- Postujem misljenje.
AJde baci anketu da vidimo sto drugi kazu?

AJde baci anketu da vidimo sto drugi kazu?
Slažem se, Rambox je legenda i neponovljiv. Povlačim rečeno. Samo me žuti marker navukao na poveznicu... ok i "mali" (amd) fanboyizam
Fućkaj ga sad!
Lp.
Nije Ć nego Č
Znači koliko sam primjetio dosada ponavlja se ista priča kao i kod 4000 serije gdje su jedine "isplative" kartice bile 4070ti i 4090. Sada su jedine "isplative" kartice 5070ti i 5090. Sve ostalo je žali Bože silicija utrošenog za proizvodnju.
Silicija, ne silikona.
Znači koliko sam primjetio dosada ponavlja se ista priča kao i kod 4000 serije gdje su jedine "isplative" kartice bile 4070ti i 4090. Sada su jedine "isplative" kartice 5070ti i 5090. Sve ostalo je žali bože silikona utrošenog za proizvodnju.
Zato što glavnu politiku foruma vodi ekipa koja može i želi dati masu love za grafičku, pa si na taj način opravdavaju kupnju, a mi svi ostali koji smatramo da je previše dati 1000 + eurića za grafičku smo glupi kada gledamo niži rang, jer je to neisplativo, ali bitno da je 2500 eura za rtx 5090 isplativo dati
Većina ovdje kupuje grafičke za gaming, tako da tu nema smisla niti spominjati isplativost, isplativo je jedino onome tko će na konto te iste grafičke zaraditi.
Šteka ti malo gramatika
Nećak je do nedavno koristio računalo za školu i igrao se na GTX 650Ti 1gb boost edition
Igrao je roblox, fortnite, gta5, call of duty i Bf naslove doduše na 22 inch 1680X1050 no funkcioniralo je.....razmazili smo se previše
Nećak je do nedavno koristio računalo za školu i igrao se na GTX 650Ti 1gb boost edition
Igrao je roblox, fortnite, gta5, call of duty i Bf naslove doduše na 22 inch 1680X1050 no funkcioniralo je.....razmazili smo se previše
Baš to, dam se okladit da pola ekipe koja ima skupe grafičke niti ne uživa toliko u igrama, koliko u testiranju hardvera i performansi.
Sam sam se također uhvatio X puta u čačkanju po clockovima, voltažama, postavkama u igri, praćenju fps-a više nego u samom gamingu, što me i odbilo od PC gaminga pa već godinu i pol dana komp vozim na integruši.
Iako do kraja godine planiram ubaciti nešto ako mi se zaigra neka igra na PC-ju, ali ne dam više od 500-600 eura za grafu, jer kupio za tu lovu ili izvalio duplo više, neisplativo je kako god okreneš s obzirom da mi ista koristi samo za igre.
Slažem se.....jedna dobra rabljena rtx 3060ti je i više nego dobra za 90% foruma, u pala navedenog novca, no želje su želje, treba i to izpoštovat
sef je rekao da svi imate 10k battlestatione, tako da ne lazite napaceni narod
Jel nije trebalo bit obrnuto,frendu 5090...anyway koje cijene?
Nemrem vjerovat da nitko nije skuzio foru, kaze da je "č" a ne "ć" jer tako rambox oduvijek pise...
Ne znam ni tko je ili što je rambox, osvrnuo sam se samo na pravopis, te nisam uspio iščitati da je to vezano uz nešto deseto.
Ne znam ni tko je ili što je rambox, osvrnuo sam se samo na pravopis, te nisam uspio iščitati da je to vezano uz nešto deseto.
taj komentar i je vezan uz ramboxa legendu, njemu je ć uvijek bilo č, zato kaj je slovenac
uglavnom, fučkaj ga sad
https://forum.bug.hr/forum/search/post/?txt=fu%c4%8dkaj&ss=p&sa=&t=&f=&sort=desc
Onda se ovim putem ispričavam kolegi Zaporožac , jer nisam skonto da je riječ o drugom forumašu kojeg pate č i ć
Nemrem vjerovat da nitko nije skuzio foru, kaze da je "č" a ne "ć" jer tako rambox oduvijek pise...
Rambox je slovenac, oni nemaju Ć
ja sam davno to sa njime riješio, također pojma nisam imao.
Odakle je davršeno piše hrvatski, je da ima svoju dozu fsnboyizma i specifičan stil, ali ok je, uglavnom pozitivan lik.
Fučkaj ga sad
Fučkaj ga sad
Pozitivan isto ko sto je nekima Stjepanj pozitivan (meni je daleko pozitivniji od ramba)
taj komentar i je vezan uz ramboxa legendu, njemu je ć uvijek bilo č, zato kaj je slovenac
uglavnom, fučkaj ga sad
https://forum.bug.hr/forum/search/post/?txt=fu%c4%8dkaj&ss=p&sa=&t=&f=&sort=desc
Nije nego je iz Zagorja i ne razlikuje Č i Ć živi u zapadnom djelu Zg i ovisnik je o AMD babi.
Pozdrav ekipa, imate li pokoji savjet koju grafičku da nadogradim na 3070? Dal će 5070ti biti bottleneck za 5600x na 1440p ultrawide? Igram i CPU bound igre pa mi to igra ulogu. Mogu li se spasiti s 5700x3d (ili 5800x3d ak ga nađem)? Ili mi je AM5 jedina opcija? Monitor mi podržava samo GSYNC pa mi samo zeleni igraju ulogu (inače mi je ok monitor tak da ga ne mislim mijenjat).
P.S. znam trebam i novo napajanje
Nije nego je iz Zagorja i ne razlikuje Č i Ć
ma slovenac je, sam je rekao da zato piše samo č
Pozdrav ekipa, imate li pokoji savjet koju grafičku da nadogradim na 3070? Dal će 5070ti biti bottleneck za 5600x na 1440p ultrawide? Igram i CPU bound igre pa mi to igra ulogu. Mogu li se spasiti s 5700x3d (ili 5800x3d ak ga nađem)? Ili mi je AM5 jedina opcija? Monitor mi podržava samo GSYNC pa mi samo zeleni igraju ulogu (inače mi je ok monitor tak da ga ne mislim mijenjat).
Koju god hoćeš samo nemoj sa nje ići na RTX4060
Šalu na stranu, na tvom mjestu bi prije uzeo RX9070XT koja je na razini RTX5070Ti a za razliku u lovu imaš R7 5700X3D
Napajanje možeš nešto tipa MSI MAG A850GL 850W PCIe5 ATX 3.1
Svakako prvo 5700x3d pa onda gpu po želji, provjeri bios dali je "updejtan" ako treba! Napojna ti ne treba i da uzmes rtx 5080 u kombi s 5700x3d!
kaj se silikona tiče pripazite na vlastite
Even game devs are telling people not to install the latest Nvidia drivers
Koju god hoćeš samo nemoj sa nje ići na RTX4060
Šalu na stranu, na tvom mjestu bi prije uzeo RX9070XT koja je na razini RTX5070Ti a za razliku u lovu imaš R7 5700X3D
Napajanje možeš nešto tipa MSI MAG A850GL 850W PCIe5 ATX 3.1
Monitor mu ne podrzava FreeSync...
Promaknuo mi taj dio.
Nista morat ce onda preplacivati RTX5070Ti
Porez na budale Sva sreća pa su objedinili VRR tehonologiju na novijim monitorima i tv-ima
Hvala na savjetima, čini mi se da preskačem am5