Dvorak

poruka: 32
|
čitano: 5.167
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dvorak

Iskljucite tog covjeka iz BUG-a.

Citam njegove kulomne svaki put skoro slovo po slovo i ne mogu se nacuditi da jedan list kao sto je BUG, renomiran, iskusan, koji zeli biit relevantan i pouzdan izvor cinjenica ali i predvidjanja pusta covjeka koji lupa ko maksim po diviziji da iznosi svoja prorocanstva, vidjenja, snovidjenja(sto je babi milo...), zatucane americke kvaziintelektualne stavove na stranicama mog definitivno i nepobitno omiljenog casopisa. Nije bitno na koliko je on mjesta kulomnista, nije bitno za koga on sve pise, nije bitno ni da li je on doktor ili profesor, covjek svako malo kaze da govori po osjecaju po misljenju po trzanju isijasa u donjem dijelu ledja, valjda kao i predsjednik mu razgovara sa bogom pa nam iznosi vizije i slicno.

Biti sposoban za onako sarkasticne komentare tokom godina(ono sa posterom mi je bilo najbolje, kad citatelj pita za poster a vi odgovarate da ste razmisljali da se stavite u prirodnoj velicini), ko je sposoban kontrirati i argumentirati kao zli ludjak, pisati otvoreno nakon testa racunarskih konfiguracija da trgovci su prevarili sa cijenama i da kupci dobro paze da li im stavljaju bas sve sto je na BUG-ovom testu bilo, itd itd, a onda dozvoliti da jedna mahalska naklapaca kao sto je Dvorak(vidjeli ste da ne zna ni odakle mu poticu omiljena vina nego lupa) iznosi svoje tehnoloske besmislice na stranama istog casopisa to nema smisla.

Dvorak je samo blize desavanjima i neko mu placa da pise o tim desavanjima, mislim da kada bi uzeli bilo kojeg naprednijeg citatelja i date mu iste uslove da bi mnogo bolje radio taj posao.

1 3 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Dvorak

Prijedlog se odbija!

17 godina
neaktivan

ne volim ni ja tebe

17 godina
neaktivan
Dvorak

a da vi ipak ukinete dvoraka :D

sala sala

0 0 hvala 0
17 godina
Dvorak

Ja ga uredno apstrahiram na njegovoj stranici, te pljunem na palac i masno zalistam unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dvorak

eh dvorak, imao je on svojih bisera, najpamtim onaj kad se tužio u kolumni na "system idle process" koji mu zauzima 90 % procesorske snage Osmijeh

najjači mi je u "this week in tech" podcastu, kad skupa sa leom rapaportom ugoste neke kvaziinfo face ( inače su u tom podcastu sve sami eminetni info kolumnisti ), poput wozniaka npr, pa kad počnu pričat o igračkama za kod kuće, pa se upuste u raspravu o "žutim laserima" ili prodaji digg.com-a za milion dolara ;)

eh američki stil

(p) & (c) Dario - 2008

0 0 hvala 0
17 godina
Dvorak

Osim Dvoraka još je jedino Carević jači. Kad one preporuči Sophos kao antivirusno rješenje za tvrtku to mora da opaku drogu koristi ili nikad nije koristio sophos već je samo plaćen da isfura marketing. Mogu reći da mi fale te nebuloze tipa, letio sam, ali samo u simulatoru. Sve tvrtke koje su popušile po načelu, plati pa vidi danas su hrpa i nakupina programerskih egzibicija. Tako i Dvorakova predviđanja. Živim u Americi pa mogu sr.t jer sam u centru događanja. Welcome to the Jungle.

0 0 hvala 0
17 godina
Dario kaže...

eh dvorak, imao je on svojih bisera, najpamtim onaj kad se tužio u kolumni na "system idle process" koji mu zauzima 90 % procesorske snage Osmijeh

loool .. koji je to broj bio ako znaš ?
17 godina
protjeran
Dvorak

Prvi put kada sam ga pročitao u BUGu mislio sam koja je ovo budala. Zapravo on je više pravi primjerak američke bahatosti i samouvjerenosti a nakon svega zanimljivi su mi njegovi tekstovi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dvorak

kolumna i jest odraz nečijeg mišljenja/nazora/što već koje ovaj više ili manje uspješno dijeli sa drugima.

Nije fora ali po mišljenju ljudi bile bi ukinute sve kolumne ikada jer teško da ćeš se sa nekim tko naširoko lamentira složiti u većini stvari.

kada smo kod kolumni probajte čitati neku od naših vrlih dnevnih listova. ili ako se netko sjeti Maje Freundlich nekada... TO su kolumne!

--
HaHa na sve

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ha potrefi se i njemu pokoji dobar tekst.. nemojmo sad generalizirat Namigiva

Koji novinar nema 'bisera' ponekad?  Jedino što je on već 'marka' pa si može priuštiti bahatost i lupanje kad mu se prohtije  (to ti je kao i Picasso u slikarstvu na primjer.. neke slike iz kasnijih faza bi osnovnoškolcima bolje ispale).

17 godina
protjeran
Dvorak

Moja osvrt ne bi toliko išao na Dvoraka koliko na primjer na gospodina koji povremeno(ili svojedobno) imao kolumnu u Bug-u, radi se o ratnom dopisniku iz Rima, za vrijeme rata kod nas.....ili barem na onog autora koji piše sa nekom ideološkom pozadinom i pomalo je konfuzan.

0 0 hvala 0
17 godina
Dvorak

Ma Dvorak je legenda cuj maknut.

dvorak-dot-org-slash-blog!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Dvorak

Aj ako ste face stavite mene na 1 misec umisto Dvoraka pa ćete znat kako se osjeća uredništvo časopisa koji nema čitatelja. Šala. Dvorak je zakon. Čak i kad fali, zakon je. Jel tko čita njegove članke na PC Magazineu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Barbarosa, to nije baš fer od tebe , čovijek(John C.Dvorak) se trudi,ima dobre kolumne, a ako ti se ne sviđa zašto samo ne okreneš stranicu dalje(nego ga sad tu pljuješ)?!
--

Po meni Oleg Mašturko(Zli Luđak) je jako dobar kolumnist, mislim da kolumna gospodina Dvoraka spada u Mrežu(ne baš u BUG),ali OK,kome se ne sviđa ima prste ili palac i neka okrene stranicu dalje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2008 23:45 (PCMaster).
17 godina
neaktivan
Dvorak

Kolumne u Bug-u su mu odlične.

https://www.youtube.com/user/crankygeeks

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Dvorak

Oh boze, zar taj jos uvijek PISE. Pa koliko dugo Bug ima ugovos s njim. Nije valjda da si nemozete priustiti nekog ko zna prilike u industriji. i zli ludak (oleg) je bolji, ispravka daleko bolji.....

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bestia kaže...

Oh boze, zar taj jos uvijek PISE. Pa koliko dugo Bug ima ugovos s njim. Nije valjda da si nemozete priustiti nekog ko zna prilike u industriji. i zli ludak (oleg) je bolji, ispravka daleko bolji.....

Pa zapravo, Dvorak ima ogromno i dugotrajno iskustvo u industriji. Mozda bi trebao malo pogledat tko je zapravo on prije nego pocnes sa nekim predrasudama ;)
17 godina
protjeran
Ja ga citam najmanje 7 - 8 godina, sto u bugu sto po kojekakvim stranim casopisima internet forumima. Dosadan, vrlo dosadan, vrlo vrlo,,,,,,
17 godina
neaktivan
bestia kaže...
Ja ga citam najmanje 7 - 8 godina, sto u bugu sto po kojekakvim stranim casopisima internet forumima. Dosadan, vrlo dosadan, vrlo vrlo,,,,,,
  Pa zašto ga onda čitaš?Ako ti toliko smeta tretiraj ga ko reklame koje se nalaze u časopisi i gotovo.

Sad  sam  ovo  vidio:"Oh boze, zar taj jos uvijek PISE."
I  onda  kažeš  da  ga  čitaš  7-8  godina
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2008 19:23 (MegaMass 2000).
17 godina
protjeran

Ocigledno ne u zadnje vrijeme,

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
Dvorak

Nema, nema kolumne do Zlog Luđaka...Osmijeh

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dvorak

Ma zabavan je on. Znaš barem će više manje bit suprotno od onoga što kaže, pa opet nije potpuno beskoristan. Sjećam se kolumne o .NET inicijativi prije par godina kad je "molio MS direktore da izađu iz svojih Jetova i pogledaju stvarnost, a ne da se zanose glupostima.."

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zz22 kaže...

Nema, nema kolumne do Zlog Luđaka...Osmijeh

Podrzavam tvoj stav, apsolutno. Prva stvar koju procitam u BUGu je njegova kolumna, pa onda listam dalje ;o)
17 godina
protjeran
Dvorak

Što mislite kako je Dvorak postao Dvorak:

https://www.youtube.com/watch?v=SAWDYaWAVQQ&NR=1

LOL >;D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dvorak

Ovo je Dvorak pisao o ajfounu 2007. Kao i oko svega drugoga, pokazalo se da je apsolutno u pravu.

Zato mu i Bug plaća pinčicu za tu karticu mudroserstva.

The problem here is that while Apple can play the fashion game as well as any company, there is no evidence that it can play it fast enough. These phones go in and out of style so fast that unless Apple has half a dozen variants in the pipeline, its phone, even if immediately successful, will be passé within 3 months.

There is no likelihood that Apple can be successful in a business this competitive.

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dvorak

Meni je jako loš taj Dvorak - totalno nepovezano naklapanje - a volim pročitati kolumne više od recenzija i inog... Zli luđak je jak, a i Vrdelja je odličan. Ima duha, sto kila.

s.f. - s.n.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dvorak

Vrdelja je najjači razlog za kupiti Bug. Slikice hardvera i ''recenzije'' ima i Vidi, kojeg ja od milja nazivam epicentrom gluposti, ali tekstove koje ti navuku smješak na lice - e to nema svatko.

Early adopter
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Dvorak

Nedam Dovraka ako ga isključite spalit ću vam zgradu,neslušajte ove da nekažem kakve.

SENAID

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dvorak

Necromanceri jedni, tako besramno ozivjeti temu staru 3 (rijecima: tri) godine... {#}

So then I typed GOTO 500 - and here I am!

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice