Bug 206

poruka: 54
|
čitano: 16.674
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Bug 206
Xm7 kaže...
Gdje zivis?? Ja zivim u Bijeljini pa jos nije stigao...=(...

U Kiseljaku, imam dosta rodbine u Bijeljini...

U nas je kaze "teta" danas stigao i otisao vec (1 komad dodje).

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
Bug 206

Pohvala za temu miševi za igrače te za kolumnu Ante Vrdelje, ali neznam jesam li ja možda "slijep" ili to stvarno ovog mjeseca nema desktopa mjeseca.

Dočekali smo 10.11.2009. što sada?
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Bug 206

Meni JOS nije stigao na kucnu adresu... Nadam se da se nece ponovit prica od proslog mjeseca... Kasnio je cijelih mjesec dana (regularan primjerak), dok su mi gospoda iz Buga poslali "zamjenski" primjerak poslije 10. u mjesecu (HVALA) kojem je takodjer trebalo tjedan dana da dodje.

Blago zemlji koja ovakvu postu ima...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Dodinho kaže...

jesam li ja možda "slijep" ili to stvarno ovog mjeseca nema desktopa mjeseca.

Nema ga već 2 mjeseca, ne stižu nam dovoljno origirnalni radovi koje bi bilo vrijedno objaviti. Ako neće stizati niti u buduće, rubrike više neće biti.

drpetric
15 godina
protjeran
Bug 206

Imam ga jeeee.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 206

je li stigao u bih? u sarajevo?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 206

Pohvale za članak o 3D forenzici! Veoma intreresantno.

0 0 hvala 0
17 godina
Bug 206

Napokon sam se i ja dohvatio svog primjerka. Nisam ga još detaljno pročitao pošto sam cijeli dan imao goste kod kuće. Večeras... Hehe... Bit će samo moj!  Izlanuo se

Inače, prilično zanimljiv broj. Opet solidna Dvorakova kolumna i napokon informativni BUG TV. Čak se ni Petric nije potrudio da ga ugasim čim ga ugledam. Sve u svemu, nije mi žao onih 11 konvertibilnih maraka koliko BUG košta kod nas u BiH.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Bug 206

Dobar, molim da sljedeća naslovnica bude u bijeloj boji...B-D

B-)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 206

još nisam kupio svoj primjerak. moram požurit dok se nije rasprodalo

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 206

Pretplatnik sam a jos mi nije dosao.

A nije da zivim u nekoj rupcagi nego u Rijeci.

Ne misli li netko od redakcije da je mrvicu bezobrazno da pretplatnik dobije casopis nakon 7.1 (pitanje kad cu uopce bit) a na kioscima je oko nove?

0 0 hvala 0
17 godina
meddle kaže...

Ne misli li netko od redakcije da je mrvicu bezobrazno da pretplatnik dobije casopis nakon 7.1 (pitanje kad cu uopce bit) a na kioscima je oko nove?

Ne ovisi ti to do redakcije (koja je i vise nego korektna po tom pitanju) nego do nase divne Poste...

Meni je prosli broj dosao pri kraj mjeseca (redovan broj), nakon sedmog sam poslao mail odjelu za pretplatu koji mi je uredno (preporuceno) poslao novi primjerak Buga kojem je takodjer trebalo 7 dana da dodje, dakle, prvi primjerak kasnio je ni manje ni vise nego mjesec dana.

Ovaj sada broj mi je dosao nekidan... dakle uredno...

Dakle nemoj napadat redakciju... napadaj HP... Nekidan mi dolazi paket kojeg sam narucio preko ebaya. Nakon sto je prosao carinu, posiljka je ostala napola otvorena a paket dolazi pokisnut. Da nije bio dobro zamotan u najlon i folije mogao sam slobodno cijeli paket bacit u smece... Katastrofa!

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 9:50 (tnakir).
16 godina
neaktivan
Bug 206

Koja je onda svrha pretplate?

Sjecam se prije kad sam primao enter jos u skoli uvijek ali bas uvijek smo ga dobivali i prije nego je dosao na kioske.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
...ej moj bug...vi se samo zajebavate u redakciji...nista pametno ne pisete a cijena je 11 km, 6 € ili 44 kn...u bosni...kako vas nije sramota...testirate skupe uredjaje koje mogu samo u shopovima gledati...od toga nemam nikakve koristi...
ljdasli
17 godina
neaktivan
Xm7 kaže...
...ej moj bug...vi se samo zajebavate u redakciji...nista pametno ne pisete a cijena je 11 km, 6 € ili 44 kn...u bosni...kako vas nije sramota...testirate skupe uredjaje koje mogu samo u shopovima gledati...od toga nemam nikakve koristi...

BUG je časopis za naprednije korisnike, time i entuzijaste. Meni se BUG sviđa i ne želim da opisuju samo jeftine (čitaj zastarjele) uređaje već ako ću već nešto kupovati kupit ću ono što valja. Ako tebi smeta proizvode koje opisuju netrebaš ga kupovati, nitko te ne sili. I za tvoju informciju BUG ne opisuje samo skupe proizvode, već većinu novih proizvodnja koji su vrijedni spomena. A ako ti je sve skupo, šta bi volio da opisuju, možda svaki mjesec samo netbookove ili procesore do 400 kuna (ilitiga 100 maraka).

Jesam moćan PUNIM
17 godina
Bug 206

Za manje zahtjevne korisnike imas PC CHIP... iako sam njega jedan put u zivotu kupija i nisam ga ni procita 20% i shutnio ga u smece. A na Bug sam se pretplatio. Budem i na mrezu, nikako da to uradim. Po meni je Bug kvalitetan casopis za razliku od konkurencije koja, koliko sam uspio primjetiti, krade teme od Buga (broj, dva unatrag)... I to toliko lose obrade da je to strasno (npr ocjenjivanje HW... nemaju komad koji nije bar 7/10), ja zelim kritican review... neznam...npr.  "smeta mi jer je ova tipka ovakva" - da nema ove kritike mozda nebih ni primjetio odmah taj mali (ali nekad bitan) nedostatak... A koliko sam primjetio u Bugu su poprilicno kriticni i pedantni.

I'm going woo woo

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
...ljudi postujem ja to...i sve je to Ok...ali edukacije ima vrlo malo u bugovima...skola PS CS4 i samogradnje zauzima 4 ili 5 strana max...ja mislim da to nije dovoljno...ako je to casopis za naprednije korisnike, zbog cega on objasnjava kreiranje sajtova u wordpress-u (?!)...sto je za totalne pocetnike...
ljdasli
16 godina
neaktivan
Bug 206

Ja imam malu primjedbu na Best Buy miš jer mislm da je tu titulu zaslužio Gigabyteov miš koji ima 4000dpi, za razliku od nekih skupljih miševa, a skoro da i nema manu

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). Everybody lies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ja imam malu primjedbu na Best Buy miš jer mislm da je tu titulu zaslužio Gigabyteov miš koji ima 4000dpi, za razliku od nekih skupljih miševa, a skoro da i nema manu

I meni je gigabyteov miš izgleda privlačnije, uskoro ću kupiti razer mambu pa ako bude nekih pomanjih financijskih problema na stolu je gigabyteov.

Jesam moćan PUNIM
15 godina
neaktivan
Bug 206

Ako i godina bude poput ovog broja onda će to biti odlična godina.

wanna play stickball? I gotta stick...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Rudy kaže...

Dobar, molim da sljedeća naslovnica bude u bijeloj boji...B-D

Ova kombinacija crne i krvavo crvene je cool, no vjerujem da ce i crvena (krvava opet) uz bijelu (cisto bijelu da je nista ne prlja) i mozda par kapljica okolo (ove krvavo crvene) uz minimalisticki crtez teme broja bi preeecoool.

17 godina
moderator
Šef kaže...

Nemojmo zaboraviti da maksimalni DPI ne znači apsolutno ništa za općenite performanse miša. S tim na umu, XL-750BK je bolji (ili isplativiji, ako ti je tako draže) od Gigabyteovog miša - "prirodnijeg" je oblika (nema oštrih bridova), bolje leži u ruci i upravljiviji je (lakše je njime manevrirati u brzim igrama). Kad se tome pridoda da ima kvalitetnu optiku i u radu se ponaša izvrsno, posve usporedivo s dvostruko skupljim uređajima, posve je jasno zašto je baš on dobio nagradu Best Buy.

Work is for people who suck at video games.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 14:02 (Davor).
16 godina
neaktivan
To je već malo jasnije pojašnjenje, onda možda baš njega kupim
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
Bug 206

ostao sam kratak za ovaj broj buga,,,na koji nachin bi ga mogao dobiti,,,zivim u italiji,,,

Brak iz racuna je zajednica ljudi koji nikada ne mogu racunati jedno na drugo.Brak je nalik na pecurku, da li je dobra ili otrovna primjetis tek kad je kasno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice