako ne i više,to što sam registritan 5 tjedana,ne znači da nisam pratio.XXX Man je napisao par puta da ne mogu vidjet TD/TU

14 godina
neaktivan
Daljnji status TU / TD

Miro je supermoderator, a XXX-man je moderator.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 12:28 (Marko :D).

0 1 hvala 0
15 godina

Malo duže on spama po forumu, samo je sad sa drugim imenom...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
10 godina
protjeran
Daljnji status TU / TD

Jučer sam dobio žuti jer sam se usprotivio ovima što daju TD.

Good game,well played. 

1 0 hvala 0
15 godina
Daljnji status TU / TD

Pa da mogu vidjet valda bi se mbaksa dosad otarasio onog ko mu lupa TD.....i ne samo on i drugi naravno

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
jura kaže...

Mislim da bi iz mog komentara trebalo biti jasno da TD-ove ne mogu vidjetni ni supermoderatori. {#}

14 godina
neaktivan
KerFlorijan kaže...

Jučer sam dobio žuti jer sam se usprotivio ovima što daju TD.

Good game,well played. 

pisma@bug.hr

jocommb kaže...

Pa da mogu vidjet valda bi se mbaksa dosad otarasio onog ko mu lupa TD.....i ne samo on i drugi naravno

Kao što sam već rekao, to je trač sa foruma za kojeg ne znam je li istinit.

10 godina
protjeran
XXX-Man kaže...

Malo duže on spama po forumu, samo je sad sa drugim imenom...

Dokaži.

12 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
Stjepanj kaže...
Ma nisam mislio na glupa baljezganja, !

Ali to vec radis zadnje dvije godine nista posebno se od tebe nije ni culo od mozda par nekih tema sto si sastavio.Osim ako i tu nisi radio copy/paste sa drugih foruma.Ti si onaj lik koji zna sve a nista nezna to se vidi po tvojim stalnim komentarima i odgovorima. Uglavnom se drzis onog svog "Hvali svoje,pljuj po tudem", jos ljudi kazu da te poznaju od prije posto si imao drugi acc pa si dobio ban.Za svaku tvoju poruku ili komentar dobjes 1 TU a 10TD ako tako nastavis kao dosad mozda izgubis i te dvije sto imas.Vidi se da patis od toga da imas zvjezdice i reputaciju ali takvim nacinom neces daleko doci.Jos sto je zanimljivo ponasas se kao balavac od 15 godina a imas 32.

Da kolega to je mozda tako u tvojim ocima, mozgu ili di vec;) neznam samo tko mi salje stotinjak pm mjesecno..sam sebi!i da zvijezdice mi jako znace bas iz tog razloga da takvi poput tebe vide da netko nesto zna bez obzira na nacin izrazavanja, pravopis itd! Lp kao i uvijek!
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
10 godina
protjeran
mbaksa kaže...
Endymon kaže...

Još bolji prijedlog,ne ukidati anonimnost skroz,nego da samo moderatori mogu vidjet tko daje TD/TU kako bi spriječili natezanja i spominjanje veze između psa i užeg člana obitelji.Ako nekog iritiraju TDovi na postovima,javi se moderatoru i jednostavno riješe problem ako se vidi da mu stalno ista osoba daje TD.

12 godina
neaktivan

Moderatori i vide tko daje TU/TD...

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
10 godina
protjeran
mbaksa kaže...
Endymon kaže...

Paradox1 kaže...

14 godina
neaktivan
Daljnji status TU / TD

On će mi dati TD, šaljem moderatoru poruke da vidi tko je to i da ga bana, on se opet pojavi, a ja opet šaljem poruke moderatoru i on ga opet bana. Ne slažem se sa tvojom idejom. {#}

1 1 hvala 0
15 godina
Paradox1 kaže...

jel ti uopce citas il sam bezveze uletis i napises nesta.... odi 4, 5 postova gore i vidi sta je jedan od moderatora napiso....

VenAtoR#2231
10 godina
protjeran
Bellatrix kaže...
djigibao kaže...
Osim ako hejter ne napravi desetak multi acc i opici ti vise - nego +

Pa zato se vremenski blokira IP adresa sa koje se registrirao da nemože ponovno. A ako mu se isplati svaki puta resetirati router i čekati pa se svaki put prijavljivati i tražiti post pa stiskati - onda nek ide kvragu.

Ne mora čak niti restartat ruter.Jednostavno upali VPN ili stavi proxy.

14 godina
neaktivan
Daljnji status TU / TD

Dobili smo svoje TD-ove. Hahahah {#}

2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Daljnji status TU / TD

evo i meni upravo podjeljeno nekih 20 komada odjednom...hvala{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Daljnji status TU / TD

Ovako neslaganje samo je dokaz da moderatori treba da rade kako sami misle da je najbolje i da ubuduće forumaše ne pitaju ništa. Ovdje se ne radi o razmjeni mišljenja već o liječenju kompleksa. Kome je stalo do foruma i dalje će ga posjećivati bez obzira na njegove (ne)mogućnosti.

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Daljnji status TU / TD

nek ostave palac gore s imenima. Ne vidim zašto bi nekoga banali samo zato jer daje palac dolje?

Mislim, čovjek ti da palac dolje, prijaviš ga moderatoru da ga bana za to? hahah veću glupost nisam čuo ni vidio..

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
10 4 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice