Recenzije softwarea -- navedite cijenu!!

poruka: 7
|
čitano: 1.239
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Recenzije software-a -- navedite cijenu!!

Potaknut temom piratluka u kojoj rasprava i dalje bukti nesmanjenom žestinom odlučih se u kontekstu te priče dotaknuti i našeg Bug-a. Dosta ranije sam se ovo zapitao no nisam se sjetio ovdje postati. Prijedlog bugovcima:

Kada recenzirate nekakav software-ski uradak (bilo koji, igra, alat ili štogod već)  bilo bi dobro da u onom svom "boxu" u kojem sažimate dojmove uz ocjenu software-a navedete i cijenu. Mislim da je to također jedan važan podatak koji je vrijedan da ga se u tom boxu istakne. Možda čak da objavite taj podatak u obliku: cijena u RH/ cijena negdi vanka. Možda pridonesete snižavanju cijena kod nas.

Mislim da je to dobar prijedlog i da bi to trebali činiti od svakog sljedećeg broja za svaki recenzirani software... ako se ne varam. Izlanuo se

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
moderator
Recenzije softwarea -- navedite cijenu!!

Cijene softvera redovito objavljujemo, odnosno navodimo uz opise (u info boxu).

Jedino uz igre ih ne navodimo jer je puno mogućih cijena, ovisno o mjestu ili načinu kupnje. Kada se radi o igri s pretplatama, onda navodimo i te cijene (jer su jasne i neupitne).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Recenzije softwarea -- navedite cijenu!!

U šta onda ja gledam? Bogataš

To nešto  odnedavno ili... hmm, baš ću ponovno prelistati koji stariji broj (baš sam nevjerni Toma)

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
17 godina
moderator
LupusInFabula kaže...

U šta onda ja gledam? Bogataš

To nešto  odnedavno ili... hmm, baš ću ponovno prelistati koji stariji broj (baš sam nevjerni Toma)

Možda si baš naletio na opise besplatnih programa (npr. browseri) ili nekih dodataka... A i događa se da nemamo ponekad baš puno opisa softvera.

Pogledaj ovaj novi broj 210 - imamo AutoCAD, FileMaker, PaintShop Pro, Vegas Pro - i svi imaju navedenu cijenu!

17 godina
neaktivan

E to se traži. U tom slučaju mea culpa.

PS. Ovomjesečni broj nisam kupio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 13:43 (LupusInFabula).
17 godina
moderator
LupusInFabula kaže...

E to se traži. U tom slučaju mea culpa.

Ma nema problema, sugestija ti je dobronamjerna i svrsishodna.

LupusInFabula kaže...

PS. Ovomjesečni broj nisam kupio.

E, ovo je neoprostivo! Cool

Baš u ovom broju imamo više opisa softvera nego inače. Uz spomenute imamo tekst o programiranju u Androidu, osvrt na Mac OS X i Apple programe (s cijenama :), te veliku savjetodavnu temu kako se neke specifične radnje izvode u Officeu, a kako u besplatnim alternativnim uredskim alatima.

/* kraj promo dijela poruke */

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 18:01 (Miro).
17 godina
neaktivan

Ha čuj, recesija je. A mojih 30+kn berete od broja 17, nikako da se odlučim kupiti ovaj broj Neodlučan

BTW. konkurencija vam ne spava...

Zahvaljujuci suradnji s CARNetom, po prvi puta je urednistvo jednog renomiranog informatickog magazina odlucilo svim clanovima akademske i znanstveno-istrazivacke zajednice te svima u sustavu osnovnog i srednjeg skolstva ponuditi kompletan sadrzaj svojeg magazina. Na adresama ...(da ne reklamiram)... od sada ce magazin biti dostupan svim korisnicima CARNeta potpuno besplatno, paralelno sa svojim pojavljivanjem na kioscima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice