Ne bih platio vase modele jer postoje puno bolji free modeli online na kojima ljudi ne zaraduju, pa sam dao ovo kao sugestiju ... ;)
Sada si čak i malo bahato nastupio ali ok, npr. siguran si da možeš naći Denisoc Skyline sa takvim detaljima for free? Ili Dejanovu podmornicu? Razmisli još jednom...
Ispricavam se ako je tako ispalo, nisam ni pogledao sve modele tako da mozda nisam trebao reci da nuzno postoje bolji od svih ovdje.
Medutim, i sam si nastupio bahato kada si rekao da se netko zeli kititi tudim perjem. Sto mislis kako open source zajednica funkcionira? Ljudi dijele kod, ideje, pa cak daju i da se njihovi projekti nadograduju i da se na njima zaraduje, sto se definira raznim licencima. 3D modelari nisu nista bolji od programera. :)
Dao sam to kao prijedlog, mozda bi se mogla napraviti baza radova, dostupnih svima. Kako hocete ;)
Poanta open source zajednice je da besplatno dijeli znanje i alate, al gotov proizvod se uvijek naplačuje; netko tko koristi linux i blender neće sigurno raditi neki posao besplatno.
U tom duhu, evo jedan tutorial koji sam danas uplodao: http://www.3dhr.net/tutorijali/modeliranje/102_izrada_ceste_na_terenu/