zašto se u bug-u ne dobivaju posteri???
jel moguće da bugovci ubace neki poster nekad u budučnosti???
na primjer poster za neku nadolazeću/aktualnu igru (battlefield 4, gta 5)....
Redakcijo, zašto? Zašto umjesto ovih kupona koji usput nisu dobri niti za u rizlu staviti , tak frend veli, svoj zid ne ukrasim sa posterom Hannah Montane, Hello Kitty ili ovih teta iz GM Babes rubrike, ili ako ničeg drugog onda barem s motivom iz my little pony serijala
.
EDIT: Junior viče da ima postera u dječjem klubu, oku, moja prva menstruacijašto jaznam gdje sve ne, tko bi to popamtio.
EDIT2: NHF Jure.
What are you 12?
a što, ja nesmijem otvorit neku novu temu u nadi da ću nešto postič.......???
i što je tu loše da se u bugu dobije poster kao što se dobivao u pc play-u???
a što, ja nesmijem otvorit neku novu temu u nadi da ću nešto postič.......???
i što je tu loše da se u bugu dobije poster kao što se dobivao u pc play-u???
Zato sto je BUG IT casopis koji pokriva vijesti i teme iz IT svijeta ne iz gaming industrije?
Ili ako vec hoce stavljati postere neka radije stave poster recimo fora modificiranog kucista ili high end maticne ili nesto takvo a ne Far Cr 3 postere.
Odeš na google skineš sliku koju želiš, staviš na usb. Nakon toga odeš u knjižaru da ti isprintaju tu sliku u bilo kojem formatu, zaljepiš na zid i to je to.. Mislim da se baš i netreba u Bug stavljati posteri ( Moje mišljenje ).
uredu sve to.....neka bude poster na neku novu grafu ili matičnu i sl., al nek bude nešto...
ako živiš u mjetu di u blizini nema knjižare s printerom u velikim formatima, to nije opcija....
i čemu to "" what are you 12"" ?
Koristi gumb UREDI!
OK
i čemu to "" what are you 12"" ?
Zato sto ljudi traze postere s igricama kad imaju tak jedno 12 godina.
Nije bas da si trazio poster filma Indiana Jones iz 1981.
zašto na primjer ja (koji sam stariji od tog) nebi tražio poster na primjer na bf 4??
zašto na primjer ja (koji sam stariji od tog) nebi tražio poster na primjer na bf 4??
Siguran sam da ih je u PC playu i slicnim casopisima izaslo vec poprilicno, ali ti si ocito fulao smisao BUG casopisa, a to je IT tehnologija i slicno.
Znas ono, internet, racunala, komponente, benchmarci, smartphonei.
Barking up the wrong tree mi sad pada na pamet.
a znan ja to sve, al ima i rubrika s igricama.... ma nek budu onda posteri na novu seriju ati radeon grafa....