Probaj drivere koje si dobio sa grafom. Ja na svojoj 3650 imam 8.1 i nema problema.
Probaj....negdje sam pročitao da su odlični za korisnike sa agp karticama.....no ja ih koristim i sa svojom novijom karticom, i odlični su mi....probao sam i 9.2 9.3 ovi 9.1 su se pokazali najboljima!
Probaj drivere koje si dobio sa grafom. Ja na svojoj 3650 imam 8.1 i nema problema.
Čisto iz znatiželje. Ajd u "Run.." utipkaj "dxdiag" (bez navodnika) i pritisni Enter. Idi na tab "Display" i pročitaj koliko piše da imaš memorije na grafičkoj.
Čisto iz znatiželje. Ajd u "Run.." utipkaj "dxdiag" (bez navodnika) i pritisni Enter. Idi na tab "Display" i pročitaj koliko piše da imaš memorije na grafičkoj.

Koji ti je monitor i na kojoj rezi je desktop i igre. AKo je 16:9 onda koristi reze sa tim omjerom stranica
monitor je 22" reza je 1680:1050 tolika je i na desktopu i u igrama.
Napravi i reset monitora za svaki slučaj!
Djecace probaj u Ati Catalyst-u procackati tamo imas opcije za kalibrisanje slike na monitoru
Djecace probaj u Ati Catalyst-u procackati tamo imas opcije za kalibrisanje slike na monitoru
Šta još nisi drivere druge stavio????
Meni se cini po slici da imas Samsung 2253BW, i to sto ti stisne sliku i treba tako biti i bolje izgleda
jer ti ne forsira razvlacenje slike po cijelom monitoru, cak to samsung navodi kao feature novijih
monitora i ne vjerujem da to ima ikakve veze s tim sto si OC-ao graficku, niti graficka ima nekog
utjecaja jer sam monitor prepoznaje rezoluciju i "stisce sliku"....
Mene cudi kako ti nije bilo od pocetka tako, nisam znao da se moze i iskljuciti
vidim da imaš samsung monitor neznam koji točno ali zar nemaju samsung monitori na sebi onu tipku auto za se sve samo namjesti i da slika bude preko cijelog ekrana
vidim da imaš samsung monitor neznam koji točno ali zar nemaju samsung monitori na sebi onu tipku auto za se sve samo namjesti i da slika bude preko cijelog ekrana
Šta još nisi drivere druge stavio????