Bug 199

poruka: 25
|
čitano: 5.438
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bug 199

Što reći opet ja...

Evo dobio sam novi BUG i prvo kaj sam pomislio je da netko čita naš forum... Hard test 1: višejezgreni procesori, hard test 2: SSD diskovi, Wolfram Alpha, tema: Top 199 besplatnih programa, WD 2TB HDD... Žao mi je kaj sutra moram u školu.

I da još nakraju tehnološki promašaji u povijesti računala. Da nemam sutra dva testa nekaj bi i pročitao.

P.S. za one koji "čekaju" dojmove iz zadnjeg broja o petoboju browsera napominjem da nisam zaboravio i da će bit u onoj temi čim nađem dovoljno slobodnog vremena.

Edit: Nadam se da nakon ovog više nisam nikaj zaboravio... Ima nešto i o 200. broju ali više o tome u BUG-u...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 199

A, onda ga kupujem odmah nakon posla sutra!

Nisam ni skuzil da je već to vrijeme u mjesecu Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 199

...kupujem ga i ja....cim dode na kiosk......moram se i ja pretplatit....;))

>$#$$$$%&ivan<
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Bug 199
ivan_1995 kaže...

...kupujem ga i ja....cim dode na kiosk......moram se i ja pretplatit....;))

To svakako nema ljepše stvari od pretplate na BUG dođe ranije uživaš i imaš "više vremena" za čitanje jer dođe ranije jel.
Nisam htio ponovno stavljat poruku da nebudu dvije za redom ali samogradnja je odlična a i savjet izgleda primamljivo. Čišćenje tipkovnice svakako koristi  (prije par god sam jednu očistio i uništio al opet...) i drago mi je što se nastavlja škola Photoshopa... BUG-ovci samo naprijed ovakvim tempom, teme su više nego zanimljive super što dolazi ljeto barem neće biti dosadno...
17 godina
neaktivan
Bug 199

11.6. u 7.30 ću ga kupiti.

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 199

Ja idem kampirati pred kiosk das ga sutra odmah prvi kupimBelji se, prije škole.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Čisto vam zavidim pošto sam ga ja prestao čitat nakon 198 brojeva Nevinašce

17 godina
neaktivan
Bug 199

Hm.. pa još ga nema za kupiti.. vjerojatno sutra.

Ja ne namjeravam prestat čitat/kupovat Bug dokle god on izlazio jer mi je žao čisto zbog kolekcije (imam sve od broja 1) Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ja ne namjeravam prestat čitat/kupovat Bug dokle god on izlazio jer mi je žao čisto zbog kolekcije (imam sve od broja 1) Namigiva

Meni je prodavačica u kiosku rekla da če biti sutra/danas pošto je 0:06 Belji se
Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
17 godina
Bug 199

Nisam ga vidio jutros ali jedva cekam. Treba mi dobro stivo za danasnje putovanje :)

Napokon tema o procesorima. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 199

Stigao je, stigao Smijeh

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Imam i ja, iako je prvih 100 sad na šufitu zbog nedostatka prostora Cool
Sad se moram posvađat i sa nekim iz Pcchipa i Vidija pa da uštedim još 70kn Smijeh
16 godina

Evo ja sam ga danas kupio i ima zanimljivih tema kao Wolfram Alpha, onda o Windows 7, AutoCAD 2010, o procesorima, 199 besplatnih programa, Ubuntu 9, Photoshop....

Zanimljivo izdanje za ovaj mjesec svakako. Cool

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Evo ja sam ga danas kupio i ima zanimljivih tema kao Wolfram Alpha, onda o Windows 7, AutoCAD 2010, o procesorima, 199 besplatnih programa, Ubuntu 9, Photoshop....

Zanimljivo izdanje za ovaj mjesec svakako. Cool

lijepo, lijepo. ovaj mjesec sigurno kupujem. mislio sam da neću, ali kad sam vidio o čemu piše odlučio sam ga kupit. a tek sljedeći broj....
Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan
Bug 199

POMOĆ!

Skinuo sam sam sa bol-a sadržaj bug dvd-a u *.bcd obliku, e sad kako da pogledam taj sadržaj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xilC kaže...

POMOĆ!

Skinuo sam sam sa bol-a sadržaj bug dvd-a u *.bcd obliku, e sad kako da pogledam taj sadržaj?

Pokreneš bilo koji Bug dvd i ideš na Instalacija - Otvori, i tu otvoriš .bcd datoteku.
Karma is a funny thing.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 11:57 (CikaSpaso).
17 godina
moderator
CikaSpaso kaže...
xilC kaže...

Pokreneš bilo koji Bug dvd i ideš na Instalacija - Otvori, i tu otvoriš .bcd datoteku.
 Točno tako!
xilC -  sadržaj novog DVD-a možeš pogledati i na webu izravno - ovdje:
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 12:05 (Miro).
16 godina
neaktivan
Bug 199

Moram pohvaliti temu o SSD-ovima rad na početku je odlično opisan ono o tome kako su podjeljeni podatci  u njemu to je BUG. Takvih tema treba biti više i to se spomenulo u nekoj drugoj temi bilo je riječi o laptopima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CikaSpaso kaže...
xilC kaže...

POMOĆ!

ja sam to sebi napravio tako da sam BugDVD.exe prebacio sa dvd-a na komp i tako otvaram sadržaj dvd-a. samo da ne stavljam dvd svaki put
Bubamara na steroidima.
17 godina
Bug 199

Koja je svrha teksta o hrvatskoj inačici Windowsa 7? Predstavljanje ß-inačice softvera ili lamentiranje o kvaliteti prijevoda?

Po meni je Bug trebao napisati tekst o prvom jer nije ovo kolumna niti je Bug časopis o jeziku. Prijevod mora biti konzistentan i usklađen s pravopisom, a nekonzistentnost prijevoda je napadana na "dječjem" nivou tipa "sviđa mi se - ne sviđa mi se". Vrhunac je opaska lektora na imenice bojenje i bojanje.

Prema Hrvatskom jezičnom portalu (http://hjp.srce.hr/):

- bojenje = glagolska imenica glagola "bojiti"

- bojanje (1) = glagolska imenica glagola "bojati (što)" [isto značenje kao i bojenje]

- bojanje (2) = glagolska imenica glagola "bojati se"

Ukratko, Bugovci promijenite lektora/lektoricu! Prvo vam je počela mijenjati "Evropa" u "Europa", a sad još i ne zna što sve znači "bojanje"... Možda će jednom u rječnicima našega jezika "bojanje" imati samo drugo značenje, a "Europa" će se smjeti pisati samo s "u", ali sad to nije slučaj u važećim rječnicima i sprdanje na taj način je sramota za onoga tko bi to trebao znati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 21:22 (BMT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BMT kaže...

Koja je svrha teksta o hrvatskoj inačici Windowsa 7? Predstavljanje ß-inačice softvera ili lamentiranje o kvaliteti prijevoda?

Po meni je Bug trebao napisati tekst o prvom jer nije ovo kolumna niti je Bug časopis o jeziku. Prijevod mora biti konzistentan i usklađen s pravopisom, a nekonzistentnost prijevoda je napadana na "dječjem" nivou tipa "sviđa mi se - ne sviđa mi se". Vrhunac je opaska lektora na imenice bojenje i bojanje.

Prema Hrvatskom jezičnom portalu (http://hjp.srce.hr/):

- bojenje = glagolska imenica glagola "bojiti"

- bojanje (1) = glagolska imenica glagola "bojati (što)" [isto značenje kao i bojenje]

- bojanje (2) = glagolska imenica glagola "bojati se"

Ukratko, Bugovci promijenite lektora/lektoricu! Prvo vam je počela mijenjati "Evropa" u "Europa", a sad još i ne zna što sve znači "bojanje"... Možda će jednom u rječnicima našega jezika "bojanje" imati samo drugo značenje, a "Europa" će se smjeti pisati samo s "u", ali sad to nije slučaj u važećim rječnicima i sprdanje na taj način je sramota za onoga tko bi to trebao znati.

E stari, svaka čast! Jedan od razloga zašto sam prestao kupovati BUG je to što 50% recenzija završava sa "...nije spomena vrijedno, ne valja, loše, nemojte kupovat...bla bla". Uglavnom ne valja ovo-ono. E a pošto mi smeta da netko baš toliko može pljuvat po nečemu, bilo to s razlogom ili ne, onda bar nek ne pravi osnovne pogreške i ne nek ne izmišlja neke kvazinadobudne riječi i nazive, iliti nek izvadi brvno iz oka svog a tek onda pljuje trn u oku brata svog...
16 godina
Bug 199

Neznam jeli to "bug" ali jucer kada sam ga kupovao dobio sam 2 potpuno identična DVD-a

NLO - neidentificirani leteći objekt
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 199

lol xD jedan viška!

RazerDinoMan & Gang 4ever 2gether
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 199

Odlicno,posalji meni jedan,kupio sam BUG i nece da mi ucita cd :)

Pertla
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pertla kaže...

Odlicno,posalji meni jedan,kupio sam BUG i nece da mi ucita cd :)

Moraš kupiti DVD uređaj umjesto CD-a
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice