Možeš, sigurno, ali kad ti već nije problem ja bih ti preporučio da ideš na HD5870
Ako ćeš igrati na tom procesoru kojeg trenutno imaš onda niti ne pomišljaj, neće ti moći iskoristiti ni jednu od te dvije
Možeš, sigurno, ali kad ti već nije problem ja bih ti preporučio da ideš na HD5870
Ako ćeš igrati na tom procesoru kojeg trenutno imaš onda niti ne pomišljaj, neće ti moći iskoristiti ni jednu od te dvije
Ne znam koju da uzmem.......5850 ili 5870? Molim savjet,ne gledajte cijenu (nije toliko bitna) , nego koje su razlike i da li mogu na 22 inčnom monitoru s 5850 tjerati crysis warhead na maksimumu iznad 22 fps-a?
S tim procesorom teško,bez većeg OC-a nikako Ne bi iskoristio ni HD5830 pošteno. Ili OC ili slabija grafa.
A i fortron ne bi dugo držao ove grafe. Uzmi još 1GB RAM-a i HD5770.
Ne znam koju da uzmem.......5850 ili 5870? Molim savjet,ne gledajte cijenu (nije toliko bitna) , nego koje su razlike i da li mogu na 22 inčnom monitoru s 5850 tjerati crysis warhead na maksimumu iznad 22 fps-a?
proc ti nemože u potpunosti iskoristit ni jednu ni drugu, a i sumnjan da je napajanje dovoljno jako
Pa dobro,jel itko gleda koje ima napajanje osim mene?
HAHAHAHAH, pa nisam ni mislio na ovu jadnu konfu staviti 5850!HAHAHA , konfa je ova:i7-860,gigabyte ga-p55a-ud3r, 2x2 ddr3 corsair dominator, xfx 650W xxx edition i 22 ili 23 inčni monitor.
Oho, lijepo
Ma uzmi HD5870, ako može neku vapor-x i od 2gb i to će sve letit.
Ali ako si ograničen na neki način i HD5850 će ti držat, o HD5830 ni ne razmišljaj. Ne bi bilo pošteno prema ostatku konfiguracije
5870 je za kojih 15% jača
na Crysis Warhead(1920x1080, entuziast, 8xAA) HD5850 ima 26 FPS-a, a 5870 malo više
kad se uključi AF do kraja 5870 ima 20 FPS-a, a 5850 malo manje
5850 je nešto hladnija pa se bolje OC-a
Imam ovu konfiguraciju:
AMD Athlon II X2 240
2GB RAM
ATI Radeon HD 4650 1GB
Mene zanima kakva mi je grafička. Neke igre mi štekaju na toj grafičkoj pa neznam šta da napravim.
igram igre na 1360 768
Imam ovu konfiguraciju:
AMD Athlon II X2 240
2GB RAM
ATI Radeon HD 4650 1GB
Mene zanima kakva mi je grafička. Neke igre mi štekaju na toj grafičkoj pa neznam šta da napravim.
igram igre na 1360 768
Inače ljudi kupuju nove i bolje grafičke kartice.....
Ja cu si sada baš kupit jednu GTX480, tek tolko da ponovo malo imam Nvidiju.
mislio sam reč da neznam kakvu konfiguraciju namjestim u igri. grafičku neču kupovat
mislio sam reč da neznam kakvu konfiguraciju namjestim u igri. grafičku neču kupovat
OC-aj! grafičku,cpu (ram se oc-a usporedno s cpu-om),stavi najnovije drivere...
pogonite mi koju grafu da uzmem na procesor AMD Phenom II X6 1055T i 4 gb ddr3 zelim neku bijesnu al ne skuplju od 3000kn
pogonite mi koju grafu da uzmem na procesor AMD Phenom II X6 1055T i 4 gb ddr3 zelim neku bijesnu al ne skuplju od 3000kn
Koje napajanje ćeš nabavit? uzmi neku HD5870 (kasnje može i CF) ili GTX470 (ako želiš),ali po meni je bolje neku HD5870 i to Vapor-X verziju (samo pazi-ima max clock od nekih 950/1300),ali je lakša,manja,hladnija i tiša od stock-a
Imam pitanje..
Imam napjenje 450 wata (malo starije) i neznam hoće li to biti dovoljno za novije grafičke..?
Imam pitanje..
Imam napjenje 450 wata (malo starije) i neznam hoće li to biti dovoljno za novije grafičke..?
Koji proizvođač i model?
Planiram si na jesen uzet (najvjerojatnije) XFX HD 5830.Zanima me kak bi se to ponašalo u kombinaciji s 24" i mojim procesorom ?
Napajanje bih uzeo vx550.
Btw -- proc je stabilan na 3 GHz.
Aha, ma za pola godine bit će cijena -30% tak da je to na ledu sve, a mislim jeli mi procesor dovoljno jak da ju iskoristi barm 80%.
Niti u ludilu ne pomišljaj stavljat na to nešto malo zahtjevnije.
Core 2 Duo e4300 3Ghz.
S obzirom da imam slicno napajanje, mogu ti preporuciti da ga promjenis prije bilo kakvih nadogranji kompa, posebice graficke
De mi reci onda neko napajanje koje nije skupo niti je loše..inače se nerazumijem u napajanja pa pitam! ?..
Neznam koliko misliš dati za napajanje, ali ovo ti nije puno skupo, a kvalitetno je.
Izvinjavam se što skrećem s teme..ali jel bi me proc. kočio kada bih uzeo
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1012537
i jel moje napajanje za ovu graf. dovoljno dobro
i jeli bi ta graf. mogla gta 4 vrtit na maximum
Mislim da bi držalo to tvoje MS, ali ta ti grafa nije nešto. Nipošto nećeš moći igrati gta4 na maximum (ne mogu ni ja sa HD5850) pod009 mi je svjedok