Problem s Grafičkom

poruka: 48
|
čitano: 4.188
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Problem s Grafičkom
xrobix kaže...
Oly_E3 kaže...

Probaj drivere koje si dobio sa grafom. Ja na svojoj 3650 imam 8.1 i nema problema.

ma daj ti drivere koje sam dobio uopče nisu htjeli raditi dobro. Ovi 9.4 mi rade super.
 Onda stavi 9.1 kako je rekao

Si probao Auto align na monitoru (neku od gumba na njemu)
Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30mm f1.4, FL-50R, HLD-4
16 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

Probaj....negdje sam pročitao da su odlični za korisnike sa agp karticama.....no ja ih koristim i sa svojom novijom karticom, i odlični su mi....probao sam i 9.2   9.3 ovi 9.1 su se pokazali najboljima!

na 9.1 me zezo kao da je nađen novi hardver(grafička a instliro sam drivere) a toga nema na 9.4 driverima.
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
xrobix kaže...
Oly_E3 kaže...

Probaj drivere koje si dobio sa grafom. Ja na svojoj 3650 imam 8.1 i nema problema.

ma daj ti drivere koje sam dobio uopče nisu htjeli raditi dobro. Ovi 9.4 mi rade super.
 Onda stavi 9.1 kako je rekao

Si probao Auto align na monitoru (neku od gumba na njemu)
 jesam
17 godina
neaktivan
Problem s Grafičkom

Čisto iz znatiželje. Ajd u "Run.." utipkaj "dxdiag" (bez navodnika) i pritisni Enter. Idi na tab "Display" i pročitaj koliko piše da imaš memorije na grafičkoj. 

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Čisto iz znatiželje. Ajd u "Run.." utipkaj "dxdiag" (bez navodnika) i pritisni Enter. Idi na tab "Display" i pročitaj koliko piše da imaš memorije na grafičkoj. 

512 mb koliko i ima.....ali u igrama ili negdje sličnom radi normalno ko prije samo na drugoj rezoluciji.
17 godina
xrobix kaže...
 na 9.1 me zezo kao da je nađen novi hardver(grafička a instliro sam drivere) a toga nema na 9.4 driverima.
 Hehehee to ti je tražio hd audio driver....nije problem.....samo si trebao otić na My computer-propertis-device menager i napravit update koji fali (tamo gdje je žut upitnik).....sa driverom je bilo sve OK!Osmijeh

Ajde da se ne natežemo makni ove i stavi nove drivere.....to ti je 10 min MAX!
-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 19:47 (Wiz3m4n).
16 godina
neaktivan
Problem s Grafičkom

Koji ti je monitor i na kojoj rezi je desktop i igre. AKo je 16:9 onda koristi reze sa tim omjerom stranica

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30mm f1.4, FL-50R, HLD-4
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

monitor je 22" reza je 1680:1050 tolika je i na desktopu i u igrama.

17 godina
Problem s Grafičkom

Napravi i reset monitora za svaki slučaj!

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem s Grafičkom

Djecace probaj u Ati Catalyst-u procackati tamo imas opcije za kalibrisanje slike na monitoru

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luxman kaže...

Djecace probaj u Ati Catalyst-u procackati tamo imas opcije za kalibrisanje slike na monitoru

ma probo sam. Nemas tamo ništa i ovo djecace potpuno nepotrebno.
16 godina
protjeran
xrobix kaže...
luxman kaže...

Ja sta si nego djecak jos ti ni brkovi nisu porasli
PS
pogledaj da ti negdje nije ukljuceno ono 4:3 to ti je za one obicne kockaste ekrane a kod tebe je koliko ja vidim Samsung wide screen

I jos nesto nemoj se sekirati nije nikakav ozbiljan problem da ti je nesto vrisnulo na grafickoj ne bi nikako radila
16 godina
neaktivan
luxman kaže...
xrobix kaže...
luxman kaže...

Ja sta si nego djecak jos ti ni brkovi nisu porasli
PS
pogledaj da ti negdje nije ukljuceno ono 4:3 to ti je za one obicne kockaste ekrane a kod tebe je koliko ja vidim Samsung wide screen

I jos nesto nemoj se sekirati nije nikakav ozbiljan problem da ti je nesto vrisnulo na grafickoj ne bi nikako radila
 ma znam da to nije riknulo ne rikava to tako lako=))) i ovaj 4:3 nije nigdje uključen....
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 21:41 (xrobix).
17 godina
Problem s Grafičkom

Šta još nisi drivere druge stavio????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s Grafičkom

Meni se cini po slici da imas Samsung 2253BW, i to sto ti stisne sliku i treba tako biti i bolje izgleda

jer ti ne forsira razvlacenje slike po cijelom monitoru, cak to samsung navodi kao feature novijih

monitora i ne vjerujem da to ima ikakve veze s tim sto si OC-ao graficku, niti graficka ima nekog

utjecaja jer sam monitor prepoznaje rezoluciju i "stisce sliku"....

Mene cudi kako ti nije bilo od pocetka tako, nisam znao da se moze i iskljuciti Osmijeh

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s Grafičkom

vidim da imaš samsung monitor neznam koji točno ali zar nemaju samsung monitori na sebi onu tipku auto za se sve samo namjesti i da slika bude preko cijelog ekrana

Kupujem igračkice iz kinder jajeta!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
c0x0x kaže...

vidim da imaš samsung monitor neznam koji točno ali zar nemaju samsung monitori na sebi onu tipku auto za se sve samo namjesti i da slika bude preko cijelog ekrana

imaju ali ne pomaže...
16 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

Šta još nisi drivere druge stavio????

imam 9.4 čekam da izađu 9.5....neda mi se beta instaliravati sad....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice