Pohvala

poruka: 8
|
čitano: 1.459
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pohvala

Poštovani

tek sam se prije par dana odlučio ,možda samo povremeno,aktivno uključiti u Vaš forum.

Želio bih samo reći da Vas pratim skoro pa od prvog broja,i kako je rasla moja informatička pismenost i umijeće,tako ste i Vi rasli da bi sa 200 -tim brojem ,po meni bili jedan od boljih informatičkih časopisa u Galaksiji a i šire.

Naime,iako sam liječnik opsjednut sam računalima,temama vezanim uz njih,igrama / WOW sam do nedavno igrao od prvog dana - u početku na francuskom jer do engleske verz.nisam mogao doći / ,mobitelima - fan sam do srži Blackbery Storma , obožavam digitalnu fotografiju,te dane provodim po netu i čitam dosta toga.Moram priznati da nisam naletio na časopis Vašeg tipa,na 4 govorna područja - engleski,njemaćki,talijanski,slovenski koje mogu pratiti bez problema a da je i blizu VAs.

Osim toga Vi ste jedni od rijetkih koji kvalitetu stalno podižu i unapređuju,a ne spavaju na staroj slavi.

I najvažnije - po meni - i dalje ste svi zajedno puni duha,što izvire iz skoro svake rijelči objavljene u Vašem časopisu.

Stoga Vam želim i dalje što više dobrih brojeva Bugova,puno  novih čitalaca,a i zdravlja / ovo je vezano uz moj posal...../

Srdačan pozdrav

Cool

tateK

8 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Pohvala
zasto dvije iste teme otvorit?
addicted to HD :)
16 godina
neaktivan
benko kaže...
zasto dvije iste teme otvorit?

Omaklo mu se, nema veze samo neka posalje PM modovima ili sam prijavi drugu temu i obrisat ce je.

17 godina
Pohvala

Pridružujem se pohvalama

Nemam komentara

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zato što sam u prvoj napisao pahvala a ne pohvala / toliko o mojoj pismenosti /

Neodlučan

tateK
17 godina
moderator
tatek kaže...

zato što sam u prvoj napisao pahvala a ne pohvala / toliko o mojoj pismenosti /

Neodlučan

To nije razlog za otvaranje nove teme. Samo prijaviš vlastitu poruku i zamoliš moderatore da promjene naslov teme. Da znaš za ubuduće.

Domagoj
17 godina
neaktivan

hvala lijepa

čovjek uči do je živ i umre bedast

Nevinašce

tateK
17 godina
neaktivan
Pohvala

ništa od BUG majice....Namigiva