kad idem konvertirati film izbaci mi poruku unsupported or not a/v file,kad isti taj film ubacim i u any video converter kaže da ne prepoznaje file.Da li trebam u convertx šta u postavkama promijeniti ili znate neki convertor da film prebacim u avi ili dvd format pa da ga ubacim u convertx.Samo mi ne pišite da uzmem divix player ili slične stvari,molim pomoć.Unaprijed zahvaljujem
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja ekstenzija?
film u avi formatu,tako barem kaže ekstenzija
u bs playeru ga gledam normalno
Ja sam imao Any Video Converter i mogao sam ga nadogradititi u Any DVD Converter Profesional,ali samo za kućnu upotrebu se može nadograditi besplatno.E,sad gdje sam ga skinuo,to moram malo pogledati.Uglavnom on ima dosta podržanih formata.Evo našao,pa probaj...
A kada neki drugi fajl ubaciš u convertxtodvd sve radi?
Ako da onda je moguće da fajl koristi neki drugi, noviji coding. Je li ti verzija convertera najnovija?
verzija 2.2.3 258 ali sam malo gleda po forumu ljudi nisu baš zadovoljni novijim verzijama.Ova mi radi uredno(bar dosad) pa i nisam gledao novije verzije.Probat ću šta mi je predložio general zed pa se javim,hvala.
Probao any video converter, kaže poruka cannot get media information of video file,insert failed