Posteri

poruka: 13
|
čitano: 3.058
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Posteri

Zašto ne stavljate neke postere u BUG. Tipa testirate neke grafičke i onda bacite poster poredanih grafički sa imenima... ili od nekih igara koje naš dragi Goran Račić izabere :)

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Posteri

baš bi volio to, dobar prijedlog

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
Posteri

to je glup prijedlog, što če ti poster na grafičku ??? nisi valjda toliki noob da ćeš na zid staviti poster od nekakvog hardwera !?

BUG neslušajte ovakve prijedloge samo nastavite ovako... a ako baš želite staviti poster onda neka bude od jessice albe :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Black Knight kaže...

Zašto ne stavljate neke postere u BUG. Tipa testirate neke grafičke i onda bacite poster poredanih grafički sa imenima... ili od nekih igara koje naš dragi Goran Račić izabere :)

Nije loša ideja samo ne sa grafičkama nego posteri od igri npr. Call of Duty World at War ili World of Warcraft to bi svako stavio u svoju sobu ili bilo koju drugu igru.
Te postere je prije koristio Game Play jako dobro se sječam jer sam ga kupovao od 3 Broja i imalu su jako dobre postere neke još dan danas vise u mojoj sobi.
17 godina
moderator
Black Knight kaže...

Posteri, raznih veličina, povremeno su dio časopisa Enter - pa koga zanimaju takvi sadržaji neka obrati pozornost na to izdanje!
17 godina
neaktivan
Enter je za bebe :-)
a prijedlog je loš. Tko još u svojo sobi želi imati poster hardweara kojeg nemože imat.
No ne samo too Bug je ozbiljan časopis ne smijurija na papiru!
17 godina
neaktivan
Posteri

Kupi PCPlay, oni imaju uvijek ogromni poster.

Deal with the facts and live with them.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Miro kaže...
Black Knight kaže...

Posteri, raznih veličina, povremeno su dio časopisa Enter - pa koga zanimaju takvi sadržaji neka obrati pozornost na to izdanje!
 Mene ne zanima Enter jer ga nisam nikad kupio ali sam imao prilike davno prolistati par brojeva...
Prijedlog je dobar, ja imam u sobi veliki poster NFS Undergorun 2, samo je malo oderan, pa ne bi bilo loše da ubacite postere makar novih igara (ja se ne bih bunio ni da je poster od Ati Radeon HD4870 X2, ili AMD-obih procesa itd...
Evo jednog zanimljivog postera
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2008 22:58 (Najbrži).
17 godina
neaktivan
Posteri

iPhone poster!!!! :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Posteri

Pa napisao sam hardware ili igre :S

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Posteri

Meni je to super prijedlog. Ne mora to bit neka grafička, može neka igra i tako. Bilo bi super....

Ali znate kako je to, sv igledaju kako bi što više profitirali. To je tako u današnjem svijetu, sve se vrti oko novca. Zašto bi stavili poster i tako si nabili još koju kunu troška i to kad se pomnoži kolko je prodano časopisa velike su to pare nauuštrp postera. To je tako priznali mi iili ne.. A vjerujem da bi tako svi na ovom forumu napravili...

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2008 0:14 (pajic3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Posteri

a dobro bi bilo dobit neki poster,npr nesto iz crysisa(nanosuit),al kao sto su vec spomenuli to bi bio samo dodatan trosak.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sub_zero kaže...
Enter je za bebe :-)
a prijedlog je loš. Tko još u svojo sobi želi imati poster hardweara kojeg nemože imat.
No ne samo too Bug je ozbiljan časopis ne smijurija na papiru!

To da je za bebe nije istina:-) Mislim da bi i ovi što misle da su "tate" što se tiče računala puno toga mogli naučit iz Entera! A tek iz Mreže...
"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice