Hyundai pokazao novi Tucson

poruka: 11
|
čitano: 4.928
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hyundai pokazao novi Tucson".
16 godina

Katastrofa, kak je ružan. Izgleda kao križanac "daće" i generičkog kineza.

4 2 hvala 1
16 godina
Re: Hyundai pokazao novi Tucson

a gle, Kona je pokazala kam idu s dizajnom...

i meni je malo previše "ćoškast", ali bar je zato postojeći jeftiniji...

sad jedino ne znam kakve izmjene su u pogonu, navodno HEV ide s više konja i boljom učinkovitošću....

a taj "Art Of Steel" dizajn mi jedino dobro izgleda u njavai nove Elantre/Avantea....

Ju je je? Je ju je!
18 godina

Slična stvar i sa Kiom i Sportage-om. Zadnja verzija je ćoškasta k'o stara Lada, vidim da je i Hyundai preuzeo dizajn.

Starija generacija mi je puno ljepša...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Čim ne piše koji motori će bit odmah je jasno: 1.0 i 3 cilindra smeće :-) Možda nas iznenade pa stave 0.9 i 2 cilindra, jer to je tako zeleno i kul. A cijena naravno 50k+ jer i to je kul.

3 0 hvala 1
15 godina

Z boka mi izgleda ko neki Transformer.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Pretposljednji dizajn je bio vrh Tuscona. Ovo je smeće. Posebice unutarnji generički dizajn, bez ikakve duše. Savršeno se uklapa u viziju i dušu korporacija u današnje vrijeme.
Nadglednik dina
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

mene najviše smeta onaj 15+" ekran, zauzme ti donju trećinu pogleda kroz vjetrobran...

bem' ti TVe u autu...

što se strojeva tiče, ostaje osnova 1.6 T-GDi, mHEV ali i za HEV i PHEV...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Uvalili su nam "amerikanizam" na stražnja vrata i očito da nam se sviđa - inače ne bi svi auti izgledali ovako.

"Sve je veće u Texasu"...

Doduše nije sve ovako čoškasto, drugi proizvođači su u Europi pomješali glomaznost sa kineskim linijama i Range Roverima.

Nevjerojatno je kako je niti 5 godina okrupnjavanja auto-kompanija i prodor koreanaca na američko tržište kompletno promjenilo inače vrlo unikatno i 100+godina dugo, tradiocionalno, europsko tržište.

Smijali smo se američkim tenkovima, a sada apsolutno svi kupuju baš to. Razumijem načelnu potrebu za prostranošću, kao i fejkanje luksuza, ali mislim da je dio razloga i sigurnost, jer kad se vozite prometnom cestom na kojoj je mnogo nesreća i vidite da su oko vas mahom kamioni i ovi džipovi 6x2x2, onda se u Cliu više ne osjećaš sigurno. Ovo nije moj argument - već argument nekoliko osoba koje su kupile SUV/Crossover i to navele kao razlog kupnje, pa su se ostali u društvu složili, pogotovo žene.

Prije samo manje od 10 godina pisali su se članci kako Kia/Hyundai rade Ceed/i30 za naše tržište (tek su počeli sa Konom i Stonicom/xCeed) a da planiraju veće modele za osvajanje američkog tržišta. Danas ti modeli - voze oko nas.

Također je zanimljivo da je Range Rover propadao godinama, da su kupci bili mahom uštogljeni britanci, a danas je Range Rover valjda najveći utjecaj na dizajn i kategorija u koju se svi guraju. 

Znamo da Kinezi vole velike (insert grozno seksističke šale) - imaju Long Wheel verzije sedana, i da sada preferiraju "luksuzne SUV".

Ali opet je jako zanimljvo da su natjerali jedan Audi ne samo da izbaci Q9 - iako su prije Njemci bili samostalni trijumvirat luksuznih tenkova sa Q7, X7 i GLS (I range rover) - nego i da izbace zasebni brending samo za Kinu. 

Koliko god sad osjećamo i kineski utjecaj, mora se reći da je zavladala i amerikanizacija, jer čak ni ovi mali Crosoveri više nisu hit - Hit je 12-sjed od 8 metara sa kinom i sjedalima luksuznijim od prve klase aviona, jer ljudi će gledati film u autu? 

Kako volim dizajn, moram reći i da je Stellantis grobar auto-industrije jer su uništili unikatnost europskih auto kuća. (Može se reći da su se sami uništili, jer da su valjali ne bi se morali okrupnjivati, pa eto prihvaćam i tu tezu :D)

Citroen C3

Fiat Grande Panda

Opel Frontera

Fiat Grizzly

Kompletno isti auti. (Iako Common Modular platforma obuhvaća 14 vozila, barem postoji razlika u karoseriji, teško da bi itko pogodio da su CX4 i Corsa na toj platformi)

Čitam da će i nova Fiesta biti Renault 5.

- Dobar dan, kupijobi nova kola novo auto.

- Hoćete li ovaj - pa vam zaljepimo jednu od ovih 17 znački da se osjećate posebno - ili ćete ovaj sa slike, samo preuzimanje je u Hangaru za avione na Plesu jer nam ne stanu u salon. Naravno, pretpostavljam da imate položeno C+E?

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 mjeseci

Meni bas zgodan izvanka, ali iznutra onaj render me totalno razocaral, morao bih se duuugo navikavati.

Ti tukci obicno su bili jako dobre cijene, mislim da sam se iznenadil da su isli debelo ispod 30K ove prijasnje verzije. 

SantaFe sam gledal da bi kupil, no ona guzica, toliko mi je debilna nemres se na to niti naviknuti.

1 0 hvala 1
5 godina
suspendiran

šta je s tim autima i tim dizajnom izvana i iznutra

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2026 23:57 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Boris grozni kaže...

šta je s tim autima i tim dizajnom izvana i iznutra

bit će veselo kad ti svi ekrani krenu crkavat.

Kad se počnu pojavljivat crne mrlje ili kad uopće neće raditi. 

Događat će se isto kao što se događa na mobitelima, laptopima i računalima nakon određenog perioda korišenja, sve već viđeno.

Naravno, neće prvih 10 godina ( valjda ), a onda kad krene 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice