Bug info-cjenici...

poruka: 5
|
čitano: 1.237
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Bug info-cjenici...

Znam da Bugovci nisu naivni, 'nisu od jučer'... - zašto onda dozvoljavaju ovakve stvari:

- posljednji broj. WD HDDovi, M-San... cijena? M-San je veleprodaja, distributer, a King??

Konkretno, razlika u cijeni je skoro 50% (329kn/489kn i 359kn/499kn) tako da titula BEST-BUY gubi smisao jer je to cijena koje nema na tržištu. U međuvremenu cijene padjaju, znači nije poskupjelo (kao moguće objašnjenje), a cijena je najbitnija osobina neke robe.

Prije par mjeseci ista stvar je bila s radeonkama za 999kn/1400kn (Microline), zato molim uredništvo da ipak pritisnu trgovce (blago) u ovakvim igrama, jer Vaši tekstovi formiraju mišljenje čitatelja... bilo bi poželjno da su istiniti. Da, Bug naravno nije odgovoran za dostavljene podatke ali.... (ponovo početak texta) Izlanuo se

-reakcije?

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Bug info-cjenici...

nije to samo u bug-u. i u ostalim novinama je takvo, još i gore.

vidi, pc chip, hi-fi media, t3...........

16 godina

-da, znam.. ali ipak je Bug za klasu bolji kad uspoređujem tipfelere i takve stvari. (neki drugi bezimeni) časopis često stavi cijenu:-nepoznato ili dobavljač: -www.nVidia... a u tekstu pohvale kao bestbuy i sl. jer je uvjek omjer cijene/snage važan.

Bug je ipak (sentiment) bolji, znaju to oni, samo ih treba malo 'bocnuti' da to dokažu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2009 17:10 (ihush).
17 godina
moderator

Da su cijene neobično niske uočili smo i sami, te smo ih stoga više puta provjerili s M SAN-om. Oni su nam jednoznačno potvrdili da se radi o maloprodajnim cijenama s uključenim PDV-om, kakve smo od njih (i svih ostalih) tražili. Vjerujem da ne treba posebno isticati da jedino što u takvim situacijama možemo učiniti jest vjerovati ustupitelju, jer na kraju dana bez njihovog hardvera nemamo što opisivati. Ovo vjerojatno nije odgovor koji si želio čuti, ali je jedino što sam u ovom slučaju u mogućnosti ponuditi... :)

Davor

Work is for people who suck at video games.
16 godina

@Davor -zahvaljujem na odgovoru.

Znam da časopis nema izbora, nego uvrstiti takve podatke, koji čak i nisu netočni...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice