Gdje su pobjednici?

poruka: 9
|
čitano: 1.521
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gdje su pobjednici?

Nisam se dokopao novog broja, a kako je nagradna igra za Canon 550d zavrsila jucer, bas me zanima tko je dobio aparat?

Gdje se to moze provjeriti?

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/

0 0 hvala 0
16 godina
Gdje su pobjednici?

Mislim da će biti ovdje na BUG-ovoj stranici vijest tko je dobio...a ja već toliko izgubio želju za igrama da već drugi put zaboravio ukucati kod, aj neka drugi onda imaju veće šanse kad ja nemam srećeBelji se

A i onaj skuter od novog broja ću propustiti ni on mi netrebaBelji se

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Gdje su pobjednici?
pixelatem kaže...

Nisam se dokopao novog broja, a kako je nagradna igra za Canon 550d zavrsila jucer, bas me zanima tko je dobio aparat?

Gdje se to moze provjeriti?

bit će danas objava na webu...

...
16 godina
neaktivan
Gdje su pobjednici?

minka čeka !!!

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gdje su pobjednici?
Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Gdje su pobjednici?

Ne vjerujem u nagrdne igre gdje se dobitnici izvlače u "zatvorenom" prostoru.

To je samo moje iskustveno mišljenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gdje su pobjednici?

Sudeći prema imenu, prezimenu i gradu, ja sam taj sretni dobitnik Smijeh Osim ako ne postoji još koji Kristijan Keretić u Varaždinu a da ja neznam. Fakat se više ni ne sjećam da li se upisivala i adresa i još kakvi podaci kod prijave, to sam ispunio onako s nogu, čak ću se trebati i potruditi da pronađem BUG u hrpi svega i svačega ako treba i onaj kod pokazati, hehe, pa da izađem iz sfere nevjerice Smijeh

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Gdje su pobjednici?
Okolosam kaže...

Ne vjerujem u nagrdne igre gdje se dobitnici izvlače u "zatvorenom" prostoru.

To je samo moje iskustveno mišljenje.

I ja sam bio skeptik do sad, fakat u životu nisam dobio ništa na nagradnim igrama, tek na natječajima gdje sam nešto i radio za nagradu. Ovako lutrijaški nikad fakat ništa.

Deckard
15 godina
protjeran
Gdje su pobjednici?

Eto, neka izvlače na velesajmu, gdje se može skupiti jedno 200 kupaca časopisa Bug (ponesu zadnji primjerak) i onda netko od njih, pred svima izvlači nekakve kuglice, papiriće s imenima ili slično.

To bi za mene bilo pošteno izvlačenje "dobitnika".

Ovako mi je to prebahato i nekulturno prema kupcima (čitateljima) svog časopisa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice