BUG 260-261

poruka: 2
|
čitano: 7.985
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
BUG 260-261 broj

Danas se sjetim teme u kojoj su BUGovci pitali forumaše savjete za buduće brojeve i odem kupit BUG prvi put nakon duže vremena. Gledam naslovnicu i mislim se.... Ništa mi ne izgleda zanimljivo ali visim im tu po forumu pa bi bilo ok da i ja ostavim koju kunu. Prolistam onako u par sekundi i po prvi put nakon dugo vremena stvarno mi se učini da bi moglo bit nešto zanimljivo. I sad, nakon što sam pročita večinu stvari koje su me zanimale imam želju izrazit svoje mišljenje.

Prva stvar koju sam primjetija: Kolumna pa kolumna, pa još jedna kolumna. Napokon ste stavili sadržaj koji se isplati pročitat.

Recenzije koje su mogle bit i C/P  jer ih nikad ne čitam osim ako se pojavi koji egzotičan uređaj.

Tema broja: Iako mi na prvu nije zvučalo zanimljivo, dosta je kvalitetno napravljeno i moram priznat da ste me ovim poklon bonom natjerali da isprobam deezer (zahvaljujem na poklonu).

BTW drago mi je da ste dobili informacije od ZAMPA ali svaki put kad ih vidim mrak mi padne na oči.

VIP popusti - da daju i duplo popusta i dalje bi bili skuplji od drugih trgovina. Svaki put kad vidim VIPNET ili T-com da nude "super" akciju za uređaje želudac mi se okrene

Oglašavanja ima stvarno puno, ali s obzirom da časopis ima oko 150 stranica nije problem.

HR gejmerice je tema koja mi je posebno dogla tlak s onih 45% žena igra video igre. A koji su kriteriji da postaneš gejmetica? Da dva sata svakih par mjeseci odigraš neku igru, i po mogučnosti angry birds ili bejeweld. Po tome sam ja serviser računala, programer, električar, kuhar, vozač, vrtlar, ribar, smetlar, doktor, a povremeno i vodoinstalater, slastičar i ko zna što sve ne.

Naravno da svatko ima drugačike kriterije, ali ako u prosjeku ne odigraš bar 30ak sati mjesečno neku igru onda nisi za tu titulu. Pogtovotvo ako ti je glavna platforma mobitel. U ovaj opis u 100 žena koje znam nebi bilo ni nih 5.

Da rezimiram. Sve u svemu mislim da ste napravili korak dva naprijed i shvatili da čitatelje ne zanima samo slaganje podataka, nego i neki kontekst i osobni stav. Nagradna igra je ok pogotovo jer nije samo jedna ili dvije nagrade nego ih ima više (IMHO sve dvoznamenkasto je super). Deezer kupon je ono što mi je i draže od nagradne igre. Mislim da ste s ovim brojem postali kandidat da vas opet potražim na kiosku.

7 2 hvala 3
10 godina
neaktivan
Re: BUG 260-261 broj

pozdrav, jel imaš možda još uvijek kupone uz taj broj? bio bi mi od velike pomoći  {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice