BUG u sndučićima

poruka: 9
|
čitano: 1.236
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
BUG u sndučićima

Evo htio bih predložiti temu u kojoj bi pokušali smisliti neki efikasniji način dostave BUG-a pretplatnicima u zgradama. 100 ljudi, 100 čudi pa među tih 100 ima i kradljivaca. Dosta je neugodno doći do sandučića i naći pokraj samo foliju u kojoj je umotan.

Bilo je prijedloga u drguim temama da se potpišemo po primitku časopisa, ali s obzirom na vrijeme dostave to je nepraktično jer ih dostavljaju jako rano. Ako itko ima neki prijedlog neka ga iznese, možda smislimo nešto što će se svidjeti redakciji.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
BUG u sndučićima

Bilo bi dobro kao neke potvrde koje trebamo potpisat...ono kao kod primitka paketa: datum,potpis, i br. osobne iskaznice

Whaazaaaaaaaa!!!! .......................TMNF login: bug.hr_iwek91
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: BUG u sndučićima
Krešo91 kaže...

Bilo bi dobro kao neke potvrde koje trebamo potpisat...ono kao kod primitka paketa: datum,potpis, i br. osobne iskaznice

Bilo je prijedloga u drguim temama da se potpišemo po primitku časopisa, ali s obzirom na vrijeme dostave to je nepraktično jer ih dostavljaju jako rano. Ako itko ima neki prijedlog neka ga iznese, možda smislimo nešto što će se svidjeti redakciji.   čitaj Belji se

16 godina
neaktivan
BUG u sndučićima

Ako netko ima volju i želju između 4 i 7 ujutro se potpisivat samo nek izvoli ali sigurno možemo nešto praktičnije smisliti, ili na neki način nekim prijedlogom ovo unaprijediti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BUG u sndučićima

Možda da se pokupi u obližnjoj pošti ?

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/

1 0 hvala 0
15 godina

ma ne to ti je opet jedan problem zavisi kako je od kog do kog udaljena pošta,, treba se nešto smisliti bolje,, :P nek zaključaju bug i onda poštar donese ključ i ljepo ga otključaš i pročitaš xD naravno šalim se, zbilja to je veliki problem pretplatnicima,,, nešto se mora pood hitno smisliti,,

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 14:05 (crni pauk).
16 godina
neaktivan
BUG u sndučićima

a da imamo posebne sandučiće, kao oni za večernji list? (koji bi se zaključavali)

Mislim da nisam ono što sam mislio da ne bih trebao biti, ali kad sam već takav dobro je da mislim da nisam ono što zapravo jesam.

1 1 hvala 0
16 godina
BUG u sndučićima

Nemam ideje. Preskupo je da ih voze u kombiju pa isporučuju po dogovoru. Da ih metnu ispod tepiha pred ulaz ?

Jedino da ostave kod susjede (susjede jer muški bi ga otvorio :) pa ga ti pokupiš.

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
kikicacool kaže...

a da imamo posebne sandučiće, kao oni za večernji list? (koji bi se zaključavali)

Prijedlog nije loš al mislim da im se ne bi isplatilo, ali kad smo kod toga, zašto se recimo časopis nebi ostavljao kod predstavnika stanara ili nekog pa dođemo po njega prvih par puta sa osobnom kasnije bi nas znali.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice