Pretpostavljam da je Bug TV samo sporedna i relativno nebitna stvar za časopis, no mislim da bi prilozi ipak trebali bit malo duži i detaljniji. To se posebno odnosi na snimke hardvera. Samo to.
Ja mislim kako je BugTV odličan projekt koji ide u pravom smjeru, ali za sada nema niti aspiracija postati 'dugometražan' po epizodi. Ovako malo, pomalo kroz zeku-peku i simpatičnu prezentaciju, Bugovci nam 'struse' najbitnije/zanimljivije sadržaje pojedinog mjeseca u Bug TV obliku
a mozda bi rubrika samogradnja mogla ici kroz BugTV?
Hm, ne sjecam se jel slicna anketa vec negdje bila, al bas me zanima kolko citatelja Buga uopce baci oko na BugTV. Mozda da ga vise ljudi pocne pratit i davat feedback bi se to malo razvilo. U svakom slucaju ideja je ok i ima mjesta za razvoj.
Ovo sa samogradnjom je dobra ideja imo :)
Hm, ne sjecam se jel slicna anketa vec negdje bila, al bas me zanima kolko citatelja Buga uopce baci oko na BugTV. Mozda da ga vise ljudi pocne pratit i davat feedback bi se to malo razvilo. U svakom slucaju ideja je ok i ima mjesta za razvoj.
Ovo sa samogradnjom je dobra ideja imo :)
Ja ga gledam samo radi petrica. On je fenomenalan!!! Svaka mu čast
Gdje možemo vidjeti one slike iz rudnika,kada im je samo falila snjeguljica.
Rudarski fotke su bile prva liga.
uglavnom, zivio BugTV, mozda da razmislite o emitiranju na nacionalnoj frekvanciji?!
uglavnom, zivio BugTV, mozda da razmislite o emitiranju na nacionalnoj frekvanciji?!
Nadam se da neće i oni uvesti reklame za uloške i bang prljavština nestaje između dviju recenzija.
Zašto neki bugovci se rijetko ili skoro nikada ne pojavljuju na Bug TV?
Bilo bi dobro kad bi se taj projekt jos vise razvio.
i da silverlighte vise postane dostupan za linux...
cak mislim da mogli ubaci i emisije poput kunolovac i nova lova XD
Vezano za BUG TV. Iz ovih emisija se jasno vidi da gospodin Petric traći svoj raskošni talenat radeći kao IT novinar.
Krunski dokaz je prilog o SonyEricsson P1, sve sa namazom od tartufa.
nema tartufa????????
ne, neću kavijar....
Daje mali uvid u hard testove,konferencije...
Sve OK
:)
Petricu dati Oscara za "životno djelo". Pokraj njega se i Al Pacino može sramiti
on a three dollar bill
Bug TV je super, jos da je 10 minuta duzi sa recenzijama svih ljepih stvarcica koje dobiju na recenziju
Ma samo još da ubace neke 'booth babes' sa pokojeg sajma kako poziraju i savršenstvo od programa!
Ma samo još da ubace neke 'booth babes' sa pokojeg sajma kako poziraju i savršenstvo od programa!

dok god ima Petrica i njegovog humora, sve super
Hm, ljudovi, treba vam malo više opuštenosti. Malo ste ukočeni.
Ovo vam je voditelj!
Ako se dobro sećam u jednoj od epizoda Saša se oslobađa stresa pucajući u neki stari Thinkpad.
Ako se dobro sećam u jednoj od epizoda Saša se oslobađa stresa pucajući u neki stari Thinkpad.
Upozoravali su me Miro i Oleg na ovaj post dok sam bio na putu. Molim, nastavite u istom tonu...