Konačno našao vremena da pročitam Ples zmajeva, pa ako mi može netko tko je pročitao knjigu reći dali je prijevod toliko loš da upropasti doživljaj,
tj. jer bolje uzet na engleskom ili ove dvije na hrvatskom?
Konačno našao vremena da pročitam Ples zmajeva, pa ako mi može netko tko je pročitao knjigu reći dali je prijevod toliko loš da upropasti doživljaj,
Ja pročitao prvi dio na hrvatskom. Da je prijevod bezgrešan, nije... ali meni nije upropastio doživljaj. No ovisi o tebi, koliko si osjetljiv na te stvari. Znam da jedan frend nije mogao smisliti ni prve četiri knjige na hrvatskom, po meni je to pretjerivanje...
Evo par videića za drugu sezonu...
I trailer za nadolazeću igru, izgleda dobro...
Dali mozda netko zna odgovor na ovo pitanje
Robb Stark je pobijedio Lannistere u bitci kod
a) Green Forka
b) Tower of Joy
c) Whispering Woods
Mislim da je c)
baš skidam prvu sezonu pa da pogledam :)
Dali mozda netko zna odgovor na ovo pitanje
Robb Stark je pobijedio Lannistere u bitci kod
a) Green Forka
b) Tower of Joy
c) Whispering Woods
Kad stiže? Za tjedna negdje jelda?
Kad stiže? Za tjedna negdje jelda?
Prvi april...
još malo.... ima na internetima uvod u drugu sezonu od 20-tak minuta......
joj jedva cekam
Serija je predobra, jedvo čekan da počnen gledat drugu sezenu. Počinje sutra ali gledat ću tek za oko misec dana pošto mi je pre malo jedna epizoda tjedno
Upravo skinuo... prvu epizodu .
Upravo skinuo... prvu epizodu .
i ja... ipak... nisan moga izdržat
Aaaaaaaaaaaa.... nastavlja u tonu kao i prva sezona ( rula totalno) .
Igra riječi oduševljava .
Vidi se ogromno visoka produkcija.
Sve na svome mjestu.
Leakala je 2. epizoda nove sezone. Greškom su je pustili na nekoj poljskoj televiziji, tako sam čuo.
Leakala je 2. epizoda nove sezone. Greškom su je pustili na nekoj poljskoj televiziji, tako sam čuo.
Mislis epizoda 01 jer je prva bila 00.Inace evo jedna slika, upravo mi se DL.
http://www.tv.com/shows/game-of-thrones/episodes/
Nope, prva je bila ovo, 00 je neki pre-season spešl.
Nego, opet mi jedna ideja pala na pamet, zašto oni, znači Night Watch uopće idu preko zida yebote? Kolko vidim taj zid je dovoljno velik i jak da izdrži napad horde sasquatcha, a nisam vidio da White Walkers mogu letit do sad, a niti penjati se bome. Znam da je to jedan od glavnih dijelova u seriji i jedva čekam dok počne zima, samo razmišljam na glas malo evo...
Mislis epizoda 01 jer je prva bila 00.Inace evo jedna slika, upravo mi se DL.
http://www.tv.com/shows/game-of-thrones/episodes/
Nope, prva je bila ovo, 00 je neki pre-season spešl.
Nego, opet mi jedna ideja pala na pamet, zašto oni, znači Night Watch uopće idu preko zida yebote? Kolko vidim taj zid je dovoljno velik i jak da izdrži napad horde sasquatcha, a nisam vidio da White Walkers mogu letit do sad, a niti penjati se bome. Znam da je to jedan od glavnih dijelova u seriji i jedva čekam dok počne zima, samo razmišljam na glas malo evo...
Navodno idu još da nađu onog kaj je nestao u prvoj sezoni,onaj ujak od Jon Snowa mislim da se zove Benjen.
zato što barbari nestaju iz sela, a izvidnici se ne vraćaju pa žele otkriti što se događa da znaju djelovati
Jel došla druga epizoda druge sezone?