Da te malo dopunim, dobra nagradna igra.
Evo još slikica.
EDIT: Jako dobar broj, gameri će doći na svoje (test grafičkih kartica i nagradna igra).
Odlično, jedva čekam da dođe na kioske.
imam pitanje za urednike, prije nekih mjesec dana(jos nije izaso broj za 10. mjesec) je na portalu bio tekst o alienware stolnom racunalu u kojem ste rekli da cemo recenziju moc vidjet u novom bug-u. ja sam si tad mislio a dobro valda u 10. mjesecu kad ono vidim ja alienware ali to je m14x. sad gledam ovaj bug i vidim opet ima alienware ali sad je m18x pa me zanima na koji novi bug ste vi mislili u tom tekstu? mozda neki u 2012. ili 2013. godini?
imam pitanje za urednike, prije nekih mjesec dana(jos nije izaso broj za 10. mjesec) je na portalu bio tekst o alienware stolnom racunalu u kojem ste rekli da cemo recenziju moc vidjet u novom bug-u. ja sam si tad mislio a dobro valda u 10. mjesecu kad ono vidim ja alienware ali to je m14x. sad gledam ovaj bug i vidim opet ima alienware ali sad je m18x pa me zanima na koji novi bug ste vi mislili u tom tekstu? mozda neki u 2012. ili 2013. godini?
Nisam urednik ali znam odgovor na tvoje pitanje, recenzija je u ovom broju BUG-a (228).
u sadrzaju ne vidim da pise. ako ima ja se ispricavam(bug cu tek dobit popodne pa nevidim) jer vidim da tu u sadrzaju ima samo m18.
u sadrzaju ne vidim da pise. ako ima ja se ispricavam(bug cu tek dobit popodne pa nevidim) jer vidim da tu u sadrzaju ima samo m18.
Imaš ga u sadržaju, str 30 Hard-hit: Alienware Aurora R3.
imas u ovom broju i laptop i stolno alienware
EDIT: pretekli su me
a vidim sad malo je pa nisam odma vidio.
Ima li išta o odlasku Dennisa Ritchie-a?
Upravo se cita GUB!
Btw. dobre su ove tete na 112 strani...
Moze li se BUG ikako online citati?
da ako si pretplatnik
Ima li išta o odlasku Dennisa Ritchie-a?
Nadam se da ima. Zasluzuje pomen, bas kao i Steve Jobs.
da ako si pretplatnik
To vrijedi samo za starije brojeve? 288 nemožeš još nikako čitati online.
moc ces ali ne odma. kad dođe na kioske ja mislim da ce dobit i on podrsku.
aha, da sad sam procitao da se stavljaju novi brojevi u roku od 60 dana nakon izlaska tiskanog izdanja...
Nemogu naci di se loginas za arhivu. Imas mozda link?
aha, da sad sam procitao da se stavljaju novi brojevi u roku od 60 dana nakon izlaska tiskanog izdanja...
Nemogu naci di se loginas za arhivu. Imas mozda link?
Evo za ovaj broj imaš probnu arhivu, ako nisi pretplatnik da pogledaš. Istod naslovnice časopisa narančasti gumb "digitalna arhiva" ili pak možeš kliknuti na neki članak i otvori ti ga.
a ok, vidim sad desno da su bugovi, al ocito mi ovaj racun nije vezan za pretplatu. tnx. jos jedanput, sorry za offtopic :)
propast DSLR-a i Google+? Hrabro, nema šta (ne sjećam se takvih tekstova vezanih uz wave i buzz). Baš me zanima..
50 km sam od Zagreba i svejedno mi stiže kad se već pojavi na kioscima.
Mogu ja dobit novi Bug. Ovaj se nešto preokrenuo
Nema ništa bolje nego kada se u subotu ujutro probudiš, otvoriš vrata i ugledaš Bug
Kod za nagradnu igru možda ovaj put iskoristim, a možda ga i objavim na Twitter-u pa tko prvi njegovo.
Na stranici od ovog broja Buga se ne može vidjeti sadržaj DVD-a
http://www.bug.hr/bug/medij/studeni-2011/94311.aspx
eto bas sam ga detalnjo sad procito i mogu rec da je odlican. ovaj i prosli broj su predobri i vrijedi ih cijele procitat, konacno ste se poceli popravljat jer ono prije je bila valjda jedan dobra tema a ostalo sve prozvakano 100 puta. ako ovako nastavite super.
PS test grafickih kartica ste trebali odradit kao sto ste ga radili prije, znaci do 1000kn, do 2000kn, do 3000kn itd. a ne ovako od 800 do 2000 kn jer bi mozda netko htio neku skuplju, ali svejedno test je super.
Gdje na BOL-u možemo saznati ime dobitnika? Ne mogu čekati do idućeg BUGa. :D

jedno ?,testovi headseta,da li su rađeni na integriranoj zvučnoj od matične ili na diskretnoj zvučnoj kartici, nigdje ne piše
Danas sam ga kupio, i ko je jedini spomenuo Dennisa i to kako je 'ajmo reći zanemaren u odnosu na Seve Jobsa, ko?-John C Dvorak!
Ovim ja ništa ne mislim Stevi loše, dapače laka mu zemlja, ali i Dennis je zaslužio bar pomen.
Još ga nisam detaljno pročitao tako da neznam, možda je još neko odvojio pasus za tvorca C jezika.
Sad malo sa pohvalama.
Drago mi je da ste krenuli sa progrmiranjem i što ste odabrali Microsoft Small Basic, vjerujem da bi bili čitaniji kada bi u svakom broju Bug-a ostavljali bar dvolistu za programerski kutak, kao u Infu- Priče iz developerskog podzemlja.
LOL, ne zvučim valjda kao onaj od jučer, što ima SSS za kuhara, i što bi htio da Bug izlazi dva puta mjesečno sa dva "devedeja", ma trolina!
evo upravo sam postao 2 godišnji pretplatnik pa sad odma jedno pitanje .. budem ja dobio bug za ovaj mjesec ili od 1 dana 12 mjeseca počimlje ?