BUG br. 193

poruka: 93
|
čitano: 8.362
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
BUG br. 193

Prije svega želim pohvaliti Bug redakciju koja se izgleda napokon probudila i počela sa promjenam. Kupio sam Bug (redovito ga kupujem, neovisno o temama) i prolistao ga na brzinu, mogu samo reć da sam se ugodno iznenadio kad sam vidio nekoliko noviteta.

Stranice Games Mastera su dobile malo boje, više nisu crno siv (kao da su igre umrle), a i tekst Galića je nekako postao duži i na neki način malo ljepši. Zadnje stranice na kojima se prije nalazio fotofiniš i reportaža sad ih krasi recenzija hardvera, što je daleko zanimljivije igračima, informatičarima i onima koji se bar malo bave računalima. I još samo da dodam (skoro mi umaklo) listajući Bug nisam opazio predstavljanje, ali čitajući uvod Rasandića pomoglo mi je da opazim te stranice.

Eto to je moje mišljenje o Bug-u 193 i nadam se da ćete ovako nastaviti dalje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG br. 193

BugTV je super, kao i inače. Dead Space je dobil samo 58%, u PCPlayu je dobil kojih 90. Meni ne smeta tolko, al opet, ljubiteljima.....

Deal with the facts and live with them.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG br. 193

Kao i svaki prije ovog, dobar BUG nema šta... Možda bi bolje došla malo bolja recenzija i uvod za iPhone 3G na tv-u, ali opet bolje išta nego ništa! Nego, slažem se sa porukom prije, zašto onako slaba ocjena Dead Space-a?! Iz broja u broj mi se čini da se recenzije malo više na svoju ruku rade, naravno da su mišljenja različita i ukusi, ali ipak Javne Recenzije bi trebale biti malo raširenijeg misljenja, Dead Space stvarno nije zaslužio onako nisku ocjenu...

I pitanje jedno, da li iPhone nagradna igra prolazi i za čitaoce u BiH?

I'm a low brow but I rock a little know how!

0 0 hvala 0
17 godina
BUG br. 193

Zasto nisu stavili i test acer 5530G on bi ih sve zderao!

Dobar je novi dizajn stranica,recenzije core i7 i iphone-a.

Nebih se slozio s recenzijom cod 5, jer mislim da je igrica dostojan nastavak i najbolja igrica (fps) sa WW2 tematikom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG br. 193

Molim vas lijepo koliku je ocjeni dobio COD5 i FarCry 2 (nisam još kupio   bug)?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: BUG br. 193
Radeon kaže...

Molim vas lijepo koliku je ocjeni dobio COD5 i FarCry 2 (nisam još kupio   bug)?

CoD5 - 84% 
FC2 -   87%
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Dead Space je dobil samo 58%, u PCPlayu je dobil kojih 90. Meni ne smeta tolko, al opet, ljubiteljima.....

Recenziju Dead Space u tom BUGu je pisao Goran Račić, patetična i romantična ličnost. Njegov izgovor da mu je igra "prazna" ne spada u tehnički opis nego u raspoloženje. To ti je kao kad u "gurmanskoj" emisiji Večera za 5 neki mediokritet kaže "dala sam mu ocjenu 3, jer ne volim mrkvu". Inače, Račićeve recenzije nisu loše, zna biti zanimljiv, ali s vremena na vrijeme iznenadi nekakvim patetičnim glupostima i digne mi tlak kao i ova stoka iz spomenute emisije.

Čitaj recenzije Damira Radešića koji djeluje kao stabilnija ličnost, s jasnijim tehničkim razlozima za ocjenu koju daje. Ja osobno vjerujem da bi kod njega Dead Space dobila bar 20% više, bez patetike, jer i zaslužuje.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2008 12:21 (Faerdhur).
17 godina
moderator
WalkingDown kaže...

I pitanje jedno, da li iPhone nagradna igra prolazi i za čitaoce u BiH?

Da, svaki kupac Buga ima pravo sudjelovati.
drpetric
17 godina
Faerdhur kaže...
Horagio kaže...

Dead Space je dobil samo 58%, u PCPlayu je dobil kojih 90. Meni ne smeta tolko, al opet, ljubiteljima.....

Recenziju Dead Space u tom BUGu je pisao Goran Račić, patetična i romantična ličnost. Njegov izgovor da mu je igra "prazna" ne spada u tehnički opis nego u raspoloženje. To ti je kao kad u "gurmanskoj" emisiji Večera za 5 neki mediokritet kaže "dala sam mu ocjenu 3, jer ne volim mrkvu". Inače, Račićeve recenzije nisu loše, zna biti zanimljiv, ali s vremena na vrijeme iznenadi nekakvim patetičnim glupostima i digne mi tlak kao i ova stoka iz spomenute emisije.

Čitaj recenzije Damira Radešića koji djeluje kao stabilnija ličnost, s jasnijim tehničkim razlozima za ocjenu koju daje. Ja osobno vjerujem da bi kod njega Dead Space dobila bar 20% više, bez patetike, jer i zaslužuje.

Ljudi, morate shvatit' da je kod recenzija i ocjenivanja stvar ukusa. Ja se osobno slazem sa danom ocjenom i Racicevom recenzijom.
Mislim da DS-u D. Rukavina nebi dao niti 10 ;)
17 godina
Faerdhur kaže...
Horagio kaže...

Ne bi. Univerzalno smatramo Dead Space mrtvim puhalom i tehnički i sadržajno jadnom igrom.

This space for rent!
17 godina
neaktivan
Drago kaže...
 Ne bi. Univerzalno smatramo Dead Space mrtvim puhalom i tehnički i sadržajno jadnom igrom.

Onda vam se netko gadno zamjerio na putu te igre od developera, preko izdavača, distributera, do poštara koji vam je donio Dead Space na recenziju. Ocjena od 58% je osvetoljubivost, artefakt neke zamjerke prema nekome na liniji developeri - poštar u Tratinskoj, ne mogu drugačije protumačiti tu kontroverznu recenziju, a ni ovaj tvoj (vaš) stav.

A na kraju krajeva, i *ebe mi se za sve to, igra je vrlo zabavna i tehnički dobra ako se samo malo potrudi shvatiti koncept i upravljanje. Kraj priče.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2008 15:34 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
BUG br. 193

Čisto iz radoznalosti, u kolumni Drage Galića piše da dosta bugovaca ne voli L4D. Tko je sve uključen u tu grupu ?!Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Faerdhur kaže...
Recenziju Dead Space u tom BUGu je pisao Goran Račić, patetična i romantična ličnost. Njegov izgovor da mu je igra "prazna" ne spada u tehnički opis nego u raspoloženje. To ti je kao kad u "gurmanskoj" emisiji Večera za 5 neki mediokritet kaže "dala sam mu ocjenu 3, jer ne volim mrkvu".
 Pateticna i romanticna licnost? Konacno me netko shvaca - mislim da ovdje imamo podlogu za dugo prijateljstvo, ako bas i ne za ljubavnu vezu!

Sto se tice usporedbe s gurmanskim emisijama, omanji promasaj - ja sam profesionalac koji komentira druge profesionalce, dok su oni amateri koji komentiraju druge amatere :)
Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
neaktivan
BUG br. 193

Sorry na izrazu al nekak mi vas dvojica zvucite na flert,upucavanje,namigivanje Izlanuo se

Samo sam dobre volje Smijeh

E8400@4050mhz@H2O,Biostar Tpower I45,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LUXX kaže...

Sorry na izrazu al nekak mi vas dvojica zvucite na flert,upucavanje,namigivanje Izlanuo se

Da nisi mozda veseo, ili da upotrijebimo stariji engleski izraz - gay? :) I da li ti zena zna?! ;)
17 godina
neaktivan
Goran Racic kaže...
LUXX kaže...

Da nisi mozda veseo, ili da upotrijebimo stariji engleski izraz - gay? :) I da li ti zena zna?! ;)
Ma tocno to sam vas dvojicu mislio pitat Namigiva
E8400@4050mhz@H2O,Biostar Tpower I45,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
17 godina
neaktivan

Još ga nisam dobio ali samo na komentar o shareware programima jer ih je već netko komentirao i također smatram da su
višak na bilo kojem vašem izdanju.Dovoljno ih je pismeno u Bug-u objasniti a ne beskorisno stavljati na DVD jer koristim
ih i ja ponekad  ali više bi dobro došao link na njih i objašnjenje ili recenzija, a prostor na DVD-u većina tih programa bespotrebno zauzima(shareware).
Jedina neka korist od tih programa je onim korisnicima koji imaju spori net pa žele taj tren taj program koristiti samo par dana.
Nemam ništa protiv sharewre programa,čak su odlični ,ali nisu za staviti na Bug medij nego samo recenzija i link.

17 godina
moderator
v_maxcpp kaže...

Još ga nisam dobio ...

Sve pretplate smo poslali u četvrtak, 27.11. tako da je trebao stići do svih pretplatnika u Hr.  Molim te javi se na pretplata@bug.hr  sa imenom i adresom da to riješimo.

17 godina
LUXX kaže...
Goran Racic kaže...
LUXX kaže...

Ma tocno to sam vas dvojicu mislio pitat Namigiva
 Kazu Ameri - it takes one to know one.... :)
17 godina
BUG br. 193

Nije mi jasno kako netko moze dati igri Dead Space 58%,a Lego Batmanu 78%.Isti autor Goran Račić.Molim te nemoj biti smijesan.Svi renomirani web sajtovi su igru ocijenili sa 78%- do 88% ukljucujuci i casopise,a Goran Račić iz časopisa Bug ocijeni igru sa 58%. Slijedeci put kad budes htio ocijeniti neku igru fino reci "Ljudi,ja ne volim takav žanr igara,nemojte to meni dati da recenziram,ustao sam na lijevu nogu,satrat cu igru sa zemljom".Ali lego Batman je bas supeeeej.Za malog klinca od 14 godina koji kuzi kako koja lego zagonetka funkcionira.Evoo jooj 78% jer je bas super.Idem se sad igrati s kockicama.Vecina citatelja je probala igru Dead Space ukljucujuci i mene,i ocijena od 58% je krajnje neprimjerena.Sigurno je bolja od Lego Batmana i zasluzila je barem 79%.Da tako svi ocijenjuju igre kao ti (bez uvrede),propali bi svi gejmerski sajtovi i novine. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2008 23:55 (Romano).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Romano kaže...

Nije mi jasno kako netko moze dati igri Dead Space 58%,a Lego Batmanu 78%.Isti autor Goran Račić.Molim te nemoj biti smijesan.Svi renomirani web sajtovi su igru ocijenili sa 78%- do 88% ukljucujuci i casopise,a Goran Račić iz časopisa Bug ocijeni igru sa 58%. Slijedeci put kad budes htio ocijeniti neku igru fino reci "Ljudi,ja ne volim takav žanr igara,nemojte to meni dati da recenziram,ustao sam na lijevu nogu,satrat cu igru sa zemljom".Ali lego Batman je bas supeeeej.Za malog klinca od 14 godina koji kuzi kako koja lego zagonetka funkcionira.Evoo jooj 78% jer je bas super.Idem se sad igrati s kockicama.Vecina citatelja je probala igru Dead Space ukljucujuci i mene,i ocijena od 58% je krajnje neprimjerena.Sigurno je bolja od Lego Batmana i zasluzila je barem 79%.Da tako svi ocijenjuju igre kao ti (bez uvrede),propali bi svi gejmerski sajtovi i novine. :)

Gle, finta je da Goranu Racicu iz Buga puca kita sto sajtovi kazu o igri isto kao sto ga je briga sto bilo tko drugi kaze o igri. LEGO Batman i Dead Space nisu u istoj klasi i nisu usporedivi kao i gomila drugih igara.
Svaku igru recenziram isto - ako ima lose kontrole, kilavu pricu, tehnicki je nedorecena, dat cu joj nisku ocjenu. To sto to nekome ne pase, meni to jednostavno ne igra preveliku ulogu u zivotu.

A kakve ocjene imaju veze s propascu novina i sajtova, to je vjerojatno tajna koju samo ti znas - znaci li to da svim igrama Bug da 100 % da bismo vozili skupocjene aute? Vjerojatno nam je ta tajna izdavastva pobjegla, morat cu taj predmet spomenuti u redakciji da konacno izvedemo stvari na pravi put.
17 godina
neaktivan
Goran Racic kaže...
Sto se tice usporedbe s gurmanskim emisijama, omanji promasaj - ja sam profesionalac koji komentira druge profesionalce, dok su oni amateri koji komentiraju druge amatere :)

Slažem se. Nisam ja nikad ni mislio da ste vi tamo baš tako loši dečki, makar se samo pravili opaki kao Drago "KGB". Zato sam još uz vas (premda vam ponekad zvučim kao da je bolje da me nema, ali *ebi ga...)

Ali da usereš kao oni amateri koji ne vole mrkvu, to stoji... usereš, brate. Belji se

Goran Racic kaže...
ako ima lose kontrole, kilavu pricu, tehnicki je nedorecena, dat cu joj nisku ocjenu.

BUG br. 193, str. 166, Dead Space - "Tehnički je igra jako dobro odrađena...", Goran Račić

Patiš, ljubavi, patiš... Ne znam od čega, ali taj dan si bio u depri ili ti je Drago "KGB" rekao da s igrom nije stigla nikakva koverta pa je zapovjedio da je "opereš" muški. (znam da ste dobrice i da ovo s kovertom shvaćate kao šalu)

Ajde, molim te, onaj dan kad ti stigne moje ružičasto, namirisano pismo i kad budeš bolje raspoložen, instaliraj Dead Space opet, daj mu par minuta da se navikneš na izvrsnu kameru i upravljanje likom, genijalan HUD, ofucanu i provjerenu priču, pa uživaj u komadanju aliena i njihovih hostova.

Pusa!

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Zasto nisu stavili i test acer 5530G on bi ih sve zderao!

Dobar je novi dizajn stranica,recenzije core i7 i iphone-a.

Nebih se slozio s recenzijom cod 5, jer mislim da je igrica dostojan nastavak i najbolja igrica (fps) sa WW2 tematikom.

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox
17 godina
Goran Racic kaže...
 Gle, finta je da Goranu Racicu iz Buga puca kita sto sajtovi kazu o igri isto kao sto ga je briga sto bilo tko drugi kaze o igri. LEGO Batman i Dead Space nisu u istoj klasi i nisu usporedivi kao i gomila drugih igara.
Svaku igru recenziram isto - ako ima lose kontrole, kilavu pricu, tehnicki je nedorecena, dat cu joj nisku ocjenu. To sto to nekome ne pase, meni to jednostavno ne igra preveliku ulogu u zivotu.

A kakve ocjene imaju veze s propascu novina i sajtova, to je vjerojatno tajna koju samo ti znas - znaci li to da svim igrama Bug da 100 % da bismo vozili skupocjene aute? Vjerojatno nam je ta tajna izdavastva pobjegla, morat cu taj predmet spomenuti u redakciji da konacno izvedemo stvari na pravi put.

Pa znam da ti puca kita.Kao sto svima ostalima puca kita sto si ti igri dao ocijenu 58%.Smatram ja,a vjerovatno i ostali koji su odigrali ovaj naslov da nisi kompetentan da ocijenjujes takav tip igara.A ocjene sa propascu novina i sajtova ovise o tome.Ne razumijem kako covjek kojem se svidja Lego Batman koji ima orginalnu pricu i fantasticne kontrole ne vidi povezanost?! Mozda zato sto ljudi ne zele citati tvoje tekstove jer smatraju da pises gluposti.Tako je i sa gamerskim sajtovima.Zasto bih ja citao necije tekstove kad lik nema pojma i prica gluposti.Ne pricam o tebi da se ne bi nasao uvrijedjenim,ali bi morao citati izmedju redova :)
U redakciji bi morao spomenuti da ocijene igara ne trebaju ovisiti o žanru igara.Ako je igra glupa,onda je glupa,pa makar bila i igra sa kockicama,RTS ili FPS
17 godina
Romano kaže...
Pa znam da ti puca kita.Kao sto svima ostalima puca kita sto si ti igri dao ocijenu 58%.Smatram ja,a vjerovatno i ostali koji su odigrali ovaj naslov da nisi kompetentan da ocijenjujes takav tip igara.A ocjene sa propascu novina i sajtova ovise o tome.Ne razumijem kako covjek kojem se svidja Lego Batman koji ima orginalnu pricu i fantasticne kontrole ne vidi povezanost?! Mozda zato sto ljudi ne zele citati tvoje tekstove jer smatraju da pises gluposti.Tako je i sa gamerskim sajtovima.Zasto bih ja citao necije tekstove kad lik nema pojma i prica gluposti.Ne pricam o tebi da se ne bi nasao uvrijedjenim,ali bi morao citati izmedju redova :)
U redakciji bi morao spomenuti da ocijene igara ne trebaju ovisiti o žanru igara.Ako je igra glupa,onda je glupa,pa makar bila i igra sa kockicama,RTS ili FPS
 Gle, ne dam mi se opet o tome - radi se jednostavno da ljudi zele citati recenzije s kojima se slazu. Dize im ego ako netko kaze da se igra koja se njima svidja, svidja i drugima. To ne radim - ako mislim da je igra sranje, pisem da je igra sranje. Ne podilazim nikome, a pogotovo ne vecini.
17 godina
Faerdhur kaže...
Goran Racic kaže...
ako ima lose kontrole, kilavu pricu, tehnicki je nedorecena, dat cu joj nisku ocjenu.

BUG br. 193, str. 166, Dead Space - "Tehnički je igra jako dobro odrađena...", Goran Račić

Patiš, ljubavi, patiš... Ne znam od čega, ali taj dan si bio u depri ili ti je Drago "KGB" rekao da s igrom nije stigla nikakva koverta pa je zapovjedio da je "opereš" muški. (znam da ste dobrice i da ovo s kovertom shvaćate kao šalu)

Ajde, molim te, onaj dan kad ti stigne moje ružičasto, namirisano pismo i kad budeš bolje raspoložen, instaliraj Dead Space opet, daj mu par minuta da se navikneš na izvrsnu kameru i upravljanje likom, genijalan HUD, ofucanu i provjerenu priču, pa uživaj u komadanju aliena i njihovih hostova.

Pusa!

OK, sam sam trazio ovo za boldano - trebao sam biti precizniji u ovom pogledu. Mozda sam trebao reci da je tehnoloski jako dobro odradjena, ne tehnicki - spoj svega je los.
HUD je dobar, ali ne radi u kljucnim trenucima; kad te pritisnu uza zid, a to se dogadja cesto jer ima jako puno hodnika; u tom trenutku ne vidis koliko imas zdravlja, a to je nekako bitno. Ne znam, mozda sam staromodan, ali kad mi osnovni pokazatelji nestanu, nije dobro.
Kamera je kita jer zaklanja velik dio akcije, upravljanje je uzasno, kao da plivas, sporo, bez obzira na gamepad ili tipkovnicu.
Jedino sto ima je komadanje monstruma, ali ne moze jedan visokobudzetni naslov pokrasti sve ideje iz drugih igara i filmova, nekako ih spojiti i onda biti ultra najpopularniji naslov godine, to jednostavno ne ide.

A za ruzicasto namirisano pismo sam uvijek raspolozen.
17 godina
neaktivan
BUG br. 193

Dead Space je totalna šljuka od igre. Fina grafika i priča, no totalno upropašten UI i kontrole. Očajna kamera!

Mislim kako je realno da igra dobije oko 60% i ni postotka više (ja bi joj toliko dao čisto zbog atmosfere i priče).

Zaigrao sam ju i nakon sat vremena (i izgubljenih živaca zbog loše portanih kontrola za konzole) napravio 'uninstall'.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

totalno upropašten UI i kontrole. Očajna kamera!

zbog loše portanih kontrola za konzole

Goran Racic kaže...
 upravljanje je uzasno, kao da plivas, sporo, bez obzira na gamepad ili tipkovnicu.

A da ste si bar malo dali truda i podesili osjetljivost miša?

Ja priznajem da prvi susret s ovim "plivanjem" je užasan, ali u opcijama igre imate podešavanje osjetljivosti miša, a ja sam na prosječnom MX518 tipkama "+" i "-" odradio fino podešavanje i iznenadio se dobivenom promjenom!

Goran Racic kaže...
Kamera je kita jer zaklanja velik dio akcije

Kako kome.

1) akcija je tamo gdje je crosshair, odnosno gdje udaraju one plave zrake iz oružja, a to je najbitnije za odsjecanje udova protivnika. U Dead Space akcijski prostor je dovoljno velik za cijelog protivnika (i dva - tri)

2) protivnici se kreću dovoljno sporo i developeri su super prilagodili njihovu snagu i kretanje takvoj kameri, da prosječan gejmer može proći igru sasvim OK

Osim toga, uz tipkovnicu je uživanje. Dobre kontrole daju više mogućnosti "rezanja" protivnika. Već sam negdje napisao - u jednoj gužvi sam stradao za pola minute, a onda učitao poziciju i pokušao taktizirati - nevjerojatno je što možeš napraviti kad 3 - 4 njih idu na tebe - bez da ti health padne ni na 50%! Taj element rezanja udova, onesposobljavanja, usporavanja protivnika (stasis), bacanje protivnika (kinesis) + trčanje razgranatim hodnicima + eksplozivne stvari iz okruženja = adrenalin i pobjeda! (bitno da je ego sretan, *ebeš osrednji akcijski prostor)

Plus, još nitko nije spomenuo da je Dead Space između ostalog i malo zabavniji zbog nadogradnje glavnog lika. Malo je besmisleno nadograđivati rudara boljim rudarskim odijelom za borbu, ali je to stari recept koji ti daje da ideš dalje i kod svakog poboljšanja se osjećaš bolje. Na kraju taj "armor" izgleda moćnije i osjećaj je bolji.

Goran Racic kaže...
 ne moze jedan visokobudzetni naslov pokrasti sve ideje iz drugih igara i filmova, nekako ih spojiti i onda biti ultra najpopularniji naslov godine, to jednostavno ne ide.

Zašto ne bi moglo? Pa to je komercijalni recept mnogih mega-proizvoda, Gorane.

Priznajem da svi žudimo za nečim originalnim, gladni smo toga i siti recikliranja, ali istovremeno podlegnemo depri i radimo uninstall, a zaboravimo na faktor zabavnosti koji možemo izvući iz igre čak i kad reciklira dobre stvari.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2008 11:24 (Faerdhur).
17 godina

Ne daj boze da prckam nesto po konfiguraciji igre - uvijek sve igram na defaultu. Pa normalno da sam konfigurirao osjetljivost (imam isto MX518)! Kako sam rekao, probao sam i s gamepadom, ista stvar.

Ono sto zoves akcijski prostor nije tamo gdje je crosshair jer se neprijatelji krecu svugdje; kad par napadaju lako je da te bace uza zid - kad se to ukombinira s plivajucim upravljanjem, tu nema nikakve zabave, samo frustracije.

Zabava se svodi na prvih par nivoa i onda sve sto bi covjek rekao da je novo ili zabavno nestane, pocne se ponavljati u beskonacnost.

Recikliranje, protiv toga nemam nista, ali preuzivamanje skoro svih elemenata, to je problem - nije moguce da je svaka igra originalna, pa ni svaka stota, ali Dead Space uzima stvari koje su zabavne, ponavlja ih u redovitim intervalima i jednostavno zbog toga nije niti zanimljiv niti zabavan. Nesto kao i novi Call of Duty.

17 godina
Goran Racic kaže...
 Gle, ne dam mi se opet o tome - radi se jednostavno da ljudi zele citati recenzije s kojima se slazu. Dize im ego ako netko kaze da se igra koja se njima svidja, svidja i drugima. To ne radim - ako mislim da je igra sranje, pisem da je igra sranje. Ne podilazim nikome, a pogotovo ne vecini.
 Ma slazem se s tobom.Boli mene dupe za neki tamo Dead Space ili bilo koju drugu igru ili recenziju.Ne branim ja nicije interese.Samo kazem da se u recenziji osjeti tvoj bijes i prezir prema doticnoj igri.Ono sto hocu da kazem je to da kad neka igra dobije 58% to automatski znaci da spada u rang zadnjeg smeca koju su razvijali neki talibani iz juznoafricke republike.Ja stvarno ne znam da je ikad ijedna igra dobila tako losu ocijenu.Cak se sjecam jednog smeca koju je pravila neka firma iz Rusije.Sigurno su programirali na C64 dok su istovarali smece iz kamiona.Neki klon prvog UT-a sa pogorsanom grafikom i gameplayom iz pakla.To je bilo toliko ocajno i jadno,da dodje covjeku da povraca.Kao da su se dogovorili "Ej,ajmo napraviti neki klon UT-a,ali cemo ga toliko usrati i upropastiti da ce nam rodjene matere plakati kad budu igrale ovu nasu igru".A dobila ocijenu 55%.De dobro je.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice