Nisam se dokopao novog broja, a kako je nagradna igra za Canon 550d zavrsila jucer, bas me zanima tko je dobio aparat?
Gdje se to moze provjeriti?
Nisam se dokopao novog broja, a kako je nagradna igra za Canon 550d zavrsila jucer, bas me zanima tko je dobio aparat?
Mislim da će biti ovdje na BUG-ovoj stranici vijest tko je dobio...a ja već toliko izgubio želju za igrama da već drugi put zaboravio ukucati kod, aj neka drugi onda imaju veće šanse kad ja nemam sreće
A i onaj skuter od novog broja ću propustiti ni on mi netreba
bit će danas objava na webu...
minka čeka !!!
Ne vjerujem u nagrdne igre gdje se dobitnici izvlače u "zatvorenom" prostoru.
To je samo moje iskustveno mišljenje.
Sudeći prema imenu, prezimenu i gradu, ja sam taj sretni dobitnik Osim ako ne postoji još koji Kristijan Keretić u Varaždinu a da ja neznam. Fakat se više ni ne sjećam da li se upisivala i adresa i još kakvi podaci kod prijave, to sam ispunio onako s nogu, čak ću se trebati i potruditi da pronađem BUG u hrpi svega i svačega ako treba i onaj kod pokazati, hehe, pa da izađem iz sfere nevjerice
Ne vjerujem u nagrdne igre gdje se dobitnici izvlače u "zatvorenom" prostoru.
To je samo moje iskustveno mišljenje.
I ja sam bio skeptik do sad, fakat u životu nisam dobio ništa na nagradnim igrama, tek na natječajima gdje sam nešto i radio za nagradu. Ovako lutrijaški nikad fakat ništa.
Eto, neka izvlače na velesajmu, gdje se može skupiti jedno 200 kupaca časopisa Bug (ponesu zadnji primjerak) i onda netko od njih, pred svima izvlači nekakve kuglice, papiriće s imenima ili slično.
To bi za mene bilo pošteno izvlačenje "dobitnika".
Ovako mi je to prebahato i nekulturno prema kupcima (čitateljima) svog časopisa.