Koju seriju trenutno pratite? izdvojena tema

poruka: 16.576
|
čitano: 3.382.247
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Koju seriju trenutno pratite?

Black Bird 

Ne znam kak nam je ovo promaknulo al serija je odlična, još dvije epizode su nam ostale. Ima atmosferu Mindhuntera, True Detectiva, svašta i glumačka ekipa je vrhunska. 8/10

R.I.P. Ray Liotta

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
3 godine

Gledao sam kad je bila aktualna i mislim da se i pisalo na temi o njoj, možda si propustio.

Teško je propustiti vrhunske serije.

合気道家 - Chocolate-covered sugar and spice.Tasty, tasty, yum, yum, tasty Candy colors, oh so nice.
11 godina

ovo kaj je kolega iznad napisao...

Eternaut je super - šteta kaj će 2. sezona tek za 2 godine (tak bar pišu po internetima)

17 godina
Re: Koju seriju trenutno pratite?
Upravo završil sa S5 You.
Malo razočaran ali pravda je pravda.
9 godina

The last of us 2 sezona

probao sam....hajde, mozda grijesim, nemam sto gledati, ajde....

i svakom odgledanom minutom je sve manje djelovalo kao tlou.

psihijatri, psihoanalize, sjednice, vjecanja, mudrovanja, monolozi, neuvjerljivi likovi....

ok, proslo je vec od igranja igre, ne sjecam se tih stvari, mozda su to ubacili u remaster, ali.....

lose, jako lose sto se mene tice

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
11 godina

Mobland, zajebo sam stvar kaj sam nastavio gledat umjesto da pričekam cijelu sezonu. Kakva serija, i svakom novom epizodom sve bolja. Hardy u svojoj klasičnoj ulozi, dobro mu stoji. Brosnan i Mirren su brutalni. Napetost koju grade je u rangu one scene vožnje iz Sicaria kad piče kroz Juarez. To mi je inače jedna od najnapetijih scena uopće, svako malo je znam pogledat pa onda odgledam cijeli film štaš

Mobland 9/10

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
3 godine
gocc01 kaže...

Mobland, zajebo sam stvar kaj sam nastavio gledat umjesto da pričekam cijelu sezonu. Kakva serija, i svakom novom epizodom sve bolja. Hardy u svojoj klasičnoj ulozi, dobro mu stoji. Brosnan i Mirren su brutalni. Napetost koju grade je u rangu one scene vožnje iz Sicaria kad piče kroz Juarez. To mi je inače jedna od najnapetijih scena uopće, svako malo je znam pogledat pa onda odgledam cijeli film štaš

Mobland 9/10

Ja tek skidam, još 40%

Kasno sam čuo da je serija top, pa tek sad dejstvujem. 

13 godina
Odlicna serija ali moraju oni sjebat malo…predzadnja epizoda oni koji su gledali znaju o cemu pricam!
Kad je Mave nazvala….
AUDIOFIL
7 godina
volegradele kaže...
Odlicna serija ali moraju oni sjebat malo…predzadnja epizoda oni koji su gledali znaju o cemu pricam!
Kad je Mave nazvala….

Mirren kao negativka mi je odlična

13 godina
Ma top je ona nema tu sta..ali sad da ne spojlam razmisli sta je napravila i sta je ocekivala da ce ispast i sta je ispalo na kraju!
To ko
AUDIOFIL
6 godina
gocc01 kaže...

Mobland 9/10

Uf sicario je brutalno dobar film.. Atmosfera koja se provlaci kroz citav film je vrh....Jedino se mogu sjetiti kad jaganjci utihnu da je slicna atmosfera.....

Mobland prijatno osvjezenje u moru gplupavih serija i filmova.... Topla preporuka......

5 godina

Ja sam imao sreću da sam odmah nakon Pantheona naletio na Scavengers Reign, predobro nešto. Serija je postavila normu za kvalitetan sci-fi, ne znam kad sam vidio ovako detaljno kreiran svijet koji izgleda potpuno strano za ljudske pojmove.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2025 16:36 (bibappu).
22 mjeseca

Marcella

https://www.imdb.com/title/tt5269594/

Pogledao prvu sezonu i to je to od mene. Ima još dvije koliko vidim, ali ne pada mi na pamet više trošiti vrijeme. Serija krene solidno, kao i većina serija, ali što je bliže kraju sezone to je više klišea, nelogičnosti i sličnih gluposti. Originalnost je ravna NULI. Klasična priča gdje imamo "genijalnog" inspektora koji naravno radi stvari na svoju ruku i uz to se bori sa privatnim problemima, već viđeno tisuću puta. Gluma oscilira od ok do "krv nije voda" ili kako se već zvalo ono naše čudo od serije.

Ocjena 5/10

3 godine

Odgledao Godfather of Harlem, šest epizoda (od 10)sezone 4.

Glumačka vrhuška na čelu s Forestom Whitakerom.

9/10

17 godina
Odgledal The Gentleman - više krimi nego britanska humoristična serija, ali je ok. 7/10

Gledam Mo, ok doza humora.
10 godina
bibappu kaže...

Ja sam imao sreću da sam odmah nakon Pantheona naletio na Scavengers Reign, predobro nešto. Serija je postavila normu za kvalitetan sci-fi, ne znam kad sam vidio ovako detaljno kreiran svijet koji izgleda potpuno strano za ljudske pojmove.

hvala ti na ovome, serija je top, pogotovo zvučna podloga koja je savršeno uklopljena u taj "ludi" svijet 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice