3D Contests

poruka: 145
|
čitano: 55.571
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: 3D Contests
Ja sam već našao mobitel koji ću raditi i sad je vrijeme za modeliranje,samo ću reć da će moj mobitel biti sony ericsson(neću reć koji model),pozdrav!
ZeKiDa Games presents
15 godina
neaktivan
kada možemo krenuti objavljivati radove,zato jer je moj mobitel skoro gotov,samo još malo tipke treba sredit
:D
ZeKiDa Games presents
16 godina
neaktivan
3D Contests

Možeš početi objavljivati do sad napravljen posao, samo u postu napiši debelim slovima WIP.

Nakon što objaviš svoj finalni rad iznad napiši FINAL i tada ga više nećeš smijeti prepravljati ili dirati, tj. taj će se radi ocjenjivati

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
3D Contests

Možda bi bilo dobro staviti u pravila da se WIP ne smije ocjenjivati.

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
3D Contests

Molio bi da se još jednom pozorno pročitaju izmjene u pravilima (to su zadnje Belji se)

0 0 hvala 0
17 godina
Tinx kaže...

Trajanje: 15. ožujak - 22. ožujak 2010. (15.-18. - postavljanje radova; 19.-21.- ocjenjivanje; 22.-objava pobjednika!)

4 dana za modeliranje i renderiranje, čak tri za ocjenjivanje i jedan čitav dan za objavu pobjednika? Mislim si - to je 24 sata, valjda ćeš stići natipkati jedan post u 24 sata :)

Pa daj to malo preraspodijeli, sve se stigne i izglasati i 'objaviti' u zadnja dva dana, neka si ljudi radije daju truda...

Gledam te!
15 godina
neaktivan
ja svoj radim pomoću blueprintsa,pa zato ne bude odličan jer se tek učim raditi s njima :D
ZeKiDa Games presents
16 godina
neaktivan
Zekida kaže...
ja svoj radim pomoću blueprintsa,pa zato ne bude odličan jer se tek učim raditi s njima :D

Nema veze, samo naprijed! Namigiva

15 godina
neaktivan
3D Contests

Evo ga moj mobitel je gotov,rađen je pomoću blueprintsa(tek se učim raditi s njima) i nadam se da ću dobiti nagradu iako imam jaku konkurenciju.Osmijeh

FINAL FINAL
FINAL FINAL
FINAL FINAL
ZeKiDa Games presents
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 19:00 (Zekida).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zekida kaže...

Evo ga moj mobitel je gotov,rađen je pomoću blueprintsa(tek se učim raditi s njima) i nadam se da ću dobiti nagradu iako imam jaku konkurenciju.Osmijeh

Odlično, samo još dodaj wire mode svog modela. Dakle da se vide edgevi:

15 godina
protjeran
3D Contests

PITANJE: Jel može više slika, iz više kutova? da naglasim detalje.

God is an American
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...

PITANJE: Jel može više slika, iz više kutova? da naglasim detalje.

Naravno, može koliko hoćeš. Bitno da su uključenje dvije ključne slike: u clay modu i wire, a moguće je dodati i model s teksturama kao Zekida, premda nije obavezno

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 20:38 (Tinx).
15 godina
protjeran
3D Contests

Ovo je smartphone moga vlastitog dizajna (znam da sliči na iphone). WIP možete naći u temi Photoshop Image

_____

FINAL

_____

Wireframe Wireframe
Clay Clay
Materijali Materijali
God is an American
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 21:02 (trackmanijak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
3D Contests

Kineski klon iPhone-a. CECT i9Phone.

_____

FINAL

_____

FULL FULL
CLAY CLAY
WIRE WIRE
3D Designer
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
3D Contests

Zabunom sam ostavio osvjetljenje i niski shutter na CLAY verziji... Jel smije to ostat ili...? Iznenađen

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 15:59 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo u zakašnjenju... :S

Nisam napravio baš najbolje i nisam radio texture zbog manjka vremena :P

Evo sam clay i wire

clay clay
wire wire
www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan

Svaka cast one felge su zakon...........

15 godina
neaktivan
Javlja li se još tko za natjecanje?
Ako ne, mislim da bi bilo dobro da krene ocjenjivanje i da već sutra ili preksutra saznamo pobjednika.
ZeKiDa Games presents
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Zabunom sam ostavio osvjetljenje i niski shutter na CLAY verziji... Jel smije to ostat ili...? Iznenađen

Ma clay može ostat, bitno je da nema teksturu Namigiva

E Denis, nekak mi je poznat ovaj mobitel.

@Branimir, molim te pročitaj pravila još jednom, nemoj još ocjenjivatiBelji se

Ako se više nitko ne javlja, ocjenjivanje može početi već sutra tj. danas u ponoćSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 18:03 (Tinx).
15 godina
neaktivan
Tinx kaže...

Ako se više nitko ne javlja, ocjenjivanje može početi već sutra tj. danas u ponoćSmijeh

Super,jedva čekam,ja sam već stavio link na temu Hrvatski developeri koji vodi do ove teme i nadam se da će biti dosta ocjena

i da će se poštivati pravila sa 1.stranice.Smijeh

ZeKiDa Games presents
15 godina
neaktivan
Tinx kaže...
Minoza kaže...

hehehe naravno da ti ej poznat :P

Moj dobri stari :D

www.denis.matemaksan.com
17 godina
3D Contests

pozdrav ljudi.

Ja sam svoj glas već dao Denis Ivankovic. Nema me kroz dva dana doma, pa sam požurio.

Ugl. razlog davanja mog glasa Denisu je taj što mislim da je model tehničnki puno bolje napravljen od ostalih.

Budem se i ja probao uključiti u iduće natjecanje.

LP

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
3D Contests

Pročitao sam pravila i sve...

Sad me zanima kad je novo natjecanje i dali se mogu ja prijaviti? :D

[url=http://www.userbars.com][img]http://i198.photobucket.com/albums/aa97/FEATEHERFOOT007/moddb_userbar_game_programmer.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
3D Contests

Pa ovo je ja mislim gotovo. Možda sam u krivu doduše ali glasanja je već bilo tako da predpostavljam da je ova runda gotova. Možeš se prijaviti za sljedeći kontest tako da napišeš da želiš sudjelovati. Smijeh

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 21:05 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma nije gotovo, sad se moraju krenuti davati ocjene(točnije od ponoći)i onda će za 2-3 dana Tinx proglasit pobjednika.
ZeKiDa Games presents
16 godina
neaktivan
Wedran Dev kaže...

Pročitao sam pravila i sve...

Sad me zanima kad je novo natjecanje i dali se mogu ja prijaviti? :D

Dapače, što nas je više, bude zanimljivije!

Mislim da će se sljedeće natjecanje održati u nedjelju ili ponedjeljak (pisat će!), tako da, kad krene slobodno kreni i ti i daj sve od sebe Namigiva

@Mimiza, tako je, još svi imate cajta do poonoći ako se želite natjecati Smijeh nakon ponoći kreće ocjenjivanje (svi mogu ocjenjivati, ali samo jednom jedan rad!) i nakon ocjenjivanja je proglašenje pobjednika

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 21:22 (Tinx).
15 godina
neaktivan
3D Contests

Hvala,početnik sam tako da ne morate očekivati puno,ali dat ću sve od sebe i bit će ovo odlična vježba za mene!

[url=http://www.userbars.com][img]http://i198.photobucket.com/albums/aa97/FEATEHERFOOT007/moddb_userbar_game_programmer.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 21:24 (Wedran Dev).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wedran Dev kaže...

Hvala,početnik sam tako da ne morate očekivati puno,ali dat ću sve od sebe i bit će ovo odlična vježba za mene!

Ovo natjecanje i je tu da se početnici, a i oni malo napredniji izvježbaju...modeliranje u roku je prava vježba za profesionalan rad kasnije ;)

www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan
To je istina,uvijek ćeš se bolje uvježbati kad ti je zadan nekakav rok i još kad to radiš za neko natjecanje,pa još ako pobijediš na tom natjecanju, dobiješ par pohvala, e onda će ti narasti samopouzdanje,a ako imaš samopouzdanja i vjere u sebe i svoje sposobnosti daleko ćeš dogurati.
ZeKiDa Games presents
17 godina
3D Contests

Evo pridružujem se i ja svojim modelom. Kako mi je trebalo 2 i pol sata nisam napravio teksturu i nisam sredio stražnji dio mobitela do kraja, a neda mi se više zezati s time. Dosta mi je max-a za danas, čak i previše.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice