Bug 208

poruka: 56
|
čitano: 17.925
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Bug 208
Evo pristigo poštar s novim bugom 208...
Tema broja je prelazak na digitalnu zemaljsku televiziju (dvb-t).
Prva strana ponovno nagradna igra! Dijele se 3 LG tv-a!
Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bug 208

Idem ja pogledat u sandučić...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 208

ima li koji test grafičih kartulja?

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bug 208

Ja sam na poštara naletio u malom gradu blizu mog sela, pa mi ga je onda dao u ruke, LOL. Eto zašto je lijepo živjeti na selu i biti si dobar s poštarom.Smijeh

A što se tiče novog BUG-a: stvarno dijele 3 TV-a, nisam mogao vjerovati... baš bi mi dobro došao jedan (na mora biti 42", može i 32").

Kako i rekoše, tema broja je DVB-T, a tu je i test kućišta za najzahtjevnije, par novih Phenoma II i Athlona II, ATI Radeon HD 55xx, 56xx i 57xx serije (+ HD 5870 Vapor-X), novi prijenosnici, netbookovi, mobiteli, Dvorakova kolumna (sad nema Podnarove)...

Naravno, i recenzija Mass Effecta 2 - ocjenu pogledajte u novom broju BUG-a!Belji se

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 14:11 (brogus).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Bug 208
Dodi NAPALMIKUS kaže...

ima li koji test grafičih kartulja?

Evo poštara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imaš ATI Radeon HD 5570,5670,5750,5770

Kučišta (Obsidian 800D...)

Bad Company 2...

16 godina
neaktivan
Bug ponovo iznenaduje :)
15 godina
neaktivan
Bug 208

joj kad će na kiosk

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
17 godina
P4k1 kaže...

joj kad će na kiosk

ako nije danas onda sutra, veljača ima 28 dana

Treba li operirati i vaše računalo?
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 12:48 (igy).
15 godina
protjeran
Bug 208

Nisam baš oduševljen.Plač

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RoTT kaže...

zašto

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
protjeran
P4k1 kaže...
RoTT kaže...

zašto

Grafu imam tamo da mi ovaj test nista ne znaci

Digitalnu televiziju takoder pa me ne zanima

Bad Company sam igrao tako da me ne zanima sta pise posto sam i sam probao...

Naravno oni koji kupuju grafu ili nesto od navedenog sigruno cem im pomoc BUG...

Jedino sto mi se svidat to su opisi kucista i mobitela.

16 godina
neaktivan
Bug 208

sad sam zvao poštara na mob, i kaže da još ništa nije stiglo. jooooooj, sad sam ljut.

Darth Vader
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
igy kaže...
ako nije danas onda sutra, veljača ima 28 dana

ljepo...odo ga popodne ili sutra uzeti...cini mi se zanimljiv...hehe...!!!

...it's only business...
16 godina
neaktivan
Rott
Npr. ja grafu - nemam, digitalnu tv - nemam, Bad Company - nisam igrao. Tako da - nemogu se zalit.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
protjeran
Šef kaže...
Rott
Npr. ja grafu - nemam, digitalnu tv - nemam, Bad Company - nisam igrao. Tako da - nemogu se zalit.

Pa da onda se nemoj zalit,kupi BUG i proucavaj.

16 godina
Bug 208

Eno pojavio se na Bug stranicama. Znači da je od sutra u prodaji.

2 0 hvala 0
17 godina
Bug 208

BF - BC 2 - nisam igrao ni pratio vijesti niti igrao prošle nastavke. Zanima me samo zbog frostbite-a 2.0

Diđi TV - nisam baš informiran o tome pa će poslužit

Grafička - imam bolju od svih tih zajedno(izuzevši HD5870),ali uvijek volim pročitat o tome.

Procesorčići - isti slučaj kao sa grafičkama.

Samogradnja - izrada eksternog kućišta za HDD - very interesting jer mi baš to treba

Game review - to uvijek čitam (ne sve naravno)

Tupi pogled - must read

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 23:32 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 208

Jel zbilja Dvorak definitivno nestao iz Buga, dao Bog?

Early adopter
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
protjeran
Ivan M. kaže...

Eno pojavio se na Bug stranicama. Znači da je od sutra u prodaji.

Tako je,vec je u prodaji.

17 godina

meni nije los broj

Treba li operirati i vaše računalo?
17 godina
neaktivan
Bug 208

Evo vratio sam se sa kioska i ovlaš prolistao BUG.

Mogu samo reći; Napokon zanimljiv broj.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 208

Hej! Downloadao sam Abbyy Screenshot Reader v.9.0 i veselio se korištenju, ali nema šanse. U informaciji kaže da se treba aktivirati stavljanjem Serial Numbera, ali kada sam to napravio, Abbyy traži Installation ID/ Product ID. I tu sam pokušao staviti serial number, ali nema uspjeha.

Tko je uspio aktivirati, molim ga da javi kako.

Inače imam Abbyy Fine Reader i Abbyy PDF transformer i to su odlični programi. FineReader sam imao sve verzije od 1 do 9 i nema boljih.

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 13:54 (žaki).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja uspio.

ko pravi dummy ukucao onaj broj i stisnuo enter.

reklo: ok, bravo majstore.

17 godina
neaktivan
Bug 208

Moram stvarno zamoliti gospodu iz Bug redakcije da se okane pisanja o televizijama ili počmu to radit kako spada.

Evo spominje se Panasonicov 600Hz sub-fiedl tehnologiju kao marketinški hype, e pa moja sraga i uvažena gospoda da nije toga 600Hz sub-filed drivea(Panasnic ga baš tako i označava tako da nije marktinški trik) nebi mi nikad vidili TV sa svih 1080 linija prilkom pokreta i to bez artefakata i pucanja slike. Jel znate vi za pojam pokretne rezolucije i za pojam sub-filed drivea kod plazmi te za interpolaciju kod LCD-ova? Ako ne znate i ako niste upoznati ću vas zamolit da podrobno pročitate ovaj edukativni članak uvaženog gospodina Nania sa HD Televizije.

Isto tako smiješna su vaša pisanja o tome da bi Samsung B8000 koji je inače Edge LED LCD mogao biti najbolji LCD TV uopće. Da ste iti malo upoznati sa Edge LED LCD-ovima onda bi znali da su oni inferirorni klasičnim CCFL LCD-ovima te da svi ozbiljniji recenzenti iste ne preporučuju za kupnju zbog jako puno problema sa probijanjem i neravnomjernim pozadinskim osvejtljenjm, a oni inače jedinu prednost naspram klasičnih CCFL LCD-ova donose kroz manju potrošnju elktrične energije i sa time šta su tanji. Naravno sa Local Dimming LED LCD-ovima je skroz druga priča, nažalost Samsnug B8000 serija to nije.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Teerex kaže...

Jel zbilja Dvorak definitivno nestao iz Buga, dao Bog?

Drži se čika John, svejedno mi je zanimljivo čuti njegove kritičke poglede na IT.

If you play a Windows. installation disk backwards, a Satanic voice commands you to kill puppies! - Oh come on, that's nothing. If you play it forwards, it installs Windows
16 godina
žaki kaže...

Hej! Downloadao sam Abbyy Screenshot Reader v.9.0 i veselio se korištenju, ali nema šanse. U informaciji kaže da se treba aktivirati stavljanjem Serial Numbera, ali kada sam to napravio, Abbyy traži Installation ID/ Product ID. I tu sam pokušao staviti serial number, ali nema uspjeha.

Tko je uspio aktivirati, molim ga da javi kako.

Inače imam Abbyy Fine Reader i Abbyy PDF transformer i to su odlični programi. FineReader sam imao sve verzije od 1 do 9 i nema boljih.

Pozdrav

odi na aktivaciju preko interneta nakon sto upises taj serial... 

17 godina
neaktivan
Bug 208

Hocemo li vidjet detaljne dimenzije kucista u pdf-u kao sto ste to prije napravili :)?

I zasto u testu nema CoolerMaster-a Cosmos 1000 i ATCS 840?

addicted to HD :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bug 208

Teme su zanimljive bez obzira sto sam vec citao prije o njima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
benko kaže...

Hocemo li vidjet detaljne dimenzije kucista u pdf-u kao sto ste to prije napravili :)?

I zasto u testu nema CoolerMaster-a Cosmos 1000 i ATCS 840?

Nisam siguran da znam na koje dimenzije misliš. Možeš pojasniti?

Cosmos 1000 testirali smo već dva puta (prvi put zasebno, drugi put u sklop prošlog hard-testa kućišta), pa ga nismo željeli stavljati i u ovu usporedbu. Ideja je bila skupiti kućišta koja do sad nismo imali prilike isprobati. ATCS 840 nije dostupan u Hrvatskoj, barem koliko sam ja vidio. 

15 godina
neaktivan
Bug 208

Pozdrav svima!

Za aktivaciju ABBYY Screenhot Reader-a koji je izašao na BUG DVD-u 208 potrebno je unijeti serijski broj s DVD-a i odabrati željeni način aktivacije:

- putem internet-a (preporučeni, najbrži)

- putem e-mail-a s tog računala (automatski se generira e-mail na koji ubrzo dobijete reply s aktivacijskim podacima)

- putem e-mail-a s drugog računala (kopirate sadržaj e-mail-a s subject-om i ciljnom adresom te pošaljete s nekog drugog računala)

- putem web-stranice (unosite podatke koje program generira na web-stranici s link-a)

Ukoliko ste dobili aktivacijski kod (putem e-mail-a ili sa web-stranice), možete odabrati i opciju unosa aktivacijskog koda.

Softver možete i registrirati (opcionalno) tijekom postupka aktivacije. Ako ga registrirate sudjelujete u nagradnoj igri "Nemoj pretipkavati! Osvoji ABBYY FineReader" koja je objavljena u časopisu BUG broj 208.

Nenad Horvat

Digital Media d.o.o.

1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice