GTX 560 Ti Twin Frozr 3 (ne core 448)

poruka: 47
|
čitano: 6.814
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: GTX 560 Ti Twin Frozr 3 (ne core 448)

Evo, instalirao sam drivere za tvoju grafičku, i stavio sam na +100mV Core coltage, +10mV AUX voltage i 1026MHz core clock i 2476 memory clock, i čim sam ušo u Metro 2033 odmah su boje pošandrcale i zavrnio se ekran. Hvala Bogu uspio sam isključiti igru s Ctrl+Alt+Del

16 godina

to je neki falši loš primjerak kad se ne da oc

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

to je gtx 560 ti sa TFIII hladnjakom i 8+1 pwm dizajnom. 448 ima 6+1 pwm, dakle obična je još pogodnija za visok overclock. msi-ova je greška kaj nema opis te kartice na svojoj stranici, mada mislim da ju je neko vrijeme bilo.

po izgledu mi izgleda kao hawk sa sniženim taktom. driveri se skidaju sa nvidia stranice

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 16:35 (zuper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dakle ljudi... Razmjenjujući e-mailove s ADM-om, uviđam da me oni pokušavaju nešto zmuljati, ili se stvarno nekakva greška dogodila.. jer ja imam nepostojeću grafičku karticu.. Rekli su mi da je moja graf kartica zapravo gtx 560 448 core, a nije... Uglavnom sad se osjećam nelagodno i mislim da mi nešto muljaju.. Baš me zanima šta će biti. :@

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja mislim da trebaju posebni driveri da se snose s tom "posebnom" arhitekturom te graf kartice.. Uglavnom sve mi smrdi sad tu, a iz ADM-a mi seru da ja zapravo imam GTX 560 448 Core.

15 godina
neaktivan

Ma netrebaju ti nikakvi posebni driveri, i kakva posebna arhitektura?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 22:35 (Y2K2).
14 godina
neaktivan

Pa ta  "8+1 PWM, PWD design" (umoran sam jako sad nemrem se točno sjetit kratice), i zbog te mogućnosti trostruke overvoltaže, te ima odoztada ledice koje pokazuju koliko se tih PWM koristi, a to se smanjuje sa njihovim malenim programčićem za umanjenje energije. I moj temelj pretpostavke da trebaju posebni driveri jest to da se sa +60mV na 1000MHz core clock driver ruši i da se opće ne može overclockirati puno, unatoč toj posebnoj arhitekturi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 22:59 (Tipkalo).
14 godina
Tipkalo kaže...

Ja mislim da trebaju posebni driveri da se snose s tom "posebnom" arhitekturom te graf kartice.. Uglavnom sve mi smrdi sad tu, a iz ADM-a mi seru da ja zapravo imam GTX 560 448 Core.

ako ti seru da imaš 448, odnesi im karticu nek otvore gpu-z i vide. neznam šta si ti uopće htio kupiti, običnu gtx 560 ti ili onu 448 jer ta košta preko 2 soma. uglavnom imaš odličnu karticu i ne vidim čemu brige.

ne trebaju nikakvi posebni driveri niti je to posebna arhitektura. 1000 mhz je visok overclock, ako želiš još više (mada ne vidim potrebe), povečaj napon.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 10:22 (zuper).
14 godina
neaktivan

Pažljivije pročitajte što sam napisao.....

Dakle, povećao sam voltažu za 100mV, i stavio core clock na 1030MHz, i sve se ruši, i to me smeta jer ta grafička bi se MORALA moći jako overclockirati, a ne da se tako ruši, zbog toga još uvijek pretpostavljam da trebaju driveri specifično dizajnirani za nju, jer kada stavim na to 1033MHZ i +100mV core voltage, driver se ruši stalno.

Ne, nisam htio kupiti 448, u naslovu također piše da nije 448.

14 godina
neaktivan

Također evo nešto vrlo bitno trebam pitati sada.

S obzirom da imam tu "Power Edition" grafičku karticu, dali kršim garanciju ako ju overclockiram? Pitam iz razloga jer da bih ja ADM-u objasnio zašto mene ta graf kartica uopće muči, trebam im spomenuti da se ruši kada ju overclockiram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gubis, ali kako ce oni znati da si je overclockao? Jedino ako im ti kazes, pa zato razmisli malo.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jesi siguran? Znam da neke graf. kartice imaju garanciju koja podržava overclockiranje, tako dami veoma ima logike da ta moja također ima garanciju koja pokriva overclockiranje, ali u ovom slučaju pretpostavljam da je odobreno samo sa MSI Afterburner-om. Jesi siguran da mi garancija to ne pokriva? pitam s razlogom,ja na internetu nisam uspio nać taj podatak.

14 godina
neaktivan

Jesi siguran? Znam da neke graf. kartice imaju garanciju koja podržava overclockiranje, tako dami veoma ima logike da ta moja također ima garanciju koja pokriva overclockiranje, ali u ovom slučaju pretpostavljam da je odobreno samo sa MSI Afterburner-om. Jesi siguran da mi garancija to ne pokriva? pitam s razlogom,ja na internetu nisam uspio nać taj podatak.

16 godina

jeli ona tebi radi dobro kad ništa ne diraš,ako jeste onda ne možeš reklamirat da ima slab overclock,to ti niko neče priznat

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Tipkalo kaže...

Pažljivije pročitajte što sam napisao.....

Dakle, povećao sam voltažu za 100mV, i stavio core clock na 1030MHz, i sve se ruši, i to me smeta jer ta grafička bi se MORALA moći jako overclockirati, a ne da se tako ruši, zbog toga još uvijek pretpostavljam da trebaju driveri specifično dizajnirani za nju, jer kada stavim na to 1033MHZ i +100mV core voltage, driver se ruši stalno.

Ne, nisam htio kupiti 448, u naslovu također piše da nije 448.

svaka grafička ima svoju granicu. ti si svojoj podigao takt za 25% u odnosu na referentnu (822mhz) i to je dosta visoko za 40nm. stavi je na 1000mhz i imaš grafičku nešto jaču od gtx 570

14 godina
neaktivan

Ok..

Zaboravio sam reć u naslovu da je Power Edition..

Al ok... sve po stranu.. nego zašto moje grafičke kartice nema nigje na internetu?

Jel oni smiju prodavati robu namjenjenu za kinesko tržište na hrvatskom tržištu??

16 godina
Tipkalo kaže...

Ok..

Zaboravio sam reć u naslovu da je Power Edition..

Al ok... sve po stranu.. nego zašto moje grafičke kartice nema nigje na internetu?

Jel oni smiju prodavati robu namjenjenu za kinesko tržište na hrvatskom tržištu??

ovo je rvacka i sve je dozvoljeno

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice