Koju seriju trenutno pratite? izdvojena tema

poruka: 16.560
|
čitano: 3.286.395
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Koju seriju trenutno pratite?
HOME123456 kaže...
mGT kaže...
x18x05x kaže...
quickr kaže...
Dr. Vicko kaže...
mGT kaže...
quickr kaže...
mGT kaže...
quickr kaže...

Ja neznam postoji li serija, ijedna ikada napravljena, koja ima non stop akciju. Ono, sezona 10, 12, 16 epizoda i konstantno rokanje bez stajanja. Možda "24" sa Sunderlandom?

Stargate SG1 :)

Nisam gledao

Kako to misliš da nisi gledao SG1, blasfemija !

Odmah na TPB i skidaj 😁

Bilo tko ko se smatra nekom vrstom ljubitelja SF zanra bi jednostavno morao pogledati SG1 

Uz to bih dodao Babylon 5 i Battlestar Galactica, a meni nije lose sjela ni ona Andromeda. 

Obožavam SF a nisam gledao ni SG1 ni B5. BSG jesam

Pogledaj onda. Prvo film kao uvod. Pa SG1, Atlantis te Universe.

"Prvo film kao uvod. Pa SG1, Atlantis te Universe.", tim redosljedom ofc :)

Ima li možda još koji naslov, da li je ovaj redoslijed točan?

Ima Stargate Origins,neke mini epizode kada su prvi put aktivirali Stargate i prošli kroz njega.

Dosta loše po meni i nije vrijedno spomena. Pogledaj film pa SG1. Za druge dvije kako hoćeš.

Xbox gamertag: RENZOR GT 01
10 godina
mGT kaže...
x18x05x kaže...
quickr kaže...
Dr. Vicko kaže...
mGT kaže...
quickr kaže...
mGT kaže...
quickr kaže...

Ja neznam postoji li serija, ijedna ikada napravljena, koja ima non stop akciju. Ono, sezona 10, 12, 16 epizoda i konstantno rokanje bez stajanja. Možda "24" sa Sunderlandom?

Nisam gledao

Odmah na TPB i skidaj 😁

Bilo tko ko se smatra nekom vrstom ljubitelja SF zanra bi jednostavno morao pogledati SG1 

Uz to bih dodao Babylon 5 i Battlestar Galactica, a meni nije lose sjela ni ona Andromeda. 

Daj mi molim te reci, ovdje ili u pm, gdje da to gledam, gdje da pronađem ili skinem, šta god. Jel se može naći dobra HD kvaliteta?

14 godina
Koju seriju trenutno pratite?

SG1, 10 sezona po 20+ nastavaka? WTF, ain't nobody got time for that

Hvala na preporuci ali ja ću to skippati

16 godina
x18x05x kaže...
HOME123456 kaže...
mGT kaže...
x18x05x kaže...
quickr kaže...
Dr. Vicko kaže...
mGT kaže...
quickr kaže...
mGT kaže...
quickr kaže...

Nisam gledao

Odmah na TPB i skidaj 😁

Ima li možda još koji naslov, da li je ovaj redoslijed točan?

Ima Stargate Origins,neke mini epizode kada su prvi put aktivirali Stargate i prošli kroz njega.

Dosta loše po meni i nije vrijedno spomena. Pogledaj film pa SG1. Za druge dvije kako hoćeš.

SG1 i Atlantis se ispreplicu u kasnijim sezonama pa je najbolje u jednom trenutku gledati paralelno ako baš želiš pratiti priću po timelineu

Ovdje imaš raspored gledanja https://www.looper.com/254370/this-is-the-correct-order-in-which-to-watch-the-stargate-franchise/

14 godina
Cansee kaže...
mGT kaže...
x18x05x kaže...
quickr kaže...
Dr. Vicko kaže...
mGT kaže...
quickr kaže...
mGT kaže...
quickr kaže...

Nisam gledao

Odmah na TPB i skidaj 😁

Daj mi molim te reci, ovdje ili u pm, gdje da to gledam, gdje da pronađem ili skinem, šta god. Jel se može naći dobra HD kvaliteta?

Cansee

Imaš PP.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.3.2023 15:48 (HOME123456).
10 godina
HOME123456 kaže...
Cansee kaže...
mGT kaže...
x18x05x kaže...
quickr kaže...
Dr. Vicko kaže...
mGT kaže...
quickr kaže...
mGT kaže...
quickr kaže...

Nisam gledao

Odmah na TPB i skidaj 😁

Imaš PP.

hvala ti puno, izgleda da ti je isključena mogućnost primanja privatnih poruka, probao sam ti tamo odgovoriti, pa ću se evo ovdje zahvaliti 

14 godina
Cansee kaže...
HOME123456 kaže...
Cansee kaže...
mGT kaže...
x18x05x kaže...
quickr kaže...
Dr. Vicko kaže...
mGT kaže...
quickr kaže...
mGT kaže...
quickr kaže...

Nisam gledao

Odmah na TPB i skidaj 😁

Imaš PP.

hvala ti puno, izgleda da ti je isključena mogućnost primanja privatnih poruka, probao sam ti tamo odgovoriti, pa ću se evo ovdje zahvaliti 

Samo uživaj kolega.

14 godina

Carnival Row - gledam trenutno drugu sezonu, dobra serija, fora universe. Obzirom da je vecina tih fantasy serija relativno trashy, ili produkcijom ili radnjom i glumom, ovo je skroz dobro. Uz Shadow&Bone jedna od boljih lately.

Still game - skroz simpa serija o škotskim penzicima, došla na netflix, nsiam ni znao za to, trailer nije bio nešto, ali serija ovako za ubit oko pola sata skroz fajn.

10 godina

The Last of Us 8 epizoda odlična. Iako sam znao iz igre sve što će biti. Super je snimljeno atmosferična epizoda. Glumica koja utjelovljuje Ellie nije miss universe ali cura glumi za 10. Totalno razbija glumom a to je ono najvažnije. Druga sezona kad Ellie bude badass će joj ležati odlično. 

14 godina
BeLLicus kaže...

The Last of Us 8 epizoda odlična. Iako sam znao iz igre sve što će biti. Super je snimljeno atmosferična epizoda. Glumica koja utjelovljuje Ellie nije miss universe ali cura glumi za 10. Totalno razbija glumom a to je ono najvažnije. Druga sezona kad Ellie bude badass će joj ležati odlično. 

Ne mogu dočekati i zadnju 9.ep da pogledam cijelu sezonu u komadu.

13 godina
https://www.imdb.com/title/tt2699128/
The Leftovers
Poceo gledat ovu seriju jucer..za sad vrlo dobar i misteriozna..odlicna glumacka postava a vidim i ocijenu od 8.3/10 na IMBD..3 sezone ispred mene! 🤭
AUDIOFIL
16 godina
BeLLicus kaže...

Ubila me treča i sedma epizoda. Rekoh ako ako u osmoj ne bude David odbijam zadnju gledati a kad ono. Baš su mogli jebačku epizodu napraviti s Billijem ali neeeeee. 

16 godina
SaintGriz kaže...
Gajotres kaže...
BeLLicus kaže...

Ubila me treča i sedma epizoda. Rekoh ako ako u osmoj ne bude David odbijam zadnju gledati a kad ono. Baš su mogli jebačku epizodu napraviti s Billijem ali neeeeee. 

U čem je problem sa sedmom epizodom? Doslovno preslikana iz igre...

Od 15 minuta flashbacka iz DLC-a su napravili cijelu eizodu. 

14 godina
Gajotres kaže...

Fale ti tvoji klečavci ja bih rekao, daj se s njima druži?

Ma pusti budalu, lik je obični trol.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
Flash s09

Kako se blizi neizbjezni kraj neke meni dobre serije, tako nastupa osjecaj praznine, posebice ako godinama pratis nesto.

Ne i za Flash. Jedva cekam da zavrsi.

Spojler alert!

I jos malo za one sa dobrim perifernim vidom :)

Spojler alert!

U biti, planirao sam se pozdraviti nakon 8 sezone, jednostavno vise nema smisla. Serija se od one zabavne, interesantne (donekle) pretvorila u neku pussy power propagandu, villani su sve gori i gori, svaka epizoda je isti princip - ukradena je visoka tehnologija o kojoj nitko nista nezna, ali zna dezurni crnac u flash timu, pa malo cmizdrenja i dramljenja muskih uloga, pa zenska dominacija, pa zakljucak, idemo slijedeca epizoda.

Flash najmanje trci, pretvorili su ga u placipicku koja samo brine o osjecajima, buducnosti, Joe isto pola vremena cmizdri za necime, muskih gotovo vise da i nema u seriji, svako iole bitan je zensko. Kad ubace i kojeg posjedovatelja penisa, to su gotovo iskarikirani likovi.

I tako ukrug.

Priznajem, zayebali su me i navukli na ovu sezonu iskljucivo sa hangerom da ce se Frost vratiti, kad ono, nije ona, vec neka treca, feminizirana hippie verzija nje, kojoj je jedina funkcija da izgleda glupo i da povremeno kaze nekakvu izjavu poput "cvijece je prijatelj".... ;)

Cak i za osrednju zabavu, prestrasno.
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
6 godina
neaktivan

Najsmisnije mi je to sta nesmis spomenit da su treca i sedma epizoda lose inace si automatski homofob... Mislin da vecini ljudi smeta to šta serija koja ima 9 epizoda je puna digresija... Trecu epizodu san moga prigrmit jer tribaju filler epizode na pocetku sezone... al ljudi su bezveze usporili radnju i ovako pre spore serije... Da je sedma epizoda bila cila romansa joella  i tess ima bi isto razmisljanje... Opcenito serija dosad je bila jedna ogromna sedmica... Svrstavanje u rang s Breaking bad, Band of brothers je cista smijurija

17 godina

previše tromo.. previše previše.. naprosto odustao.

..zbilja sam se trudio do šeste.

paralelno s tim, odlučio sam tek neki dan pogledati Manifest putnika 828.

Glumački ništa kvalitetno, ali esencijalni školski primjer kako trebaju izgledati kobasičarske serije. Lekcija za ove trome kao Last of us.

Unutar jedne epizode eksplozija 3-4 paralelna događanja koja mogu završiti u 100 smjerova. Što manje praznog hoda sa suhoparnim dijalozima...jer niti jedna serija ne uspijeva izgraditi karizmatični lik koji ima bogatu težinu..to jedino mogu moćni dramski filmovi.

Pa tako famozni Manifest, doslovno me stručno navlačio da pogledam 50 epizoda u 10 dana. Ide to...brzinski, paf-paf.. 6 frontova, jedva povezuješ konce od poprilično brzih scena i kombinatorike. Nije bilo zastoja u kojima se uprava vodovoda serije jaaaako trudi, kako-tako isprofilirat neki karakter..očito znaju da to davi i smara i da tome ne služe kobasičarske serije koje su još povrh toga akcijska-mistika.

Kako ja zaključujem jeli po mom ukusu gledljivo... ako prilikom odlaska na pišanje, stisnem pauzu.. znači odlična.

Ako, kao Last of us.. ne stisnem pauzu, već odem u wc na 15min porinut braun jahtu..i vratim se bezvoljno gledat.. ocjena 3 jer je produkcija solidna.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2023 11:32 (torrente).
10 godina
jt1994 kaže...

Najsmisnije mi je to sta nesmis spomenit da su treca i sedma epizoda lose inace si automatski homofob... Mislin da vecini ljudi smeta to šta serija koja ima 9 epizoda je puna digresija... Trecu epizodu san moga prigrmit jer tribaju filler epizode na pocetku sezone... al ljudi su bezveze usporili radnju i ovako pre spore serije... Da je sedma epizoda bila cila romansa joella  i tess ima bi isto razmisljanje... Opcenito serija dosad je bila jedna ogromna sedmica... Svrstavanje u rang s Breaking bad, Band of brothers je cista smijurija

tako je, iako mi je epizoda 7 bila ok, treća epizoda je jednostavno preduga i predosadna. A mogla je biti možda i najbolja.

