Problem sa Ghostom na BUG dvd-u

poruka: 4
|
čitano: 1.432
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Instalirao sam Ghost sa BUG dvd-a i napravio backup sistema, no kada sam pokušao vratiti image sistema ghost mi je rekao da mi treba recovery cd... A pošto je Ghost na Bug dvd-u nemam recovery cd-a..

Ikakvih prijedloga...

nikolagrgic
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2008 21:19 (Neophyte).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj kod frenda ili gdje god već instalirati Ghosta, i tamo napravi recovery cd, nisam koristio novije verzije Ghosta ali sam nekada daaavno radio backup sa njim i moro sam mu  stavit floppy  da  on  tamo  stavi  datoteke  potrebne  za  podizanje  backupa.  Mislim  da  je  moguće  to  odjednom  uraditi  -  staviti  backup  i    to  za  bootanje.

Ja  sam  koristio  neki  dan  Acronis True Image  i  sve  mi  je  stavio  na  DVD

There is no place like 127.0.0.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U Ghostu imaš opciju da spržiš boot cd ili ISO file boot cd-a. Dakle s njime bootaš na PC-u program preko kojeg vraćaš image.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa Ghostom na BUG dvd-u

E problem je u prženju boot cd ghost mi kaže da moram ubaciti orginalni ghotsov recovery cd da bi napravio kopiju...

nikolagrgic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice