Vaši 3D modeli izdvojena tema

poruka: 7.704
|
čitano: 2.052.117
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Vaši 3D modeli
Minoza kaže...

Dosta sam žurio pa nisam stigao posvetiti pozornost detaljima, a kolegi to koliko sam shvatio niti nije bilo bitno pa eto... Ima mjesta za kritike, ono što znam je da su teksture za qrac, scena je dosta prazna i malo pretamna, krevet je očito brzinski modeliran,a prozor me bode u oči al nisam stigao teksturirat kako spada jbg-a... Eto, ako mi je još nešto promaklo samo recite Belji se

Ma pregenijalno je..=)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 20:12 (DamageHigh).
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

koji render

koji program

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

3DS Max, Vray, Photoshop za post.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Konačno završio terminatora, kasnije ću narpaviti nekakvu scenu pa napraviti final render

P.S.

Ako netko želi kupiti model može to obaviti ovdje!

www.denis.matemaksan.com
17 godina
neaktivan

epic, odlicno!

15 godina
neaktivan
Denise ovo je sigurno najbolji model ikad objavljen na ovom forumu,i sigurno ćeš puno para na njem zaradit,nadam se da će tako ispast i moj novi i najambiciozniji projekt,koji ima strahovito puno detalja
i sigurno će biti moj najteži projekt(neću vam još reć što bi to trebalo bit)samo ću još reć da ovaj projekt radim za svog tatu koji me zamolio da to napravim i kad ga završim sigurno neće biti jeftin,ali
još neću reć što je(možda sutra kažem)
Blender
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Po čemu se određuje koliko neki rad košta. Npr. sad napraviš jedan rad i kako ćeš ocjenit po kojoj cjeni bi ga proda ili tako nešto.

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zekida kaže...
Denise ovo je sigurno najbolji model ikad objavljen na ovom forumu,i sigurno ćeš puno para na njem zaradit,nadam se da će tako ispast i moj novi i najambiciozniji projekt,koji ima strahovito puno detalja
i sigurno će biti moj najteži projekt(neću vam još reć što bi to trebalo bit)samo ću još reć da ovaj projekt radim za svog tatu koji me zamolio da to napravim i kad ga završim sigurno neće biti jeftin,ali
još neću reć što je(možda sutra kažem)

a daaaaj reciii namSmijeh

15 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Po čemu se određuje koliko neki rad košta. Npr. sad napraviš jedan rad i kako ćeš ocjenit po kojoj cjeni bi ga proda ili tako nešto.

Pa, ja recimo pogledam koliko koštaju drugi slični modeli, pogledam kvalitetu pa na temelju toga odredim cijenu :)

Malo uračunaš i potrošene dane na mdoeliranje i etogac :)

www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan
ma neću još ništa govorit,možda vam sutra kažem
@pk41 moš ti napravit običnu kocku i prodavat po 200$,ali je sigurno nitko neće kupit,ti procjeniš koliko bi trebalo koštat i toliko napišeš,ali valja imat obzira da je recesija pa ne sad nekim manjim(manje detaljnim)modelima nabit cijenu 60$.
Blender
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Evo otvorio sam svoj site,sutra ako budete pratili site vidjet ćete onaj novi projekt http://kristijan3d.webs.com/

Blender
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Evo, da se i ja uključim... Odnedavno sam se počeo za faks bavit CAD-om pa mi se svidjelo tako da sam počeo i u slobodno vrijeme malo crtkarati. Sugestije, kritike i komentari su dobrodošli Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 20:44 (Mirko935).
Moj PC  
19 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nimalo loše
http://kristijan3d.webs.com/
15 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Evo, da se i ja uključim... Odnedavno sam se počeo za faks bavit CAD-om pa mi se svidjelo tako da sam počeo i u slobodno vrijeme malo crtkarati. Sugestije, kritike i komentari su dobrodošli Osmijeh

Nemam kritike, rad je odličan ali imam jednu sugestiju. Nabaci neku bump teksturu sa ogrebotinama i specular na to ali da ne bude prenapadno nego onako lagano samo sa malo bump-a.

Također eventualno po želji možeš i "razbacati" još par metaka okolo ako poželiš "popuniti" scenu ali i ovako je dobro. Osmijeh

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 21:16 (Minoza).
16 godina
odjavljen
Vaši 3D modeli

Evo jedan WIP. Wireframe i test render. Trenutno neznam kakvo krovište da stavim, na dvije ili četiri vode? To je inače moja pečenjara, ali su stolovi drugačije smješteni. Kako vam se čini?

Test render (SU Podium), nisam puno štelao po opcijama Test render (SU Podium), nisam puno štelao po opcijama
Wireframe Wireframe
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Ja ti mogu odgovoriti za modeliranje u arhitekturi, ako te zanima reci pa ću ti prepisati cjenik..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
17 godina
neaktivan

Poceo sam zavrsavati onu zgradu od prije par stranica, sredjivat postavke rendera, teksutre, ljude, drvece i slicno. Zasad WIP.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 0:32 (mislav_01).
15 godina
neaktivan
Zekida kaže...
nimalo loše

Hvala, hvala Osmijeh

Minoza kaže...
Nemam kritike, rad je odličan ali imam jednu sugestiju. Nabaci neku bump teksturu sa ogrebotinama i specular na to ali da ne bude prenapadno nego onako lagano samo sa malo bump-a.

Također eventualno po želji možeš i "razbacati" još par metaka okolo ako poželiš "popuniti" scenu ali i ovako je dobro. Osmijeh

Zahvala i tebi na pohvali i sugestijama. Evo jedna scena sa nekolicinom metaka Cool

Slažem se da bi trebalo teksturu i to složit ali, iskreno, trenutno ne znam kako. Ovo ni nisu moje teksture nego razni materijali iz Solidworksa. Nadam se da ću do nekog sljedećeg rada to stić proučit Osmijeh

15 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Zekida kaže...
nimalo loše

Hvala, hvala Osmijeh

Minoza kaže...

Zahvala i tebi na pohvali i sugestijama. Evo jedna scena sa nekolicinom metaka Cool

Slažem se da bi trebalo teksturu i to složit ali, iskreno, trenutno ne znam kako. Ovo ni nisu moje teksture nego razni materijali iz Solidworksa. Nadam se da ću do nekog sljedećeg rada to stić proučit Osmijeh

E sad to izgleda puno bolje čim je scena malo popunjenija :)

Samo naprjed, pogledaj si pokoj tutorial da savladaš osnove i samo vježba i vježba!

@Mislav_01;

Odlična zgrada!!!

www.denis.matemaksan.com
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Dečki, ja planiram početi 3D modelirati, i sad kad gledam vaše radove. FASCINANTNO!

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Dečki, ja planiram početi 3D modelirati, i sad kad gledam vaše radove. FASCINANTNO!

Ak misliš da je to fascinantno bolje da onda ne vidiš one na Evermotion-u ili neke od boljih na 3DHR-u Belji se

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 11:20 (Minoza).
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
4ucker kaže...

Ak misliš da je to fascinantno bolje da onda ne vidiš one na Evermotion-u ili neke od boljih na 3DHR-u Belji se

Proviriti ću malo ;). No mene zanima u kojemu programu da počnem modelirati, te u kojem renderirati?

15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Proviriti ću malo ;). No mene zanima u kojemu programu da počnem modelirati, te u kojem renderirati?

Više manje svi modeling programi imaju podršku za kvalitetne render pluginove tako da oboje možeš odraditi kvalitetno u istome programu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 13:03 (Minoza).
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
4ucker kaže...

Više manje svi modeling programi imaju podršku za kvalitetne render pluginove tako da oboje možeš odraditi kvalitetno u istome programu.

A koje rendere da koristim?

15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

A koje rendere da koristim?

Probaj ih nekoliko pa ćeš vidjeti koji zadovoljava tvoje potrebe i daje dobar rezultat; Brazil, Mental Ray, V-Ray, Yafa Ray... Ovi su neki od poznatijih, probaj redom ili šta "nađeš" pa zaključi sam koji tebi odgovara.

Preporučljivo je da se upoznaš sa svakim kroz tutorijale i priručnik, tako ćeš najbolje vidjeti njihove mogućnosti ali ovi gore navedeni su nedvojbeno vrlo moćni renderi, u principu nećeš niti sa jednim od njih pogriješiti. Ima ih još ali ove sam imao priliku isprobati, a zadržao sam se na V-Ray.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 13:11 (Minoza).
15 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
P4k1 kaže...

Ja ti mogu odgovoriti za modeliranje u arhitekturi, ako te zanima reci pa ću ti prepisati cjenik..

ako nije problem prepiši pa mi možeš na pp poslat

15 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
DadoZG kaže...
P4k1 kaže...

ako nije problem prepiši pa mi možeš na pp poslat

+1 ako nije problem

Zahvaljujem!

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 13:15 (Minoza).
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...
4ucker kaže...

Evo malo pogleda modele na Evermotionu

jbt. ono je stvarnost, nemogu virovat da se onako može napravit i još da rend onako realan ispadne

svaka čast onima koji su radili

a ja stalno u problemima sa svitlima

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 13:44 (P4k1).
15 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
Minoza kaže...
4ucker kaže...

Evo malo pogleda modele na Evermotionu

jbt. ono je stvarnost, nemogu virovat da se onako može napravit i još da rend onako realan ispadne

Na CGTalku ima nevejrovatnih radova ;)

Eh kad ja budem tak oradio :D :D :D

www.denis.matemaksan.com
16 godina
Denis Ivankovic kaže...
P4k1 kaže...

Na CGTalku ima nevejrovatnih radova ;)

Eh kad ja budem tak oradio :D :D :D

Tebi je Terminator super ispal,kaj oćeš!

Napoleon:Total War
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice