Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 42.208
|
čitano: 7.740.233
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
ushirlo kaže...
mazy651 kaže...

Što se tiče conrada, poslao sam im opet mail i kažu da 13.1. dolaze kartice na lager u Zagreb, te da ih dan iza (srijeda) šalju sa poštom na adresu. Govorim o rx9070xt koju sam naručio (kao i kolege).

nadam se da će tako biti.....

da utopim ovo jado od nvidije za sitne pare i vratim se na ati............

ako ne bude.... bar su ovi na nvidiji popravili bug da ne možeš isključiti ikonu u taskbaru što me progonilo.......

Provjerite da li vam se promjenio status pošiljke. Meni se promijenilo u poslano i izdana mi je faktura.

15 godina
mazy651 kaže...

Provjerite da li vam se promjenio status pošiljke. Meni se promijenilo u poslano i izdana mi je faktura.

evo i meni danas promijenjen status u poslano......

16 godina
Vodič za odabir grafičke kartice

Također :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Opet se osjećam kao malo dijete čekajući novu grafu. Makar su godine već u pitanju. Kada nam

stignu grafe kolege, očekujem neki news oko undervolt/overclock mogućnosti. Eh što

ti je hardware 

Moj PC  
3 0 hvala 0
7 godina
mazy651 kaže...

Ja sam očito proklet od boga, od rođenja hehe.

Divide et impera!
16 godina
Ima nas jos konacno uspio ubost (nadam se da i ovi nece otkazat narudžbu) 5070ti by pny.
Bacim review kad stigne
R33mba#2892
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2026 9:58 (R3nchi).
18 godina

Kolega ti kao da na Filipine po ženu ideš....

17 godina

Kako niste još skužili da njega uzbuđuje kupovina hardwera pogotovo se pali na gpu.Mijenja ih ko čarape čak i kad ih naruči mijenja narudžbe odustaje prihvača šalta fiskalizira mulja. To se zove opsesivno kompulzivni poremečaj i ne osuđivati ga dobar je on.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina

Ne osuđujemo ga, no nije mu lako....borba je to 

16 godina
Koliko pakosnih ljudi na ovom forumu.. Strasno .
Al cu ipak baciti review kad dodje, da hejtate jos malo..
R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
R3nchi kaže...
Koliko pakosnih ljudi na ovom forumu.. Strasno .
Al cu ipak baciti review kad dodje, da hejtate jos malo..

Pa kad si skriven iza kvazi-anonimnosti ljudi postanu hrabri ratnici (Rambo je goli k....c za njih), a u međuvremenu ih žena/mater mlati ko budale!  

15 godina
omeyer kaže...
mazy651 kaže...

Ja sam očito proklet od boga, od rođenja hehe.

evo ja danas dobio obavijest o isporuci i tracking paketa.......

7 godina
ushirlo kaže...

Ja sam još uvijek u obradi, nikakav mail nisam dobio a naručio sam čini mi se prvi poslije mazya.

Ko god mi kaže da nisam proklet od boga od rođenja nek dođe na šakački obračun uživo ili nek mi pogleda zadnjih 20 replaya na pubg.

Divide et impera!
15 godina
omeyer kaže...
ushirlo kaže...

Ja sam još uvijek u obradi, nikakav mail nisam dobio a naručio sam čini mi se prvi poslije mazya.

Ko god mi kaže da nisam proklet od boga od rođenja nek dođe na šakački obračun uživo ili nek mi pogleda zadnjih 20 replaya na pubg.

ja sam naručio i platio 1.1. popodne razbijen i mamuran.......

na računu koji su mi fakturirali je datum 10.1.......

tracking je na hrvatsku poštu i još nema pošiljke u sustavu...... znači šalju iz njemčije direktno......

7 godina
ushirlo kaže...

tracking je na hrvatsku poštu i još nema pošiljke u sustavu...... znači šalju iz njemčije direktno......

Proklet od boga i svijetlo od svijetla.

Divide et impera!
14 godina
ushirlo kaže...
omeyer kaže...
ushirlo kaže...

Ja sam naručio 30.12 i također imam tracking number i račun. Rečeno mi je iz supporta da danas stižu pošiljke na skladište u RH i da ih sutra šalju prema adresama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2026 12:16 (mazy651).
16 godina

Jedino kaj na računu ne piše trajanje garancije...imaju n asajtu da je standard jedna godina dok svi ostali pišu za tu karticu tri godine. Dobra je cijena, odgavaraju na mail odmah i stiže brže od predviđenog ali ovo sa garancijom im je govno od trgovine i računa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
forumaš kaže...

Jedino kaj na računu ne piše trajanje garancije...imaju n asajtu da je standard jedna godina dok svi ostali pišu za tu karticu tri godine. Dobra je cijena, odgavaraju na mail odmah i stiže brže od predviđenog ali ovo sa garancijom im je govno od trgovine i računa.

Moraju dati bar 2 godine prema EU zakonu. A za vrijeme trece godine vjerojatno mozes ostvariti direkt preko proizvodaca

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
14 godina
forumaš kaže...

Mislim da je tu riječ o tome da zakon pokriva 24 mjeseca + ovih njihovih 12 komercijalnih, a ako želiš možeš uzeti za 72€ još dodatna 24 mjeseca . Osobno nisam nikad imao problema s njima pa poučen dobrim iskustvom nadam se da će tako i ostati.
P.s cijena te kartice je sada na stranici 1099€. Prije samo 2 tjedna je bila 649€. E sad ne znam ima li to veze s ovim poskupljenjem koje je najavljivano ili je to neka marketinška fora pošto su se po toj cijeni brzo rasprodale.

Edit: Prema zakonu sukladno Direktivi (EU) 2019/771 i hrvatskom Zakonu o zaštiti potrošača, ima se zakonsko jamstvo u trajanju od 24 mjeseca, neovisno o komercijalnoj garanciji od 12 mjeseci. Poslao sam im mail vezan za boldano, pa čim dobim odgovor rado ću ga podijeliti ovdje.

Edit 2 : Kontaktirao sam i Gigabyte official support kao i Conrad, 24 mjeseca je njihova garancija (Gigabyte), a 12 mjeseci komercijalna od Conrada, tako da ispada 36 mjeseci garancije. Dobio sam u tracking numberu da je pošiljka vagana te vjerojatno sutra ide na isporuku!

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2026 15:10 (mazy651).
18 godina

Ja sam kako sam već bio napisao dobio od Asrocka da za Taichi kupljenoj u sui 3ću godinu da oni pokrivaju- jamstvo- ako šta bude, vjerujem da je tako i sa vašim karticama....ajde neka priča lijepo završi....javite se kako je prošlo i dojmove

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
mazy651 kaže...
forumaš kaže...

Mislim da je tu riječ o tome da zakon pokriva 24 mjeseca + ovih njihovih 12 komercijalnih, a ako želiš možeš uzeti za 72€ još dodatna 24 mjeseca . Osobno nisam nikad imao problema s njima pa poučen dobrim iskustvom nadam se da će tako i ostati.
P.s cijena te kartice je sada na stranici 1099€. Prije samo 2 tjedna je bila 649€. E sad ne znam ima li to veze s ovim poskupljenjem koje je najavljivano ili je to neka marketinška fora pošto su se po toj cijeni brzo rasprodale.

Edit: Prema zakonu sukladno Direktivi (EU) 2019/771 i hrvatskom Zakonu o zaštiti potrošača, ima se zakonsko jamstvo u trajanju od 24 mjeseca, neovisno o komercijalnoj garanciji od 12 mjeseci. Poslao sam im mail vezan za boldano, pa čim dobim odgovor rado ću ga podijeliti ovdje.

To je bila akcijska cijena a trenutno poskupljenje dižu cijene još dodatno.

Ja sam početkom 12 mjeseca svoju 5070ti platio 730 eur, sada gledam u istoj trgovini je 880. Ko je kupio je kupio jer nekako sumnjam da će padat cijene ovu godinu!

16 godina
Jeeep . Od kad je nv najavila smanjenje proizvodnje za 60% pocele cijene opet rasti ..

Ja u petak uspio ubost pny po 840€ ,tad su najeftinije bile 780€ i to gainwaird i palit , sad je najjeftinija sff zotac 826€..
R33mba#2892
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2026 16:47 (R3nchi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Update: pošta preuzela paket i sutra će biti vjerojatno dostava. 
kako je situacija kod vas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Isto kao i tebi.

15 godina

isto.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

...ajde više da je dobijete da vas se rješimo 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
nikonja kaže...

...ajde više da je dobijete da vas se rješimo 

Bez nas je tema polumrtva 

16 godina

Stigla. Montiram kad skupim volje 😂

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

Divide et impera!
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

quick one....

5060ti 16gb ili 5070 12gb?

5070ti nije opcija, amd takodjer, logika kaze da je 5070 bolji izbor bez obzira na manje vrama, ali s obzirom da konfiguracija i nije neka...

sto mislite sto je bolji izbor? napajanje je gigabyte 750w, i nije u planu kupovina novoga, ne znam koliko je ok za 5070?

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice