Problem 4870

poruka: 38
|
čitano: 4.194
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem 4870

Nisi dobro izbrisao Drivere, lijepo izbrises it ADD/RAMOVE programs jedno po jedno, imas tamo 2-3 stavke od atija,moras resetovat i opet vidi jesul sve izbrisane, nikakve programe za deinstalaciju programa, i onda nece bit takve poruke, i meni se to desavalo.

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem 4870

Meni se cini da se ova tema pretvorila u ATI/Nvidia fanovi.Ovaj ima problema s driverima ovome se ne svida naljepnica na grafi i sad se to opet pretvorilo u rat nvidie i ati-a.Ima ljudi koji vise preferiraju nvidiu a neki Ati.A uopce u ovoj temi o tome nije rijec.Neki imaju problema s driverima neki ne.Ne mora znacit da je problem do grafe,moze bit problem do kompa ili tako nesto.Ljudi muka mi je od vasih svada koja je bolja,ne samo meni vec puno ljudi.

Konfa:Intel Celeron 2.4Ghz/ATI Radeon 9550 128MB/NO-name napajanje 400W/MBO:Asrock P4V88+/HDD:80GB/1.5 GB ram/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Problem 4870

nema ti šta biti muka,možeš se samo opaliti smijati ljudima koji nameću svoje mišljenje.

netko ima neke prohtjeve, meni je recimo važnija kvaliteta slike i tu je ati osijetno bolji od nvidie(većina ljudi neće vidjet razliku), dok netko drugi preferira brzinu, tu je bolja nvidia.

ali kad ljudi nemaju pojma, a tvrde nešta, tad je onda muka.

ako ti ta poruka ne pravi nikakve probleme (igre i ostale aplikacije rade normalno) najbolje se nemoj obazirat na nju i to je to

LP

17 godina
protjeran
Problem 4870

moja ti je preporuka, for what its worth, vrati se na 8.12 (hotfix)..jedino ako imas neki poseban razlog za koristenje 9.1..

OT: ovaj forum bi trebao imati nekakav age limit ili nesto...ili sam ja na krivom forumu o.O

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem 4870

Problem je u tome da si instalirao nove drivere bez catalyst control center-a, skini full drivere sa službenih stranica. Prije nove instalacije uninstall postojećih, onda restart računala i instalacija novih drivera. Jawohl!

s.t.a.l.k.e.r.
16 godina
neaktivan
Problem 4870

imam jedno pitanje usput jučer sam pročitao da je 4870 brža od gtx260 dali je to istina

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem 4870

ja imo 10ak ati grafička ni jednom problem kod 2 nvidije odmah problem

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd,monitor u boji, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem 4870

nemojte mi po atiju (amdu) pljuvat, ja imo nvidijinu neku ne znam koji broj al nesto GS, riknulo sranje nakon pol godine, predjem na ati i evo ide bez problema vec skoro 2 god

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@) [url=http://profile.xfire.com/inferno2912][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/inferno2912.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice