3D Contests
- poruka: 145
- |
- čitano: 55.571
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
:D
Možeš početi objavljivati do sad napravljen posao, samo u postu napiši debelim slovima WIP.
Nakon što objaviš svoj finalni rad iznad napiši FINAL i tada ga više nećeš smijeti prepravljati ili dirati, tj. taj će se radi ocjenjivati
Možda bi bilo dobro staviti u pravila da se WIP ne smije ocjenjivati.
Molio bi da se još jednom pozorno pročitaju izmjene u pravilima (to su zadnje )
Trajanje: 15. ožujak - 22. ožujak 2010. (15.-18. - postavljanje radova; 19.-21.- ocjenjivanje; 22.-objava pobjednika!)
4 dana za modeliranje i renderiranje, čak tri za ocjenjivanje i jedan čitav dan za objavu pobjednika? Mislim si - to je 24 sata, valjda ćeš stići natipkati jedan post u 24 sata :)
Pa daj to malo preraspodijeli, sve se stigne i izglasati i 'objaviti' u zadnja dva dana, neka si ljudi radije daju truda...
Nema veze, samo naprijed!
PITANJE: Jel može više slika, iz više kutova? da naglasim detalje.
PITANJE: Jel može više slika, iz više kutova? da naglasim detalje.
Naravno, može koliko hoćeš. Bitno da su uključenje dvije ključne slike: u clay modu i wire, a moguće je dodati i model s teksturama kao Zekida, premda nije obavezno
Zabunom sam ostavio osvjetljenje i niski shutter na CLAY verziji... Jel smije to ostat ili...?
Svaka cast one felge su zakon...........
Ako ne, mislim da bi bilo dobro da krene ocjenjivanje i da već sutra ili preksutra saznamo pobjednika.
Zabunom sam ostavio osvjetljenje i niski shutter na CLAY verziji... Jel smije to ostat ili...?
Ma clay može ostat, bitno je da nema teksturu
E Denis, nekak mi je poznat ovaj mobitel.
@Branimir, molim te pročitaj pravila još jednom, nemoj još ocjenjivati
Ako se više nitko ne javlja, ocjenjivanje može početi već sutra tj. danas u ponoć
Ako se više nitko ne javlja, ocjenjivanje može početi već sutra tj. danas u ponoć
Super,jedva čekam,ja sam već stavio link na temu Hrvatski developeri koji vodi do ove teme i nadam se da će biti dosta ocjena
i da će se poštivati pravila sa 1.stranice.
hehehe naravno da ti ej poznat :P
Moj dobri stari :D
pozdrav ljudi.
Ja sam svoj glas već dao Denis Ivankovic. Nema me kroz dva dana doma, pa sam požurio.
Ugl. razlog davanja mog glasa Denisu je taj što mislim da je model tehničnki puno bolje napravljen od ostalih.
Budem se i ja probao uključiti u iduće natjecanje.
LP
Pročitao sam pravila i sve...
Sad me zanima kad je novo natjecanje i dali se mogu ja prijaviti? :D
Pa ovo je ja mislim gotovo. Možda sam u krivu doduše ali glasanja je već bilo tako da predpostavljam da je ova runda gotova. Možeš se prijaviti za sljedeći kontest tako da napišeš da želiš sudjelovati.
Pročitao sam pravila i sve...
Sad me zanima kad je novo natjecanje i dali se mogu ja prijaviti? :D
Dapače, što nas je više, bude zanimljivije!
Mislim da će se sljedeće natjecanje održati u nedjelju ili ponedjeljak (pisat će!), tako da, kad krene slobodno kreni i ti i daj sve od sebe
@Mimiza, tako je, još svi imate cajta do poonoći ako se želite natjecati nakon ponoći kreće ocjenjivanje (svi mogu ocjenjivati, ali samo jednom jedan rad!) i nakon ocjenjivanja je proglašenje pobjednika
Hvala,početnik sam tako da ne morate očekivati puno,ali dat ću sve od sebe i bit će ovo odlična vježba za mene!
Hvala,početnik sam tako da ne morate očekivati puno,ali dat ću sve od sebe i bit će ovo odlična vježba za mene!
Ovo natjecanje i je tu da se početnici, a i oni malo napredniji izvježbaju...modeliranje u roku je prava vježba za profesionalan rad kasnije ;)
Evo pridružujem se i ja svojim modelom. Kako mi je trebalo 2 i pol sata nisam napravio teksturu i nisam sredio stražnji dio mobitela do kraja, a neda mi se više zezati s time. Dosta mi je max-a za danas, čak i previše.