Kupnja gadgeta???

poruka: 4
|
čitano: 1.119
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kupnja gadgeta???

Pozdarav ;D. Da li je netko kupio ,tj. naručio koji gadget iz BUGA??. Piše da je free shiping ali ja to ne vjerujem jer je dostava iz drugog kontinenta.. Da li stvarno treba platiti cijenu koliko pise na gadgetu?? HVALA

karlo hlišć

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Kupnja gadgeta???
monkeyman036 kaže...

Pozdarav ;D. Da li je netko kupio ,tj. naručio koji gadget iz BUGA??. Piše da je free shiping ali ja to ne vjerujem jer je dostava iz drugog kontinenta.. Da li stvarno treba platiti cijenu koliko pise na gadgetu?? HVALA

Gadgeti su sa stranice dx.com Cijena je ta koja je navedena ovdje te nju stvarno treba platiti, a shipping je odista besplatan.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
17 godina
moderator
Re: Kupnja gadgeta???
monkeyman036 kaže...

Nema ti to veze s Bugom, odnosno - to je rubrika koja malo osvježava naslovnicu i svrha joj je samo da posjetitelje informira kakvih sve zabavnih, korisnih, blesastih gadgeta ima... Tu i tamo se nađe i ponešto doista upotrebljivo.

Kupnja i sve ostalo što ide uz to (rizik isporuke, kvaliteta proizvoda i sl.) je stvar te web trgovine i kupca, Bug u tome nije nikakav posrednik.

Ako piše da je dostava besplatna, onda je doista tako. Ako si nepovjerljiv, za prvi put kupi nešto jako jeftino, recimo za jedan dolar. To neka ti bude test :)

Iz osobnog iskustva ti mogu reći da moraš računati na to da je dostava spora - čekao sam oko mjesec dana isporuku.

A kakva je kvaliteta onoga što si odabrao za sebe provjeri i na stranici gdje je opisan taj proizvod, potraži komentare kupace... Ne očekuj čuda kada kupuješ - najjeftnije!

...
13 godina
neaktivan
Kupnja gadgeta???

Ok, hvala dečki ;D

karlo hlišć

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice