Poštovani
tek sam se prije par dana odlučio ,možda samo povremeno,aktivno uključiti u Vaš forum.
Želio bih samo reći da Vas pratim skoro pa od prvog broja,i kako je rasla moja informatička pismenost i umijeće,tako ste i Vi rasli da bi sa 200 -tim brojem ,po meni bili jedan od boljih informatičkih časopisa u Galaksiji a i šire.
Naime,iako sam liječnik opsjednut sam računalima,temama vezanim uz njih,igrama / WOW sam do nedavno igrao od prvog dana - u početku na francuskom jer do engleske verz.nisam mogao doći / ,mobitelima - fan sam do srži Blackbery Storma , obožavam digitalnu fotografiju,te dane provodim po netu i čitam dosta toga.Moram priznati da nisam naletio na časopis Vašeg tipa,na 4 govorna područja - engleski,njemaćki,talijanski,slovenski koje mogu pratiti bez problema a da je i blizu VAs.
Osim toga Vi ste jedni od rijetkih koji kvalitetu stalno podižu i unapređuju,a ne spavaju na staroj slavi.
I najvažnije - po meni - i dalje ste svi zajedno puni duha,što izvire iz skoro svake rijelči objavljene u Vašem časopisu.
Stoga Vam želim i dalje što više dobrih brojeva Bugova,puno novih čitalaca,a i zdravlja / ovo je vezano uz moj posal...../
Srdačan pozdrav