Isto tako se slažem da serija, iako mi je sve u svemu dobra, nije ni blizu velikanima koje si naveo, niti vjerujem da će ikad biti, bez obzira koliko će sezona snimati. 

A ovo što si prvo napisao, to sam davno već govorio ovdje po forumu, Hollywood se odlično dosjetio da LGBTQ elemente koristi kao svojevrsni štit. Naprave smeće od filma ili serije, ubace nekog homoseksualca, i onda kada mi kažemo da je film ili serije smeće dobijemo odgovor kako smo homofobi. 

Kako to da se nitko nije žalio na Rocknrollu?? zato što je film predobar, kao i odlična uloga i lik Tom Hardya koji je bio među ostalim i gay.

2 godine
protjeran

Tvoji homofobni stavovi su jasni, još iz teme o igri. Joel ti je drag lik, jer ispunjavava tvoje kriterije kako se mora ponašati jedan muškarac a ne preferiraš gejeve poput Billa i Ellie, i zato imaš problema sa trećom epizodom (brotherly love) i sedmom (dvije lezbe). Iz istog razloga ti se ne sviđa druga igra jer tvoj junak skonča kako već skonča i moraš igrati sa ženama. Lako te se čita.

6 godina
torrente kaže...

....

Kako ja zaključujem jeli po mom ukusu gledljivo... ako prilikom odlaska na pišanje, stisnem pauzu.. znači odlična.

Ako, kao Last of us.. ne stisnem pauzu, već odem u wc na 15min porinut braun jahtu..i vratim se bezvoljno gledat.. ocjena 3 jer je produkcija solidna.

Ni sam ne bih to bolje rekao. Bukvalno ista situacija ;)

10 godina
SaintGriz kaže...

Tvoji homofobni stavovi su jasni, još iz teme o igri. Joel ti je drag lik, jer ispunjavava tvoje kriterije kako se mora ponašati jedan muškarac a ne preferiraš gejeve poput Billa i Ellie, i zato imaš problema sa trećom epizodom (brotherly love) i sedmom (dvije lezbe). Iz istog razloga ti se ne sviđa druga igra jer tvoj junak skonča kako već skonča i moraš igrati sa ženama. Lako te se čita.

dobro je kolega, sve će biti dobro.

Samo daj molim te, kad već tu prosipaš pamet, budi pošten pa nam reci koji ti je bivši account, jer je očito da si jedan od protjeranih panjeva.

14 godina
Damir22 kaže...
Flash s09

Kako se blizi neizbjezni kraj neke meni dobre serije, tako nastupa osjecaj praznine, posebice ako godinama pratis nesto.

Ne i za Flash. Jedva cekam da zavrsi.

Spojler alert!

I jos malo za one sa dobrim perifernim vidom :)

Spojler alert!

U biti, planirao sam se pozdraviti nakon 8 sezone, jednostavno vise nema smisla. Serija se od one zabavne, interesantne (donekle) pretvorila u neku pussy power propagandu, villani su sve gori i gori, svaka epizoda je isti princip - ukradena je visoka tehnologija o kojoj nitko nista nezna, ali zna dezurni crnac u flash timu, pa malo cmizdrenja i dramljenja muskih uloga, pa zenska dominacija, pa zakljucak, idemo slijedeca epizoda.

Flash najmanje trci, pretvorili su ga u placipicku koja samo brine o osjecajima, buducnosti, Joe isto pola vremena cmizdri za necime, muskih gotovo vise da i nema u seriji, svako iole bitan je zensko. Kad ubace i kojeg posjedovatelja penisa, to su gotovo iskarikirani likovi.

I tako ukrug.

Priznajem, zayebali su me i navukli na ovu sezonu iskljucivo sa hangerom da ce se Frost vratiti, kad ono, nije ona, vec neka treca, feminizirana hippie verzija nje, kojoj je jedina funkcija da izgleda glupo i da povremeno kaze nekakvu izjavu poput "cvijece je prijatelj".... ;)

Cak i za osrednju zabavu, prestrasno.

...

16 godina
Cansee kaže...
SaintGriz kaže...

dobro je kolega, sve će biti dobro.

Samo daj molim te, kad već tu prosipaš pamet, budi pošten pa nam reci koji ti je bivši account, jer je očito da si jedan od protjeranih panjeva.

Ma on se ko stidna uš uhvatio homofobije s alt accountom.

Potaknut kritikama na račun bug forum na zadnjem Dockovom članku, pošto bug forum smatram rijetkim svijetionikom na ovim prostorima napravio sam eksperiment. Išao napisati da mi se ne sviđa Ep03 i Ep07 na bug forum i forum.hr. Imam isti username na oba foruma s tim na forum.hr sam od 2003 član dakle ne alt.

Poštovao sam pravila, nisam spojlao ništa. Ban na forum.hr je bio instant, ne brisanje posta nego baš ban.  

Poanta je bila jad i bijeda hrvatskog weba. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2023 13:31 (Gajotres).
15 godina

Meni je treća epizoda spasila seriju, prve dve su bile meh.

a top 3 epizode su 3. > 7. > 8.

Al kužim kak bi nekom mogle bit dosadne, samo ne znam zašto i dalje gledaju seriju a ne igraju Call of Duty zombije il nešt tak ak im je do akcije. Jer i 3. i 7. su fenomenalno napisane epizode koje produbljuju likove i svijet.

Remember, remember the 5th of November, the gun powder treason and plot. I know of no reason why the gun powder treason should ever be forgot.
16 godina
prorok kaže...

Al kužim kak bi nekom mogle bit dosadne, samo ne znam zašto i dalje gledaju seriju a ne igraju Call of Duty zombije il nešt tak ak im je do akcije. Jer i 3. i 7. su fenomenalno napisane epizode koje produbljuju likove i svijet.

Kako je 7. epizoda produbila svijet i likove? Jedino sto smo saznali je da je Ellie imala prijateljicu u koju je bila zaljubljena i da su obje bile ugrižene. Mislim da se slican efekt mogao dobiti sa par flashbackova od par minuta. A o svijetu zbilja ne znam sto smo novog saznali, a da nismo prije znali. Ne hejtam, nego me zbilja zanima sto ces sve navesti kao produbljenje likova i svijeta.

15 godina
emerik kaže...
prorok kaže...

Kako je 7. epizoda produbila svijet i likove? Jedino sto smo saznali je da je Ellie imala prijateljicu u koju je bila zaljubljena i da su obje bile ugrižene. Mislim da se slican efekt mogao dobiti sa par flashbackova od par minuta. A o svijetu zbilja ne znam sto smo novog saznali, a da nismo prije znali. Ne hejtam, nego me zbilja zanima sto ces sve navesti kao produbljenje likova i svijeta.

7. epizoda pokazala nam je koliko su vrijedne stvari koje uzimam zdravo za gotovo, poput neobavezne zabave i druženja u nekom centru. Pokazale su nam prvu Elinu ljubav, njezine probleme za vrijeme škole, pokazale su nam kako je prvi puta ugrižena i kako je ostala bez voljene, što ju također definira u osubu kakva je trenutno.

3. epizoda nam je pokazala vrijednost ljubavi kroz priču jednog prepera koji je mislio da živi život vrijedan žibljenja u smoći.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2023 13:52 (forumaš).
16 godina
forumaš kaže...
emerik kaže...
prorok kaže...

7. epizoda pokazala nam je koliko su vrijedne stvari koje uzimam zdravo za gotovo, poput neobavezne zabave i druženja u nekom centru. Pokazale su nam prvu Elinu ljubav, njezine probleme za vrijeme škole, pokazale su nam kako je prvi puta ugrižena i kako je ostala bez voljene, što ju također definira u osubu kakva je trenutno.

3. epizoda nam je pokazala vrijednost ljubavi kroz priču jednog prepera koji je mislio da živi život vrijedan žibljenja u smoći.

Znaci za 7.epizodu nisi naveo nista novo u odnosu na ovo sto sam ja stavio ko dvije najbitnije stvari. Rekao si da su pokazali kako je izgubila voljenu osobu . To nije istina, taj dio su insinuirali, ali nije prikazan na ekranu, kolko mi znamo moguce je da je ta prijateljica isto imuna. I nisu nam pokazali sto se desilo kad je Ellie saznala da je imuna i da nece umrijeti, kako je odreagirala na to? S kim je to podijelila i je li s kim podijelila uopce? Koje neke odluke je donijela nakon toga i kako je to promijenilo njeno ponasanje? Mislim da bi bilo puno zanimljivije da su te neke stvari vise razradili. Nije epizoda losa, meni je cist ok(ocjena 6-7), ali mislim da su potrosili previse vremena u odnosu na to kolko smo novog saznali i produbili likove i svijet. Ep3 mi je bolja od Ep7 jer je zbilja pokazala kakav je zivot u vrijeme ovakve zaraze puno detaljnije kroz Billovu situaciju, i mislim da je njegov nacin zivota bio jako zanimljiv za vidjeti. Ep7 po meni nije jednako pridonijela produbljenju svijeta i likova...

17 godina

mali offtopic i neću više.

jedno od remekdjela postmodernog interneta..

Good morning, everyone.

My name is Pastor Dr. Martin Sempa. I'm here in the capacity of the chariman of the national task force against homosexuality in Uganda.

We are making legislation to make sure that sodomy and homosexuality never sees the light of legality in this land of the part of Africa. I've taken time to do a little research to know what homosexuals do in the privacy of their bedroom. One of the thing they do is called anal licking, where the-, a man's anus is licked, like this, by the other person. Like ice cream. And then what happens, even poo-poo comes out. The other poo-poos out. And then they eat the poo-poo. The other one they do, is they have a sex practice called fisting where they insert their hand into the other man's hand and it goes all the-, into the anus all the way, and it is so painful they have to take drugs. But they enjoy it. Now if we have any children, please step out. This is a parental guidance moment. That child can be moved out. So, I've done research. This is what they do: Number one, you can see a man here having sucked the other person's rectum and the other person is poo-pooing, and this one is eating the poo-poo all over the place. Tell me, when you have a law against homosexuality do you say accept eating poo-poo? I mean look at these guyses here. Bishop. Aaaah, stagafiliza. Huh? Hajat? We do not want this sickness. This is sick, and it's therefore deviant; we do not want it.

Now, they start off by touching each other's genitals and smearing each other. Then this one smears the poo-poo all over the other person's face. As if that is not enough he puts the hand deep. As Africans we want to ask Barrack Obama to explain to us, is this what he wants to bring to Africa? As a human right to eat the poo-poo of our children?

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
15 godina
emerik kaže...
forumaš kaže...
emerik kaže...
prorok kaže...

Znaci za 7.epizodu nisi naveo nista novo u odnosu na ovo sto sam ja stavio ko dvije najbitnije stvari. Rekao si da su pokazali kako je izgubila voljenu osobu . To nije istina, taj dio su insinuirali, ali nije prikazan na ekranu, kolko mi znamo moguce je da je ta prijateljica isto imuna. I nisu nam pokazali sto se desilo kad je Ellie saznala da je imuna i da nece umrijeti, kako je odreagirala na to? S kim je to podijelila i je li s kim podijelila uopce? Koje neke odluke je donijela nakon toga i kako je to promijenilo njeno ponasanje? Mislim da bi bilo puno zanimljivije da su te neke stvari vise razradili. Nije epizoda losa, meni je cist ok(ocjena 6-7), ali mislim da su potrosili previse vremena u odnosu na to kolko smo novog saznali i produbili likove i svijet. Ep3 mi je bolja od Ep7 jer je zbilja pokazala kakav je zivot u vrijeme ovakve zaraze puno detaljnije kroz Billovu situaciju, i mislim da je njegov nacin zivota bio jako zanimljiv za vidjeti. Ep7 po meni nije jednako pridonijela produbljenju svijeta i likova...

Ne znam kak ti ne možeš znati, meni je to jasno ko dan.

9 godina
Ozark, ko nije pogledao, velika preporuka.
https://m.imdb.com/title/tt5071412/
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2023 14:16 (xfire975).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice