Bug 202

poruka: 38
|
čitano: 8.012
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Sto mislite o BUG-u broj:202?
16 godina
Bug 202

U pa to je već izašlo. Skoro sam i zaboravio. Cool

Piratstvo, a Smijeh

Čemu forumi kad imamo google... :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Bug 202

Ja ga već kupio,dobar je

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
neaktivan
Bug 202

Idem odma kupit Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo stoji pokraj mene.

Na žalost u uredu sam, pa baš i ne mogu čitati.

Ali tema broja je pogodak samo takav.
Baš me zanima kako je napisano.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
Bug 202

Evo dvjestodvojka upravo stoji otvorena pored mene! Ima zanimljivih sadržaja međutim moram kritizirati Olega zbog "članka" o Imagine Cupu koji se nalazi na 28. i 29. stranici! Cijeli članak nalazi se na dvije stranice, ima sedam fotografija i 60-ak riječi. Pa sramota! To je isto kao da se igra SP u nogometu, a Sportske novosti ne napišu niti slova o svemu.

I još jedna rečenica koja me zaboljela... "Za Mrežu spremamo obimniji, programensko-natjecateljski obojen izvještaj." Što to znači dragi moji BUG-ovci!? Ništa drugo doli osim BUG-a kupite i Mrežu (eventualno i Enter) pa ćete pročitati sve ono što ste htjeli.

BUG je časopis koji je oko sebe okupio ovu silnu zajednicu i mislim da je sramota da se izvještaji poput ovog s Imagine Cupa ne nalaze u njemu!

Eto... To je moj komentar na novi broj BUG-a. Nadam se da će ga netko iz redakcije pročitati i uvažiti!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 202

Došao upravo.

Samo nemam vremena citat.

Navecer il sutra tek.

Uglavnom izgleda zanimljivo

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Bug 202

ja ga bum kupil ako dobijem nagradu

posto majice nisam dobio, a posto je vjerovatnost da cu dobiti jednu od tri nagrada ista onoj kao da na vrbi rodi grozđe, presao sam na VIDI, bug nema vise

Evo ide nevjesta preljepa je zaista

1 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 202

novi je BUG prelegendaran, točno ono što sam i priželjkivao...

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Cro+Warrior
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator

Što se tiče Imagine Cupa, o tome je objavljeno, i bit će objavljeno, kamion materijala, valjda više nego o ijednom događaju godine. To nije pretjerano jer IC po meni to i zaslužuje, ali čudno je da se netko žali da nema dovoljno. Bili su vrlo dugački dnevni izvještaji za Bug On Line sa samog finala, ukupno preko 20k znakova i svaki je bio bogato opremljen autentičnim i svježim fotkama.

Sad su išle dvije foto-strane u Bug.

U Mrežu će ići još 4 stranice reportaže, uključivo i intervju s dojmovima samih natjecatelja iz prve ruke. Sad, kome sve to nije dovoljno.....

Najveći tekst ide u Mrežu jer je fokus natjecanja ipak na programerskim znanjima i vještinama. Postoje i neke umjetničke kategorije - prije svih fotografija, u kojoj smo od uvođenja snažno zastupljeni, ali realno to je na margini interesa čak i za Bug (Bug zanimaju digitalni aparati ali ne i umjetnost fotografije), a za Mrežu izvan svake margine.

Odluči, je li problem nedovoljno pokrivanje, ili to što svega skupa ima u čak tri izdanja (online, Bug i Mreža?). Ako te IC baš toliko zanima ti si zapravo profilom čitatelj Mreže, pa onda kupuj taj časopis Cool 

Heroj a ne zločinac
17 godina
Bug 202

Evo bas sam kupio i ja novi 202 br. Malo proletio po stranicama... Sve pohvale Goranu Račiću za svoj doprinos u temi o piratstvu. Primjećujem da je JAKO dobro upoznat sa Scenom, način na koji funkcionira, terminologijom, izrazima... Slučajnost? Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 16:31 (Chris).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 202

Nisam ga mislio kupiti, ali čim sam vidio naslovnicu, odmah sam ga kupio. Ova Bučerova tema, 111 razloga za gaming mi se čini zanimljivo. Prolistao sam, čini mi se da se neke stvari ponavljaju(stavi neku igru, a kasnije stavi lika iz te igre).

Normal's overrated!
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 16:29 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 202

Tema Piratstvo, baš super jer je bilo prepiranja po Forumu oko toga, 111 razlog za PC igranje, ma odličan je.

A miris je najbolji, kao svježe ispečeni kruh, tako i BUG.

EVERYBODY LIES
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bug 202

Odgovor na temu :P

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 202

Pročitao sam intervju s onim "piratom". I čovjek je u pravu.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore. Staistika: 4 žuta , 3 cr vena- obnavljam svakim novim kartonom
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jako zanimljiv tekst o piratstvu u novom broju. Zadovoljan sam napisanim.

Samo da se osvrnem na sintagmu spomenutu pred kraj same teme.
To je "fair use klauzula".

Baš sam neki dan pričao o tome sa prijateljem koji živi u engleskoj, iskreno, prije toga nisam nikada čuo za to.
Kod njih iznosi 100 GB mjesečno. Kolika je kod nas?
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
15 godina
neaktivan
Bug 202

tema je najjaca

al ima dobrih programa na dvd-u

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 202

SKROZ sam zaboravio, sad sam prebijesan na samog sebe, jedva cekam da odem po to, bas me interesira glavna tema, u Enteru je to prije bilo, nije bilo preopsirno, ali dobro. Nadam se i mislim da ce ovo biti i bolje :))))

Fenestro Vulgaris
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 202

Moram priznati da je ovaj 202. broj dosta dobar. Prije dva mjeseca smo imali dosta dobar 200/201 broj pa bi čovjek pomislio kako su se u njemu ispucali pa da će ovaj broj biti tek prosječan, ali ne, zaista je jedan od boljih. Fantastična tema broja o Piratstvu, vjerojatno u ovoj godini (meni osobno) najbolja tema broja u Bugu. Ne zato jer nosi naziv piratstvo, nego jer su temu fantastično napisali. Može se dosta toga naučiti, a i svidjelo mi se što se ne ustručavaju termina nego slobodno pišu sve te kratice i nazive grupa. Vrlo pohvalno!

A vidim tu je i arizona, do koje mi treba malo jače od 30 minuta putovanja automobilom, i čim sam vidio onu sliku CD Shopa, sjetim se koliko ih se samo nagledam do arizone, i vidi ti to sve piraterija...

I dakako, ni ostale teme nisu za bacit. Onu o RAM-ima sam pročitao u jednom dahu, jer sam baš imao problema s RAM-ima ovaj mjesec, tako da bi mogao probati onu stvar sa stavljanjem u drugi utor.

I eto, još će me zasigurno zanimati ona tema o Antispyware alatima, samo me čudi, ako ima tamo Spybot Search & Destroy, zašto nema Malwarebytes Anti-Malwarea, pošto on u većini slučajeva detektira bolje od Spybota?

Vidim, kod igara će pričekati još s recenzijom za AA3, a čudi me što nema recenzije Street Fightera IV, vjerojatno i to čuvaju za sljedeći broj.

Uglavnom, ovaj broj Buga je dosta solidan, jedan od boljih, samo mogli ste naslovnicu malkice bolje sredit :)

www.prisonbreaker.bloger.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bug 202

Za dugogodišnje čitatelje BUG-a,vjerujem da će ovaj broj smatrati blago rečeno-dosadnim.

Bug iznenadi kojim dobrim brojem u godini,ali za tu dosadu nisu ni oni krivi već totalna sporost u napredovanju novih računalnih tehnologija popraćena neimaštinom.

Još kad se ukinu torrent stranice,prodavat će nam se tehnologija i programi iz 2006.po zlato.

Idem po novi BUG za 6 mjeseci,možda i pročitam nešto novo....

Nikako da BUG-ovci prime na znanje da je jedina rubrika što je uvijek aktualna i dobra,te bi je trebalo trostruko povećati-pitanja i odgovori.

Za sve ostale teme broja dovoljan je Google,cjenik,lova u džepu i pravilo-koliko para, toliko muzike.

2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prison Breaker, Malwarebytes Anti-Malwarea nema jer je to zapravo cjelokupno rjesenje koje nudi i anti-virus i anti-spyware zastitu.

U okviru ovog testa htjeli smo se ograniciti na rjesenja koja su iskljucivo anti-spyware bazirana (tu zapravo Webroot Internet Security Essentials niti ne pase jer je to cjelokupno rjesenje, no samo sam to dobio na test od proizvodjaca iako sam trazio Spy Sweepera).

Malwarebytesov proizvod je inace dosta dobar, tako da ce se zacjelo naci na jednom od iducih testova, koji god da to bio Osmijeh

Bojan

(autor clanka)

16 godina
neaktivan
Bug 202

Baš danas kupio,sviđaju mi se teme koje su obradili i jedva čekam da pročitam.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 202

Dobre teme, dobra naslovnica - sve u svemu još jedan od boljih BUGova Namigiva

Idem pročitati što još nisam..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 202

Kupio i ja DANAS MI SE NEDA CITAT a mislio da necu vise kupovat bug al ipak je bug moj najjjjdrazi odmah sam naravno ubacio cd

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 21:42 (X-edd).

0 0 hvala 0
17 godina
Bug 202

Najjaci mi je Petric s recenzijom N97 :D:D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koja_pila kaže...

Koje to ku... kamkoder, nikad u životu nisam to čuo osim u ovom "časopisu".

Svi govore jeb... kamere ili vidieo kamera, a ne jeb.. kamkoder.

Kao prvo, nije kamkoder nego kamkorder. I kakve to sad ima veze, ti govori kako ti hoćeš. Nije mi jasno zbog čega se nerviraš - to što ti još nisi čuo ne znači da je neispravno.

Specijalna anti Cyber-teroristička jedinica za obranu od trollova; STATUS: u pripravnosti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bug 202

Heroes of Might and Magic 3: Ako niste završili faks, sad znate zašto!

Smijeh

svih 111 razloga stoji... moglo bi ih se još toliko napisat

ideš...
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug 202
Molim pomoć,
Ja sam izgubio svoj bug dvd iz broja 202, jel ga netko moze u .iso stavit ili mi barem bug tv poslat?
Hvala unaprijed
Gordon Gordon
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 202

Ajde napokon jedan malo veći tekst od legende Drage!

Hoćemo jošSmijeh

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell

0 0 hvala 0
16 godina
Bug 202

jedva čekam da ga kupim. sutra ili u ponedjeljak...

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
17 godina
Batista kaže...

Najjaci mi je Petric s recenzijom N97 :D:D

Kad si se već dotaknuo Petrica i "recenzije" N97... Svaki put kad vidim tog tipa na BUG TV-u život mi se smuči. Plus još to što ga stave na kraj taman da mi pokvari sav dobar dojam o trudu koji su dečki prije njega uložili u svoje recenzije.

Ne znam jel se on pravi lud ili je stvarno lud, ali su mu recenzije BLJAK totalno!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Sto mislite o BUG-u broj:202?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice