Problem sa PC

poruka: 20
|
čitano: 2.904
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Problem sa PC

Imam problem sa mojim kompjuterom

Nedavno sam kupio novo kuciste u win-winu

-Graficka - AMD R7 250 series

- 8gb Ram

-Procesor - AMD Athlon(tm) X4 840 Quad Core

Problem mi se desava kada igram slabije igrice da mi pojavi neke linije na monitoru i zvuk koji krci, ne znam do cega moze biti ako je neko zna do cega moze biti problem molio bi da mi pomogne :) Veliki pozz

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Problem sa PC

Znaci samo slabije igrice,ne razumijem 

Koje igre ? 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Problem sa PC

Tipa Heroes & Generals sto je preko steam-a, a takodje i GTA San Andreas Multiplayer ili Single player.

Na ove dve navedene igrice mi se to desava, a ne znam do cega moze biti problem? Sta ti mislis? 

12 godina
neaktivan

Trebaš biti precizniji u postavljanju pitanja.

U opisu fali koji OS koristiš i da li imaš uredno instalirane drivere za sav hardware. Da li se to javlja kod više različitih igara?(odgovoreno naknadno)

Ako je sve ovo ispravno pogledaj u Task manager korištenje cpu dok računalo ne radi ništa(idle).

Ako je i ovo u redu probaj sa nekim programom GPU(VGA) stress test napraviti.

8 godina
neaktivan
Pozz...
Molim pomoć oko svog racunala...Sve je bilo uredu kad sam ga upalio nije se digao sustav nego računalo mirno radi i neobavlja nikakvu radnju.
Ova slika stoji i ne mice se.
Hvala unaprijed imam važne podatke i programe na racunalu..

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Meni se to slično dešavalo...Meni se kada pokrenem SAMP ili GTA zaledi ekran i nije reagirao....Morao sam resertirati komp i onda ponovno ulaziti.Ali igrica nije reagirala pa sam deinstalirao i ponovno instalirao i onda je sve bilo Oke☺😉

12 godina
neaktivan

Ta slika znači da je računalo stalo na BIOS-u. Probajte ući u BIOS i isključiti "boot logo"(tu sliku), da se vidi šta se dešava.

To znači da ne učitava HDD, ili je tu blokiralo zbog nekog kvara.

Ako se ne može ući, probati resetirati BIOS pomoću jumper-a ili vađenjem baterije.

8 godina
neaktivan
Hvala
Kada stisnem TAB onda mi se pojavi ova slika i dalje neznam sta da radim pokušao sam F12 ali nista...
Jel moguće da je grafička ili win ?
16 godina
odjavljen

Vidiš da je stao na detekciji diskova... Iskopčaj sve diskove i pržilice i vidi hoće li proći dalje (trebao bi napisati No operating system found). Ako dođe do toga, ukopčaj samo sistemski disk. Radi - imaš problem sa ostatkom diskova/optike. Ne radi - disk, kabel ili kontroler u banani. Zamijeniti kabel, zamijeniti disk. Ako i dalje ne radi nakon toga, promijeniti utor (SATA). Ako i dalje ne reagira, otišao diskovni kontroler. bye-bye matična. Ako i sa svim iskopčanim diskovima stane na detekciji i ne krene dalje, isto bye-bye matična.

Kvarovi se ne rješavaju lupanjem napamet (kako si došao da zaključka da je problem u grafičkoj?) nego čitanjem poruka i metodom eliminacije.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2016 20:47 (Sum_of_all_fears).
12 godina
neaktivan

Heurističkom analizom njegovog upita vidi se da se kolega ne razumije u rad i podešavanje računala.

Mislim da ste mu dali previše napredne instrukcije za žvakanje.

8 godina
neaktivan
Pretpostavio sam jer mi je kolega imao sličan problem...
Da ja sam samo običan smrtnik ne kuzim se u računala kao vi gospodine...☺

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ostavili ste takav otisak prsta u porukama.

16 godina
odjavljen

neš ti instrukcija

1. Ugasi PC, iskopčaj iz struje, skini bočnu stranicu (lijevu)

2. Lociraj diskove i optiku (DVD pogon).

3. Iskopčaj naponske i SATA kablove sa njih

4. Upali PC. Da li i dalje stoji na Detecting drives? Da - odi na točku 9. Ne? Napisao je "No operating system/No bootable device detected"? Odi na točku 5.

5. Ugasi PC. Spoji samo sistemski disk. Pali. Opet greška? Odi na točku 6. Diže Windowse? Super, problem je u nekom od drugih diskova ili optičkih pogona

6. Ugasi PC. Spoji disk na drugi SATA utor. Upali. Opet greška? Odi na točku 7. Diže Windowse? Utor neispravan. Prekriti trakom da se netko opet ne zezne. Spoji sve kako je bilo.

7. Ugasi PC. Nabavi drugi kabel (15kn). Spoji. Upali. Opet greška? Odi na točku 8. Diže Windowse? Neispravan kabel. Baciti stari kabel i sve spojiti kako je bilo.

8. Ugasi PC. Nabavi drugi disk. Spoji. Upali. Opet greška? Odi na točku 9. Diže Windowse? Neispravan disk. Pozdraviti se sa podacima. Spojiti sve kako je bilo i kupiti novi disk. Posuđeni vratiti.

9. Imamo Detecting drives... sa svime iskopčanim? Pozdraviti se sa matičnom (otišao diskovni kontroler). Bar su podaci živi. Pokušati sa resetom BIOSa (baterija, jumper) ali 98% da nema spasa.

Simple.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2016 21:06 (Sum_of_all_fears).
12 godina
neaktivan

Dobar primjer za programiranje robota u Basic-u.

Kliknuo sam like gore.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2016 21:06 (Attitude).
16 godina
odjavljen

Kao programer/tech support navikao sam doslovce crtati ljudima što moraju napraviti da bi nešto radilo...

8 godina
neaktivan
Hvala na detaljnom objasnjenju..😁
16 godina
odjavljen

9 godina
odjavljen

Čini se da netko ganja petu zvjezdicu.

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
16 godina
odjavljen

Pa moram tu i tamo pomoć ljudima, ne mogu samo podhebavat i spammat bezveze po BF temama

9 godina
odjavljen

Battlefield? Odigrala sam jednu partiju prije nekoliko godina. Mislim da je Bad Company 2 bio u pitanju. Zaista dosadna igra. :D

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice