Ne daj boze da prckam nesto po konfiguraciji igre - uvijek sve igram na defaultu.

Ne daj boze da prckam nesto po konfiguraciji igre - uvijek sve igram na defaultu.
Samo da pitam vrijedil ova nagradna igra i za citatelje u Bosni i Hercegovini?
Takodjer se ne slazem sa doticnim profesionalcem, iako se ni meni ne svidja Dead Space, ali daleko od toga da je igra nekvalitetna i da ne spada medju prosjecne (oko 70%), a ne u kos- izbjegavaj pod svaku cijenu. To sto kopira druge nije nista lose, cak stovise uzima ono najbolje.
Bez obzira na to, smatram da je krajnje vrijeme da se konacno nesto uradi kod recenzije igara, npr. ocjena svakog pojedinog segmenta igre (price, grafike, zvuka, igrivosti, trajnosti, optimalnosti, orginalnosti...), i na temelju prosjecne velicine izracuna ukupna ocjena, a ne na temelju ponderisane velicine koja je ocito slucaj kod Racica. Time bi samo povecali kvalitet recenzija.
Pa normalno da djabe saljes jer je to vec sve dogovoreno tko ce dobiti :) Dobitnik ce biti neki Slobodanko iz Donje Mahale,ulica druga Tita b.b,a Dr. Petric fura iPhone 3G u koznoj futrolici na špici uz kavicu sa šlagom :)))
Pa normalno da djabe saljes jer je to vec sve dogovoreno tko ce dobiti :) Dobitnik ce biti neki Slobodanko iz Donje Mahale,ulica druga Tita b.b,a Dr. Petric fura iPhone 3G u koznoj futrolici na špici uz kavicu sa šlagom :)))
Ja sam ovaj mjesec uštedio 35 kuna.Nisam kupio BUG i nije mi žao.Kupit ću ga ako čujem da su prestali s maltretiranjem reklamama Nivee i Seata ili ako daju mukte memory stick od 2GB uz BUG.
Ja sam ovaj mjesec uštedio 35 kuna.Nisam kupio BUG i nije mi žao.Kupit ću ga ako čujem da su prestali s maltretiranjem reklamama Nivee i Seata ili ako daju mukte memory stick od 2GB uz BUG.
Oj, evo ne znam gdje da postam, a ne zelim otvarati novu temu, zelim se samo zahvaliti redakciji BUG-a, koja je objavila moj problem i pomogla u rjesavanju :D
Dead Space nisam igrao tako da ne zna koliko je ocjena realna.
Čitajući Goranove recenzije on mi se čino kao prilično realan i netko tko ne bi bez razloga
nekoj igri dao manju ocjenu od zaslužene.
on mi se činio kao prilično realan
Sve je to subjektivno. Svatko ima par igra koje mu baš sjednu, svatko ima igre koje baš mrzi. Tako netko voli NFS (jer svaku utrku pobjeđuje), a ne voli GRID (jer se spi*kao na prvom zavoju i uništio auto). Netko voli FM (kao ja npr...), nekom ide na jetra jer mu se neda 2 sata slagati taktiku, čitati brojeve koji označavaju igrače, slagati pol sata trening i onda nakon konačno pola potrošena dana doći na prvu prijateljsku tekmu (i onda skužiti da je sve postavljeno krivo i da treba mijenjati
). Netko voli FIFU, netko PES. Istina ima igra koje su totalno smeće i nitko ne voli (hellgate), a možda netko voli, ajde
sad da ne kompliciram....
Sve je to ukus ljudi moji...
P.S. meni je isto igra dobra
Sramota da nismo dobili kuglicu za monitor umjesto bora ili nešto, ta ljudi ko je vidio stezati remen.
Nije mi jasno kako netko moze dati igri Dead Space 58%,a Lego Batmanu 78%.Isti autor Goran Račić.Molim te nemoj biti smijesan.Svi renomirani web sajtovi su igru ocijenili sa 78%- do 88% ukljucujuci i casopise,a Goran Račić iz časopisa Bug ocijeni igru sa 58%. Slijedeci put kad budes htio ocijeniti neku igru fino reci "Ljudi,ja ne volim takav žanr igara,nemojte to meni dati da recenziram,ustao sam na lijevu nogu,satrat cu igru sa zemljom".Ali lego Batman je bas supeeeej.Za malog klinca od 14 godina koji kuzi kako koja lego zagonetka funkcionira.Evoo jooj 78% jer je bas super.Idem se sad igrati s kockicama.Vecina citatelja je probala igru Dead Space ukljucujuci i mene,i ocijena od 58% je krajnje neprimjerena.Sigurno je bolja od Lego Batmana i zasluzila je barem 79%.Da tako svi ocijenjuju igre kao ti (bez uvrede),propali bi svi gejmerski sajtovi i novine. :)
Najbolje teme u novom BUG-u su Microsoft windows 7 pre-beta
Intel Core i7 Extreme edition-i7-940 i i7-920 Nehalem
Appple iPhone 3G i konkurenti(iPhone killeri)
Šta to više nema "Desktop mjeseca" u Bugu?
Šta to više nema "Desktop mjeseca" u Bugu?
Aha, aha.
Ma pitam jer znam da otkad ja kupujem Bug u svakom broju dosad je bio "Desktop mjeseca".
Ali dobro, može i bez njega, a i ovih zadnjih nekoliko desktopova nisu baš nešta.
Čudi me kako to da nema nijedan da je zavrijedio da bude "Desktop mjeseca".
Jel vama to pristiže tako malo uradaka ili su uradci tako loši?
Ovaj mjesec se dogodilo da niti jedan nije dovoljno dobar. Osim estetike, bitan je i opis izrade desktopa, da bi i drugi čitatelji imali koristi od toga...