Zašto ne stavljate neke postere u BUG. Tipa testirate neke grafičke i onda bacite poster poredanih grafički sa imenima... ili od nekih igara koje naš dragi Goran Račić izabere :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
baš bi volio to, dobar prijedlog
to je glup prijedlog, što če ti poster na grafičku ??? nisi valjda toliki noob da ćeš na zid staviti poster od nekakvog hardwera !?
BUG neslušajte ovakve prijedloge samo nastavite ovako... a ako baš želite staviti poster onda neka bude od jessice albe :P
Zašto ne stavljate neke postere u BUG. Tipa testirate neke grafičke i onda bacite poster poredanih grafički sa imenima... ili od nekih igara koje naš dragi Goran Račić izabere :)
a prijedlog je loš. Tko još u svojo sobi želi imati poster hardweara kojeg nemože imat.
No ne samo too Bug je ozbiljan časopis ne smijurija na papiru!
Kupi PCPlay, oni imaju uvijek ogromni poster.
iPhone poster!!!! :)
Pa napisao sam hardware ili igre :S
Meni je to super prijedlog. Ne mora to bit neka grafička, može neka igra i tako. Bilo bi super....
Ali znate kako je to, sv igledaju kako bi što više profitirali. To je tako u današnjem svijetu, sve se vrti oko novca. Zašto bi stavili poster i tako si nabili još koju kunu troška i to kad se pomnoži kolko je prodano časopisa velike su to pare nauuštrp postera. To je tako priznali mi iili ne.. A vjerujem da bi tako svi na ovom forumu napravili...
a dobro bi bilo dobit neki poster,npr nesto iz crysisa(nanosuit),al kao sto su vec spomenuli to bi bio samo dodatan trosak.
a prijedlog je loš. Tko još u svojo sobi želi imati poster hardweara kojeg nemože imat.
No ne samo too Bug je ozbiljan časopis ne smijurija na papiru!